Vot šitais tupais puika ir absolūtā ekscentrā aizgājis. Vēl tik cunska, briedis, līvzemnieks un vēl daži naži - nu apsveicu jūs ar sasniegto idiotisma trešo līmeni
Tups ir tikai Tu :)
p.s. ko Tu vēl te dari??? Uz lauku prom!!!!!! FIKSI!!!!
Slēpts
17.07.2014. 07:45
Lauri, lasot tavas ņaudēšanas par cūku blīvumiem un ka viss ir slikti un ka tev tādi postījumi un atkal viss ir pipec, likās, ka tu būsi pirmais, kas sitīs plaukstas, kad daba nopļaus cūkas ;D bet tomēr izskatās, ka tur doma bija cita ...
Slēpts
17.07.2014. 12:46
saliņam vienkārši patīk čīkstēt un sūkstēties cik viss ir slikti - nu kā jau īstenam zemniekam.
Cik labi ka mums ir daži par visiem citiem gudrākie un labākie, kas ir konstatējuši ka ar čīkstēšanu forumā apturēs cūku mēri! Izsaku jums pateicību par ieguldijumu mežacūku populācijas glābšanā.
Tad jūs puišeļi ejiet uz idiotisma ceturto līmeni? :)))
Jūs, lohu lohi, pie kājas man jūsu meža cūkas, ar jūsu perversumu tiek grauta tautsaimniecības nozare - cūkkopība, gaļas pārstrādes nozare, eksports.
Ielikt jums pa ķirbi vienreiz
Slēpts
17.07.2014. 14:27
ar jūsu perversumu tiek grauta tautsaimniecības nozare - cūkkopība, gaļas pārstrādes nozare, eksports.
Atslābsti un ej pačīkstēt tur, kur kādam tas interesē.. Pateikšu priekšā - šeit tas nav!! ;)
Slēpts
18.07.2014. 08:10
es uzskatu, ka ir divi varianti:
1. izklapē cūkas kādā drošības zonā, kur mēra nav un uztaisa bezcūku zonu un cer, ka mēris pāri netiks, ja šis neder, tad
2. izvaza to mēri max ātri pa visu LV un kas nobeidzas tas nobeidzas un restartējam cūkas no jauna :) nevis šēžam n-tos gadus un trīcam, kad tad būs pēdējā cūka nobeigusies
Beidziet raudāt, tāpat pa lielam mēs neko padarīt nevaram, ja nāks tas mēris tālāk tad nāks, bezcūku zona tur neko nedos. Cilvēks, lapsas, kraukļi, pārnesīs to zarazu tā ka nočaukst. Ko es daru un iesaku citiem, izbaudiet rukšu medības kamēr var.... bez lieka iespringuma, tikkai ievērojot visus drosības pasākumus.
Vot šitais tupais puika ir absolūtā ekscentrā aizgājis. Vēl tik cunska, briedis, līvzemnieks un vēl daži naži - nu apsveicu jūs ar sasniegto idiotisma trešo līmeni
p.s. ko Tu vēl te dari??? Uz lauku prom!!!!!! FIKSI!!!!
Cik labi ka mums ir daži par visiem citiem gudrākie un labākie, kas ir konstatējuši ka ar čīkstēšanu forumā apturēs cūku mēri! Izsaku jums pateicību par ieguldijumu mežacūku populācijas glābšanā.
Jūs, lohu lohi, pie kājas man jūsu meža cūkas, ar jūsu perversumu tiek grauta tautsaimniecības nozare - cūkkopība, gaļas pārstrādes nozare, eksports.
Ielikt jums pa ķirbi vienreiz
Manuprāt tu šņauc baigo draņķi :D
1. izklapē cūkas kādā drošības zonā, kur mēra nav un uztaisa bezcūku zonu un cer, ka mēris pāri netiks, ja šis neder, tad
2. izvaza to mēri max ātri pa visu LV un kas nobeidzas tas nobeidzas un restartējam cūkas no jauna :) nevis šēžam n-tos gadus un trīcam, kad tad būs pēdējā cūka nobeigusies