Par medikamentiem taisnība.
Bet par sūtīšanu- no Vācijas es diezgan bieži sūtu auto rezerves daļas- sūtīšana ir LĒTA.
Ja par 20- 25 EUR atved no Vācijas līdz durvīm, domāju, ka ir pilnīgi ok.
Nekomentēšu...
Bet vienam otram varu piedāvāt bezmaksas profesionālu palīdzību:) Izglītība atļauj...
Kaut gan nē.. Izskatās, ka bez medikamentiem tur neiztikt... To diemžēl es nevaru.., nav vajadzīgā kvalifikācija:)
Kāda vēl frankoni kvalitāte? Tur nav nekāda kvalitāte, vnk tirgotājs, kurš darbojas pēc normāliem standartiem un viss. Cik ir sūtīšanas izmaksas??? Cik zinu no vācijas vispār ir ļoti dārgi kko sūtīt. Intars varētu pakomentēt...
Slēpts
31.07.2014. 21:33
cik tad ir tā sūtīšana? apskatot vācu ibodes, vismaz man, radās secinājums, ka ir ļoti daudz
Tas kā piemērs cenām jāseko pašam līdzi bet kad pieregistrēsies Frankonia .de vińi sūtīs info par atlaidēm un īpašiem piedāvājumiem un starpcitu no vācijas sūtīšanas jeb transporta izdevumi ir łoti simboliski pat līdzīgi te pat pa Latviju. Es nerakstu reklāmai tikai lai salīdzinam un Frankonia kvalitāti apstrīdēt varam visi.......
Nu kaut tas pats Nikon 2.5-10x56 - 879 Euro + sūtīšana.
Tepat ieskaties.lv tas pats maksā 946.21 Euro. Nu pasaki kāda atšķirība???? Par Lichter nerunāsim.. tās pat saiseni netur...
Bet par sūtīšanu- no Vācijas es diezgan bieži sūtu auto rezerves daļas- sūtīšana ir LĒTA.
Ja par 20- 25 EUR atved no Vācijas līdz durvīm, domāju, ka ir pilnīgi ok.
Bet vienam otram varu piedāvāt bezmaksas profesionālu palīdzību:) Izglītība atļauj...
Kaut gan nē.. Izskatās, ka bez medikamentiem tur neiztikt... To diemžēl es nevaru.., nav vajadzīgā kvalifikācija:)
Tepat ieskaties.lv tas pats maksā 946.21 Euro. Nu pasaki kāda atšķirība???? Par Lichter nerunāsim.. tās pat saiseni netur...