Nopērkot šo ieroci jāŗeiķinās ar to ka jānomaina plankas un hronšteini no alumīnija uz tērauda, piemēram "Warne", Par koplekta optiku aizmirsti. Ja gribi normāli medīt tad vajag optiku sākot no 50 x ... un sarkano punktu.Piemeklē vēl patronu un varēsi odam atšaut pautus uz 100 m.
Lācīti Gizmo, palasot tavus komentārus man liekas,ka esi pats A.Lembergs :)
ja jāpērk vēlreiz,tad to pašu dzelzi.es domāt ka (mežā) te neviena roka nav līdz tam stobram izaugusi:) stikls gan,nu jau prasās vakaros kkas dzidrāks par meoptu:).tas estētiskais ar tomēr nav mazsvarīgs,ja neviens ar lielām acīm tev neprasa jaunu divriteni vai mājai logi tev negāžas laukā tad kautvai uz krupi bet ņem kko skaistaaku un kvalitatīvāku...un liec mieru tiem suuda diviem centimetriem:)tev tak skruuvspīles nnebuus kabatā līdzi vislaik:))))
Piedod Aivi, bet izlasot tikai vienu Tavu komentāru man ir skaidrs ka Tev vajag vēl gan pamācīties gan pašaut vairāk - nāks sajēga!
Un kurš teica ka Mossberg ir slikts medību ierocis?
Beidziet vīri cepties,jebkurš ierocis (medību)kurš ir izgājis no ražotāja ir normāls medībām,protams būs daudz atšķirību un nepietiekamu ērtību(budžetklasei),bet visi ir piemēroti medībam,ja gribas vairāk ērtību un labāku brendu protams būs dārgāk,bet pamatā neviens mednieks nepaliek aiz borta ar ieroci kurš ir lētāks par bisi.Vnk.mācieties ar to apieties un pareizi apkopt.Priecājaties ka ir tirgotāji kuri piedāvā ne miljonāru rīkus,arī es esmu tāds pats,ja kādam galīgi neiet brauciet pie manis un tiksim skaidrībā,atradīsim problēmu,sākot no pašu šautprasmes līdz vecvectēva pirmā pasaules kara optikai.Ticiet man ja esie
Beidziet vīri cepties,jebkurš ierocis (medību)kurš ir izgājis no ražotāja ir normāls medībām,protams būs daudz atšķirību un nepietiekamu ērtību(budžetklasei),bet visi ir piemēroti medībam,ja gribas vairāk ērtību un labāku brendu protams būs dārgāk,bet pamatā neviens mednieks nepaliek aiz borta ar ieroci kurš ir lētāks par bisi.Vnk.mācieties ar to apieties un pareizi apkopt.Priecājaties ka ir tirgotāji kuri piedāvā ne miljonāru rīkus,arī es esmu tāds pats,ja kādam galīgi neiet brauciet pie manis un tiksim skaidrībā,atradīsim problēmu,sākot no pašu šautprasmes līdz vecvectēva pirmā pasaules kara optikai.Ticiet man ja esiet pārdzīvojuši iž 18 un ko-44,tad ārzemēs variet būt jau eksperti.Atcerieties laikus kad parastam ierindas medniekam karabīne bija nesasniedzams sapnis un tagad neņaudiet,par velti nekas nenotiek.Bet noteikti neviens arī netiek atstumts ieroča cenas pēc.
Lācīti Gizmo, palasot tavus komentārus man liekas,ka esi pats A.Lembergs :)
Un kurš teica ka Mossberg ir slikts medību ierocis?