Cienījamie Latvijas dzinēju esošie un potenciālie īpašnieki! Šis ir tas brīdis dibināt šo suņu īpašnieku biedrību, caur kuru vislabāk pārstāvēt savas un mednieku intereses, nevis noskatīties kā savā starpā plēsīsies starpnieki.
Latvijas dzinējs, kā jau to rāda nosaukums, domāts dzinējmedībām. Bet praksē klubi pārsvarā pāriet uz selektīvām gaides medībām.Zinu klubus , kuri dzinējmedības nerīko vispār, citi tik dažas reizes gadā. Tad kam tas dzinējs vajadzīgs? Pa asinspēdu strādā labi taksis, arī uzturēt vieglāk.
Ir tāda problēma- visaptverošās prihvatizācijas rezultāts. Tomēr nepiekrītu Tev, Egīl, jo: "Kas reiz mīlējis latviešu meiču...."
Slēpts
10.04.2014. 12:36
man kā Latvijas dz. saimniekam nav pieņema LKF darbība, kur nu vēl LMKA, KURA SAVU NOŽĒLOJAMO EKSISTENCI VELK PATEICOTIES LĪDZEKĻIEM NO MSAF.
Aigar R., vai šajā sarakstā neesi aizmirsis ielikt arī A.Remesa darbība?
No sava skatu viedokļa teikšu , ka pareizi ir tas ka valsts nosaka , ka atbalsts būs SABIEDRISKAJAI ORGANIZĀCIJAI, nevis katram individuāli, vai Valsts institūcijai. Ko katrs no mums individuāli iesāks ar šo naudu?
Nauda ir nepieciešama , lai uzturētu ciltsrakstus, kas sekotu līdzi standartu ievērošanai, kas domātu un darītu to , lai ši šķirne attīstās. Ir nepieciešams arī papildināt vaislas materiālu.
To visu nevar izdarīt individuāli viens cilvēks uz sabiedriskiem pamatiem- bet monopolizēt uz vienu suņu audzētāju nebūtu pareizi.
M. Bērziņa k- ga ieteikums , par jaunas organizācijas veidošanu ir vērā ņemams , bet ja tajā atkal pie vadības būs A.Remesa k-gs- tad domāju , ka bez kašķiem neiztikt, jo šim kungam viss uz pasaules ir slikts, izņemot paša veidoto biedrību.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
10.04.2014. 13:31
No sava skatu viedokļa teikšu , ka pareizi ir tas ka valsts nosaka , ka atbalsts būs SABIEDRISKAJAI ORGANIZĀCIJAI,
Pareizi Ivar, arī Es tam piekrītu. Bet ne jau tām sab.org. kuras to putru, ar Latvijas dz. citsdarbu, ir savārījušas.
...bet ja tajā atkal pie vadības būs A.Remesa k-gs- tad domāju , ka bez kašķiem neiztikt, jo šim kungam viss uz pasaules ir slikts, izņemot paša veidoto biedrību.
Ivar - ja tāda taps ES NOTEIKTI NEBŪŠU PIE VADĪBAS, bet kā Latvijas dz. suņa īpašnieks noteikti iesaistītos darbībā.
...jo šim kungam viss uz pasaules ir slikts, izņemot paša veidoto biedrību.
Šito TU gan varētu paskaidrot.....
Slēpts
10.04.2014. 13:51
Nav tālu jāmeklē- 4 lpp
Un nepatika man tas, KA ZM TAISĀS KAUT KO DELIĢĒT SABIEDRISKAJAM ORGANIZĀCIJAM, tas ir ar likumu likt man Latvijas dz. saimniekam izmantot noteiktas org. pakalpojumus....
Kaut man Tu piekrīti ka ka "pareizi ir tas ka valsts nosaka , ka atbalsts būs SABIEDRISKAJAI ORGANIZĀCIJAI"
Pareizi Ivar, arī Es tam piekrītu
dienas laikā domas mainās:)
nav pieņema LKF darbība, kur nu vēl LMKA
Atgādināšu Tu esi bijis pat LMKA vadītājs, LKF- arī esi mēģinājis iekļauties.
Slinkums meklēt pārējā forumā, negatīvisam no Tevis ir pārpārēm...
Un ne jau organizācijas vāra putru- bet cilvēki.
10.04.2014. 14:12
Atšķirībā no citiem,tai sk. ZM ,Esmu veicis INVENTŪRU, gan LMKA, gan LKF, Latvijas dz. sakarā, un abās esmu teicis ka tā nedrīks organizēt ciltsdarbu....
Savā darbībā neesmu mainījis neko kopš tiem laikiem, kad izveidoju KMC"Dālderi" .Apmeklētāju nekad nav trūcis.Ievietošu foto no laikiem, kad LMKA sadarbojās ar Dālderiem.....
10.04.2014. 14:27
Ivar - ne jau Es to izjaucu, Mintauts pats ar vienas rokas vēzienu 22.10.2008 sapurgāja paša izveidoto LMKA, SAMETOT VIENĀ KATLĀ SUŅU EKSPERTUS AR SUŅU ĪPAŠNIEKIEM.....un tā balsstiesības ieguva intriganti N.Salmiņš un J.Jēkabsons. Kas no tā visa sanācis ir labi redzams, bet Es kāds biju 2005.g. tāds esmu arī tagad...
Slēpts
10.04.2014. 14:35
Paldies Aigar par bildi- sevi gan neatradu- bet kaut kur tur esmu:)
Nu re- izrādās- Tev pašam arī patika sadarboties un darboties LMKA.
Un bilde parāda , ka Latvijā ir organizācija, kas var apvienot medniekus ar medību suņiem.
Žēl, ka TU nevēlies uzlabot tieši LMKA darbu.
Aigar R., vai šajā sarakstā neesi aizmirsis ielikt arī A.Remesa darbība?
No sava skatu viedokļa teikšu , ka pareizi ir tas ka valsts nosaka , ka atbalsts būs SABIEDRISKAJAI ORGANIZĀCIJAI, nevis katram individuāli, vai Valsts institūcijai. Ko katrs no mums individuāli iesāks ar šo naudu?
Nauda ir nepieciešama , lai uzturētu ciltsrakstus, kas sekotu līdzi standartu ievērošanai, kas domātu un darītu to , lai ši šķirne attīstās. Ir nepieciešams arī papildināt vaislas materiālu.
To visu nevar izdarīt individuāli viens cilvēks uz sabiedriskiem pamatiem- bet monopolizēt uz vienu suņu audzētāju nebūtu pareizi.
M. Bērziņa k- ga ieteikums , par jaunas organizācijas veidošanu ir vērā ņemams , bet ja tajā atkal pie vadības būs A.Remesa k-gs- tad domāju , ka bez kašķiem neiztikt, jo šim kungam viss uz pasaules ir slikts, izņemot paša veidoto biedrību.
Pareizi Ivar, arī Es tam piekrītu. Bet ne jau tām sab.org. kuras to putru, ar Latvijas dz. citsdarbu, ir savārījušas.
Ivar - ja tāda taps ES NOTEIKTI NEBŪŠU PIE VADĪBAS, bet kā Latvijas dz. suņa īpašnieks noteikti iesaistītos darbībā.
Šito TU gan varētu paskaidrot.....
Kaut man Tu piekrīti ka ka "pareizi ir tas ka valsts nosaka , ka atbalsts būs SABIEDRISKAJAI ORGANIZĀCIJAI"
dienas laikā domas mainās:)
Atgādināšu Tu esi bijis pat LMKA vadītājs, LKF- arī esi mēģinājis iekļauties.
Un ne jau organizācijas vāra putru- bet cilvēki.
Atšķirībā no citiem,tai sk. ZM ,Esmu veicis INVENTŪRU, gan LMKA, gan LKF, Latvijas dz. sakarā, un abās esmu teicis ka tā nedrīks organizēt ciltsdarbu....
Savā darbībā neesmu mainījis neko kopš tiem laikiem, kad izveidoju KMC"Dālderi" .Apmeklētāju nekad nav trūcis.Ievietošu foto no laikiem, kad LMKA sadarbojās ar Dālderiem.....
Ivar - ne jau Es to izjaucu, Mintauts pats ar vienas rokas vēzienu 22.10.2008 sapurgāja paša izveidoto LMKA, SAMETOT VIENĀ KATLĀ SUŅU EKSPERTUS AR SUŅU ĪPAŠNIEKIEM.....un tā balsstiesības ieguva intriganti N.Salmiņš un J.Jēkabsons. Kas no tā visa sanācis ir labi redzams, bet Es kāds biju 2005.g. tāds esmu arī tagad...
Nu re- izrādās- Tev pašam arī patika sadarboties un darboties LMKA.
Un bilde parāda , ka Latvijā ir organizācija, kas var apvienot medniekus ar medību suņiem.
Žēl, ka TU nevēlies uzlabot tieši LMKA darbu.
Tieši to jau Es daru....tikai tagad ir cits LMKA....