Tēmas nosaukums - Sarkanā punkta tēmekļi Informācija Šajā diskusijā piedalās 15 lietotāji. Komentāru skaits 2. Pēdējais viedoklis 19.12.2014. 23:11 Līdzīgās tēmas sarkanais punkts uz optikas Saeima tomēr atbalsta loku medību aizliegumu Latvijā sarkanais punkts Stobra bremze karabīnei - vai vajag un ir vēlams, vai tomēr nav vērts? Nepatīkama ziņa - Āfrikas cūku mēris dažu simtu kilometru attālumā. MedībasMedību inventārs Augošā secībā | Dilstošā secībā « Iepriekšējā lapa 1 2 3 Arturs Pēdējo reizi manīts 2025-07-15 09:11 Lietotāja statuss: Lietotājs 10.04.2014. 17:00 Man ir truglo, šitāds: http://www.truglo.com/pc_produ... Diezko nepatīk, tas punkts tomēr staigā. Es uzstellēju vaiga balstu laidei taka grozkāgribi punkts vienmēr precīzi caurules centrā. Bet nu kautkā tā rūgtumiņš palika. Reinis Pēdējo reizi manīts 2021-03-10 12:17 Lietotāja statuss: LietotājsMednieku organizācija: MK "Rudbārži"Atrašanās vieta: RudbāržiMedību stāžs: Mednieks no 2013 gadaAprīkojums: Mossberg 930 ComboSuņi: Rietumsibīrijas laika 19.12.2014. 23:11 Kādas atsauksmes par Aimpoint H34S? « Iepriekšējā lapa 1 2 3 Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties Kontakti Privātuma politika Noteikumi
Diezko nepatīk, tas punkts tomēr staigā.
Es uzstellēju vaiga balstu laidei taka grozkāgribi punkts vienmēr precīzi caurules centrā. Bet nu kautkā tā rūgtumiņš palika.