Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - "zelta hlami" SS-ā

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 126 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 02.03.2025. 13:53
Ar medībām saistītās tēmasMedību veikali

Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
26.05.2015. 13:17
Valdi, ja ir kāds komentārs, kuru uzskati Tu vai kāds cits par aizskarošu, lūdzu par to ziņot. Nu nevar administrācija izlasīt visas tēmas ;)
Bet, ja kkas tiek pamanīts, tad seko rīcība.
Valdis
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2019-06-16 19:53
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: m/k avots.
Atrašanās vieta: kurzeme
Medību stāžs: 23
Aprīkojums: iz .ij27em.cz550 7*64.MARLIN -22WMR
Suņi: jaktis rasa.
Medību trofejas: 2
26.05.2015. 11:52
Arnis Puksts- Bērziņa kgs ,I.Ozoliņš ir cienijams cilvēks, tātad pārejos ko te forumā ap...rš var uzskatīt par negodīgiem????
Arnis
Arnis
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
26.05.2015. 11:41
Bērziņa kunga atgadījums ar Gulbenes puses ieroča tirgoni, protams, ir nelāgs. Emocijas var saprast.
Bet es pastāstīšu gadījumu no otras puses - tirgoju stobru. Sarunāju, aizbraucu, iedevu izšaut (patronas uz mana rēķina). Viss, super, ņemšot. Līdz ar to atšuvu divus tādus, kas bija gatavi ņemt uzreiz, jo solījumus turu. Bet vakarā šis man zvana un saka - zin' ko - es te tā padomāju (pakonsultējos ar sievu :D) un tā un nu nekā, neņemšu. #@$^@#$!
Pēc tam vēlreiz viss čakars, ss.lv, 100 zvani no tiem, kas "grib parunāt", un tiem, kam bija interese - pavisam vienkārši. Kurš pirmais iedos piķi, tas dabūs. Un turpmāk, arī tieši tāpat. Jo arī pircējam nevar ticēt - mūsdienās par bazaru neviens neatbild :(
Arnis
Arnis
26.05.2015. 11:36
Bērziņa kgs. I.Ozoliņš ir cienījams cilvēks, par šādiem publiskiem un nepamatotiem apvainojumiem nākošreiz pienāksies bans. Šobrīd aprobežosimies ar nepiedienīgo un, iespējams, augošā Mēness ietekmē radīto komentāru likvidēšanu.
Slēpts
26.05.2015. 06:56
Bērziņa j-kgs. Jūs laikam mednieka apliecību ss..lv nopirkāt?
Izskatās, ka kādus desmit gadus par ātru.
Slēpts
25.05.2015. 10:47
Jānis B. raksītīja
Bet pats labākais, ka tos zelta hlamus tirgo cilvēki kas saucas mednieki.mednieks-agrāk man likās kaut kas apbrīnojams, iespaidīgs, bet tagad es saprotu ka tàds kapeikas čakarētājs vien ir.

Nu nekad vēl nebiju dzirdējis, ka PĀRDEVĒJS var būt kapeiku čakarētājs. parasti šī īpašība piemīt tieši PIRCĒJAM :):):)
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2025-06-18 16:10
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
25.05.2015. 10:37
BĀBAS pircēju pusē ir krietni vairāk, nekā pārdevēju. Pareizi onka darīja: kurš pirmais ar naudu atbrauc, tas dabū. Kamēr rokasnauda nav samaksāta, pircēju par nopietnu uzskatīt nav nekāda pamata. Jo pieredze reāda, ka no 100 pircējiem, kuriem viss apmierina, tikai nepārdod citam, tūlīt aizbrauks pēc naudas, utt., labi ja pēc tam viens parādās.
Slēpts
25.05.2015. 10:17
Spilgtākais gadījums-sarunāju Gulbenē karabīni. ...

Par nožēlu mūsdienās ''džentlmeņa Goda vārds'' mūsdienās daudziem vairs nav svēts, nav vairs tik daudz Goda vīru. Pareiz saki, J. Bērziņ, - BĀBAS.
Slēpts
25.05.2015. 01:06
"pārdodu sakarā ar aiziešanu pensijā", zelta frāze.
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2015-06-14 19:02
Lietotāja statuss: Lietotājs
24.05.2015. 21:40
Spilgtākais gadījums-sarunāju Gulbenē karabīni. Onka vecs esot, nevar stroķi panest, nauda nedegot, varot pagaidīt, kad iegādes atļauju dabūšu. Gribu iemaksat drosibas naudu,tapēc speciāli gribu braukt 100 km turp un vel 100 atpakal lai vecais jūtas drošs. Dienu iepriekš tāda dīvaina sajūta, pa zvanu . izrādās vecais plinti pārdevis.a man te muld oar to ka nauda neinteresē, varot gaidīt.KAS TAS PAR VECI????? BĀBA.saucas mednieks.