Šodien vārdadienu svin Dzintara, Dzintars, Dzintra, rītdien - Persijs, Vaida, Klaudija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Sitka Gear apģērbs medniekiem

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 46 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 25.12.2017. 10:15

Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2026-01-06 15:10
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: .I.
Atrašanās vieta: Īdeņa
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Lisa, Džimbo, Rokijs, Kleo
Medību trofejas: 21
22.07.2014. 12:12
Jānis R. fano par tiem:)

es nefanoju :D man vienalga kāds ierocis, ka tik šauj, visiem stobriem var labi lodi piemeklēt, pat izšautiem :D
Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2025-06-27 06:19
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: M/K"Klīves Mednieks"
Atrašanās vieta: Latvijas vidiene.
Medību stāžs: Kopš 1992.g.
Aprīkojums: МЦ 21-12 , Merkel 12cal,Remington 11-87 12 cal,Tikka M695STD 30-06,Sauer 90 300Win Mag
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
23.07.2014. 12:41
es regulāri uzbraucu Aigaram R:)

Ivar - nejūtu, ka Tu man regulēri uzbrauc....normāli papļāpājam,cik nu normāli sanāk interneta vidē. Tēmas kurās padiskutējam pamata ir divas:
1.Medību veidi. (Tu esi piekritējs šaušnai pie barotavām....Man tāds medību veids,kā pamatveids nepatīk, bet neesmu kategorisks noliedzējs....
2.Medību suņi:
Ivar - 30.12.2008 uzņemoties vadīt LMKA zināju uz ko eju....pieļāvu lielu kļūdu iesaistot valdē mēsla gabalu Normundu S., šis savukārt iesaistīja nākamo mesla gabalu Jāni J.,tagad šie cenšas "tuvradniecības procesā" radīt līdzīgus....M.Kalniņa loloto LMKA sa....ši līdz nepazīšanai. Uz to arī centos atvērt, arī tavas acis.
Par Tēmu.
Intara jautājums - Vai kāds lieto Sitka Gear apģērbu?
Kādas atsauksmes?
Tākā pats esmu apģērba meklējumos, arī man šī tēma ieinteresēja.Par Sitka Gear apģērba piemērotību man, neko neuzzinaju.Cerība uz Intara atsauksmēm pēc iegādes.
Pats laikam palikšu pie Jahti Šmahti...pamēģināšu Jahti Jakt Thorn.
Intars
Intars
Pēdējo reizi manīts 2025-09-16 08:42
Mednieku organizācija: Rīts
Atrašanās vieta: Nagļi
Medību stāžs: No 2001
Aprīkojums: Blaser F3, Blaser R8 GRS+Kahles 624i, Keppeler Benchrest 6,5x47+Nightforce 15-55/52
Medību trofejas: 2
24.07.2014. 16:56
Tākā pats esmu apģērba meklējumos, arī man šī tēma ieinteresēja.Par Sitka Gear apģērba piemērotību man, neko neuzzinaju.Cerība uz Intara atsauksmēm pēc iegādes.

Aigar, es Tev "aizkadrā" centos izskaidrot nianses... Bet laikam nemācēju:)
Par Sitku (atsauksmēm) - nav jāgaida, kad atnāks man tas "pīļu" komplekts... Esmu testējis Sitku Austrijas/Itālijas Alpos; ir Itāļu un Amerikāņu draugiem..utt - atsauksme ir viena: pašlaik labākais pieejamais apģērbs aktīvām medībām !
BET dārgs; specializēts un tiek pārmaksāts par "brendu" un stilu :) Varētu salīdzināt ar Apple datoriem...
Latvietim praktiskajam - laikam neies pie sirds:) Tāpēc arī atteicos (bij piedāvājums no Amerikosiem) nodarboties nopietnāk ar tā popularizēšanu/izplatīšanu Latvijā...
Bet šajā laikā tika iegūtā kaudze info(no iekšienes) - tāpēc, ja kādam tiešām interesē, varu palīdzēt ar padomu komplekta izvēlē...
Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2025-10-29 14:46
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Riga
Medību stāžs: 28
Medību trofejas: 1
24.07.2014. 23:44
Te Jau visās tēmās kāds kādu noliek izskatās ka galvenais ir stārki un valodas izruna. Zommeru arī ńem priekšā vai tik šis nav Purnavmuižas rupors. Sitkas tēmās likās noderīga jā tās ir Modes brends un arī dārgs bet kas ok vēlās un var atłauties. Man par gadiem garderobe ir apaugusi kā neliels veikalińš taču tik un tā sitku vajag. Patīkami ka kāds arī kautko sakarīgu uzraksta nevis mał propogandu.
Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2025-06-27 06:19
Mednieku organizācija: M/K"Klīves Mednieks"
Atrašanās vieta: Latvijas vidiene.
Medību stāžs: Kopš 1992.g.
Aprīkojums: МЦ 21-12 , Merkel 12cal,Remington 11-87 12 cal,Tikka M695STD 30-06,Sauer 90 300Win Mag
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
25.07.2014. 00:20
Latvietim praktiskajam - laikam neies pie sirds:

Intar - ies arī Latvju medniekam pie sirds ies, tikai vajag apčamdīt.....vai redzēt, kā Tu ietērpies Sitkā, pārbrien Lubānas klānus.Vajag redzēt, kas pēc tādām vai līdzīgām darbībām notiek ar Sitku.....
Aigars
Aigars
25.07.2014. 08:42
Aigars
Raimonds
Raimonds
Pēdējo reizi manīts 2024-08-19 22:56
Mednieku organizācija: MK POPE
Atrašanās vieta: Rīga
Medību stāžs: no 2014, augusts
Aprīkojums: Browning Maxus 12-76, Benelli Argo 3006
Suņi: NAV
25.07.2014. 09:17
Sveiki vīri1
Medībās iešu pirmo sezonu, par drēbēm saprašanas nav, šobrīd domāju par fraķīti dzinējmendībām, īsti neprotu uz kuru pusi jāskatās ,siltās bikses bikses + jaka ???
Temoveļas un norfīni man kā makšķerniekam ir pilns skapis, bet no mednieku lietām nav nekā.
Aigars
Aigars
25.07.2014. 10:15
Jā finanses atłauj es pirktu Sitku labāk dārgāk bet to ko gribās. Es par šiem gadiem esmu piepircis pilnu garāžu bet vienmēr uz mežu velku mīłāko vienu un to pašu. Ziemā sēdēšanai šo no Cabelas jā arī dārgi toties pārbaudīta vērtība
Aigars
Intars
Intars
Pēdējo reizi manīts 2025-09-16 08:42
Mednieku organizācija: Rīts
Atrašanās vieta: Nagļi
Medību stāžs: No 2001
Aprīkojums: Blaser F3, Blaser R8 GRS+Kahles 624i, Keppeler Benchrest 6,5x47+Nightforce 15-55/52
25.08.2014. 08:27
Sitka "pīlēm" vakar tika notestēta pa maximumu:) 5 stundas lietū ...
Secinājumi:
Sitka Wading jacket
http://www.sitkagear.com/produ...
+ neskatoties uz "plānumu" pēc piecām stundām lietū - apakšā uzģērbtais T krekls - sauss!!
Nebiju gaidījis tādu rezultātu. Vienīgais - jāģērbj apakšā kaut kas ar garām rokām (merino termo veļa ideāli..), citādi lai arī ūdeni cauri nelaiž, tajās vietās, kur saskaras ar pliku ādu - neomulīgi vēss.
+ kabatas super ērtas un daudz.
+ lekāls super ērts šaušanai. Nekas neierobežo kustības.
+ fasons ideāls bradāšanai (salīdzinoši īsa; nemirkst ūdenī, ja nejauši iekāpj kādā bedrē)
+ "žņaugi" plaukstas locītavas rajonā novērš tik nepatīkamo ūdens iekļūšanu "aiz piedurknes".
+ vēl dažādi sīkumi :)
- sezonas sākumā (pie +20) ir reāli par karstu tajā skraidīt...
- drusku par gaišu sezonas sākumam niedrēs (uz tumši brūnā niedru "skreju" fona). Baltie gārņi liek atpakaļgaitā:) Pīles it kā OK...
Bikses: Grinder pant
+ ērtas, mīkstas
+ klusas (nav goretex)
- laiž cauri ūdeni
- komplektā nākošā siksna: jānomaina..:)
Balaclava un cimdi
+ Neko ērtāku līdz šim neesmu lietojis :)
Lai arī nav no goretexa - atgrūž/aiztur arī sīku lietu...
Par izturību:
+ tika bradāts pa niedrēm nežēlojot - pagaidām nekas neliecina par "neizturību"
+ tiem kas smēķē - ja uzkrīt oglīte uzreiz neizdeg caurums (protams, ja nežāvājas:). Uz maniem iepriekšējiem pīļu tērpiem: caurums bija garantēts pus sekundes laikā :)
Aigars
Aigars
25.08.2014. 23:46
Patīkami dzirdēt ko labu . Es kādu mēnesi lietoju Sitka drēbes pagaidâm super redzēs kas pēc mazgāšanas un vai baurim varēs izmantot. Kabatas tiešām pārdomāti daudz un ērtas. Man tagad ākis lūpā no Sitka. Šeit var eiropā pasūtīt. Es pirktu Cabelas
Aigars