Šodien vārdadienu svin Sindija, Sintija, Elfrīda, rītdien - Margots, Igors, Ingvars
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - MOSSBERG 4X4

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 50 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 29.11.2017. 20:19

Uģis
Uģis
Pēdējo reizi manīts 2023-07-18 12:57
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Mežā
Medību stāžs: Pietiekami
Aprīkojums: Ir
Suņi: Patīk
06.06.2014. 23:57
Es domāju gan, ka lietojot tikai Mossbergu ari ne sūda nevar uzzināt un zināt!
Aivis
Aivis
Pēdējo reizi manīts 2017-04-20 13:29
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Kuldīga
Aprīkojums: Toz, Mossberg,
Suņi: laika
Medību trofejas: 3
07.06.2014. 01:04
Nopērkot šo ieroci jāŗeiķinās ar to ka jānomaina plankas un hronšteini no alumīnija uz tērauda, piemēram "Warne", Par koplekta optiku aizmirsti. Ja gribi normāli medīt tad vajag optiku sākot no 50 x ... un sarkano punktu.Piemeklē vēl patronu un varēsi odam atšaut pautus uz 100 m.
Lācīti Gizmo, palasot tavus komentārus man liekas,ka esi pats A.Lembergs :)
Gaidis
Gaidis
Pēdējo reizi manīts 2016-08-18 16:11
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Rūjiena
Medību stāžs: 1735
Aprīkojums: iž27e Mossberg4x4
Suņi: RSL Šairans(šuriks)
Medību trofejas: 1
07.06.2014. 08:20
ja jāpērk vēlreiz,tad to pašu dzelzi.es domāt ka (mežā) te neviena roka nav līdz tam stobram izaugusi:) stikls gan,nu jau prasās vakaros kkas dzidrāks par meoptu:).tas estētiskais ar tomēr nav mazsvarīgs,ja neviens ar lielām acīm tev neprasa jaunu divriteni vai mājai logi tev negāžas laukā tad kautvai uz krupi bet ņem kko skaistaaku un kvalitatīvāku...un liec mieru tiem suuda diviem centimetriem:)tev tak skruuvspīles nnebuus kabatā līdzi vislaik:))))
Uģis
Uģis
Pēdējo reizi manīts 2023-07-18 12:57
Atrašanās vieta: Mežā
Medību stāžs: Pietiekami
Aprīkojums: Ir
Suņi: Patīk
07.06.2014. 10:25
Piedod Aivi, bet izlasot tikai vienu Tavu komentāru man ir skaidrs ka Tev vajag vēl gan pamācīties gan pašaut vairāk - nāks sajēga!
Un kurš teica ka Mossberg ir slikts medību ierocis?
Dzintars
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2023-11-24 10:43
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
07.06.2014. 20:33
Beidziet vīri cepties,jebkurš ierocis (medību)kurš ir izgājis no ražotāja ir normāls medībām,protams būs daudz atšķirību un nepietiekamu ērtību(budžetklasei),bet visi ir piemēroti medībam,ja gribas vairāk ērtību un labāku brendu protams būs dārgāk,bet pamatā neviens mednieks nepaliek aiz borta ar ieroci kurš ir lētāks par bisi.Vnk.mācieties ar to apieties un pareizi apkopt.Priecājaties ka ir tirgotāji kuri piedāvā ne miljonāru rīkus,arī es esmu tāds pats,ja kādam galīgi neiet brauciet pie manis un tiksim skaidrībā,atradīsim problēmu,sākot no pašu šautprasmes līdz vecvectēva pirmā pasaules kara optikai.Ticiet man ja esie
Dzintars
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2023-11-24 10:43
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
07.06.2014. 20:41
Beidziet vīri cepties,jebkurš ierocis (medību)kurš ir izgājis no ražotāja ir normāls medībām,protams būs daudz atšķirību un nepietiekamu ērtību(budžetklasei),bet visi ir piemēroti medībam,ja gribas vairāk ērtību un labāku brendu protams būs dārgāk,bet pamatā neviens mednieks nepaliek aiz borta ar ieroci kurš ir lētāks par bisi.Vnk.mācieties ar to apieties un pareizi apkopt.Priecājaties ka ir tirgotāji kuri piedāvā ne miljonāru rīkus,arī es esmu tāds pats,ja kādam galīgi neiet brauciet pie manis un tiksim skaidrībā,atradīsim problēmu,sākot no pašu šautprasmes līdz vecvectēva pirmā pasaules kara optikai.Ticiet man ja esiet pārdzīvojuši iž 18 un ko-44,tad ārzemēs variet būt jau eksperti.Atcerieties laikus kad parastam ierindas medniekam karabīne bija nesasniedzams sapnis un tagad neņaudiet,par velti nekas nenotiek.Bet noteikti neviens arī netiek atstumts ieroča cenas pēc.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2026-03-19 14:26
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: Brīvmednieks
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: Krājam, krājam ...
Aprīkojums: Zābaki + 12k uguns koks nu ir arī lielo puiku manta.
08.06.2014. 09:21
Cepums :)
Ilgvars
Ilgvars
Pēdējo reizi manīts 2026-06-04 00:08
Lietotāja statuss: Guru
Atrašanās vieta: Rīga, Gulbene un pēc vajadzības
Suņi: nav
Medību trofejas: 11
09.06.2014. 20:47
vēl viens cepums :)
Gatis
Pēdējo reizi manīts 2025-12-02 17:20
09.06.2014. 20:56
Biežāk kāds prātīgu vārdu uzrakstītu!
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2014-07-03 15:09
Lietotāja statuss: Vērotājs
01.07.2014. 15:13
Ko vel domajat par mosberg 4*4?kadu karabini iesakat no leta gala?varbut zinat kur var nopirkt lietotas karabines?