Suņi: 2 kaķi: Nezobs un Princese Histērija - abi medī uz vella paraušanu
31.07.2014. 12:00
Mana izvēle: http://eng.terhi.fi/products/r...
Ļoti iesaku. Slīd ideāli gan ar airiem, gan ar motoriņu, ļoti stabila, var droši celties kājās kaut vairāki uzreiz.
Mans variants būtu avtobot-2,stabila viegla var parvadāt uz mašīnas jumta bagāžnieka,maza iegrime,stumjoties var forsēt arī ne pārāk biezus meldrus,no noenkurotas var šaut 2 mednieki.Protams visus gadījumus neparedzēsi,bet nav sliktākais variants.
Man liekas Amīšiem ir łoti labā pieredze laivās .Vińi daudz vairāk piekopj medības no laivas. Cabelas protams atkal cena un sūtīšana bet tas var noderēt kādam
Tas Aigara R pieminētais Senjors ir vienkārši izcils. Viegla, stabila, gara laiva ar izcilām gaitas īpašībām. Var airēt kā kanoe gan tradicionāli. Ja mazliet pārbūvē spoguli, ļoti eleganti var uzkarināt 2,5 zirgu motoriņu. Lielāks būs bīstams. Arī zēģelīti un stūrīti var piekombinēt un jauki baburāt pa kādu ezeru.
Mārci Tev taisnība,bet...,tā laiva ir gara,zināmas problēmas ar pārvadāšanu CSN kontekstā,ja ņem piekabi laivai ar garo dīsteli un sapluso cenas atkal paliek sāpīgi.Nu nezinu kā pie Remesa kunga tajā ezera pusē ar pīlēm,bet no Jūrmalas apvedceļa puses viss garām,tapēc gribas būt mobilam,lai var pieskriet daudzās vietās!
Dzintar, paskaties pāris lapas iepriekš. Es viņu vadāju savam mersim uz jumta, jo viņa ir bezkaunīgi par vieglu priekš piekabes. Nezinu kā tur jums ar tiem kontekstiem, bet mani neviens inspektors nekad nav sodījis par to, ka uz sava auto jumta vedu 4m garus priekšmetus. Pat par pāris 6m caurulēm ne. Varbūt vienkārši veicas? Ko Jums arī novēlu.Ir vēl viens pārbaudīts variants ko izmantoju agrāk kamēr man nebija garās piekabes materiālu pārvadāšanai. Parastajai piekabei uzbūvē garāku dīsteli un pagarina vadu . Tikai tā glīti, nevis kā pagadās. Un vari man ticēt neviens neko neteiks un nekādus papildus papīrus uz ceļa neprasīs.Uz skati pārskrūvē tās 4 skrūves un kārtībā.
Mana izvēle http://quickboats.com/
Ļoti iesaku. Slīd ideāli gan ar airiem, gan ar motoriņu, ļoti stabila, var droši celties kājās kaut vairāki uzreiz.