tas ir cits bars, jo ja reiz viens ir slims, tad pārējie arī un pēc Edgara teiktā, viss bars uzreiz vienā vietā noliek karoti, jāstaigā pa mežu un jāosta gaiss - baram līķu vajadzētu būt labai smakai, itsevišķi tik siltā laikā ;)
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
11.07.2014. 12:56
pizdzož tas viss mēris, zinu kam atrada mēri vienai nošautai, tā ar baru bija atnākusi, jau 2 nedēļas pagājušas viss bars vēl dzīvs, naudas norakšana un viss
Slēpts
11.07.2014. 08:14
no augusta pasākuma, gan jau paši ātri izvazās pa visu LV
Slēpts
10.07.2014. 22:16
veltas cerības uz zemgali ,jo zemgalē atļaujas neievērot jauno medību likumu par meža cūku minimālajām platībām ,konkrēti ja medību platības ir nepietiekošas jāslēdz koplīgumi lai varētu medīt limitētos ,koplīgums ir noslēgts ,bet mežniecība to ignorē ,takā drīz arī kurzemē būs mēris pateicoties ierēdņu ambīcijām.
Cūkām nav jākrustojas. ĀCM nav triperis. Kāds teica, ka vajadzētu lielos plēsējus pasaudzēt - nepiekrītu, jo mēris plēsējiem nav bīstams, bet paātrināt izplatību gan tie varētu (domāju, ka vilks vai klaiņojošs suns nekādas karantīnas prasības neievēros).
es ceru, ka līdz Kurzemei tā krievu zaraza netnāks. Jo kā teica viens vilku pazinējs tad Kurzeme ir unikāla ar savu vilku populāciju,,kura nav krustojusies ar vilkiem no austrumiem. Varbūt tas pats attieksies uz cūkām. Varbūt netiks pāri Zemgales līdzenumiem.
Sveki visiem ACM sekotājiem :)
Vai ir kaut kur pieejama karte, kurā parādīti ACM konstatēšanas punkti un zonas kurās pieņemti aizsardzības pasākumi?
Gribētos tādu aplūkot un tad arī es varētu spriest par ACM izplatību un draudu LV.
Ja ir lūdzu ielieciet kādu info, kur to aplūkot....
Patiešām šorīt brokāstīs gandrīz apraudājos. No saldētavas izvilku pēdējo mc desas luņķi, kaut gan biju rēķinājis, ka jābūt vēl trijiem. Ko nu? Atkal jāiet uz mežu pēc kāda rukša. Ai-ai -ai!!! Tragēdija. :)
Edgar, ne visi, pirmkārt, un, otrkārt, manuprāt, liela daļa tomēr līdz galam netic, ka process ir aizgājis.
Atzīšos, es arī ceru uz brīnumu. Iracionāli, protams...
Vai ir kaut kur pieejama karte, kurā parādīti ACM konstatēšanas punkti un zonas kurās pieņemti aizsardzības pasākumi?
Gribētos tādu aplūkot un tad arī es varētu spriest par ACM izplatību un draudu LV.
Ja ir lūdzu ielieciet kādu info, kur to aplūkot....
Patiešām šorīt brokāstīs gandrīz apraudājos. No saldētavas izvilku pēdējo mc desas luņķi, kaut gan biju rēķinājis, ka jābūt vēl trijiem. Ko nu? Atkal jāiet uz mežu pēc kāda rukša. Ai-ai -ai!!! Tragēdija. :)
Atzīšos, es arī ceru uz brīnumu. Iracionāli, protams...