Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - "zelta hlami" SS-ā

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 126 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 02.03.2025. 13:53
Ar medībām saistītās tēmasMedību veikali

Slēpts
26.05.2015. 06:56
Bērziņa j-kgs. Jūs laikam mednieka apliecību ss..lv nopirkāt?
Izskatās, ka kādus desmit gadus par ātru.
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
26.05.2015. 11:36
Bērziņa kgs. I.Ozoliņš ir cienījams cilvēks, par šādiem publiskiem un nepamatotiem apvainojumiem nākošreiz pienāksies bans. Šobrīd aprobežosimies ar nepiedienīgo un, iespējams, augošā Mēness ietekmē radīto komentāru likvidēšanu.
Arnis
Arnis
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
26.05.2015. 11:41
Bērziņa kunga atgadījums ar Gulbenes puses ieroča tirgoni, protams, ir nelāgs. Emocijas var saprast.
Bet es pastāstīšu gadījumu no otras puses - tirgoju stobru. Sarunāju, aizbraucu, iedevu izšaut (patronas uz mana rēķina). Viss, super, ņemšot. Līdz ar to atšuvu divus tādus, kas bija gatavi ņemt uzreiz, jo solījumus turu. Bet vakarā šis man zvana un saka - zin' ko - es te tā padomāju (pakonsultējos ar sievu :D) un tā un nu nekā, neņemšu. #@$^@#$!
Pēc tam vēlreiz viss čakars, ss.lv, 100 zvani no tiem, kas "grib parunāt", un tiem, kam bija interese - pavisam vienkārši. Kurš pirmais iedos piķi, tas dabūs. Un turpmāk, arī tieši tāpat. Jo arī pircējam nevar ticēt - mūsdienās par bazaru neviens neatbild :(
Valdis
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2019-06-16 19:53
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: m/k avots.
Atrašanās vieta: kurzeme
Medību stāžs: 23
Aprīkojums: iz .ij27em.cz550 7*64.MARLIN -22WMR
Suņi: jaktis rasa.
Medību trofejas: 2
26.05.2015. 11:52
Arnis Puksts- Bērziņa kgs ,I.Ozoliņš ir cienijams cilvēks, tātad pārejos ko te forumā ap...rš var uzskatīt par negodīgiem????
Arnis
Arnis
26.05.2015. 13:17
Valdi, ja ir kāds komentārs, kuru uzskati Tu vai kāds cits par aizskarošu, lūdzu par to ziņot. Nu nevar administrācija izlasīt visas tēmas ;)
Bet, ja kkas tiek pamanīts, tad seko rīcība.
Gundars
Pēdējo reizi manīts 2015-11-29 20:00
Mednieku organizācija: SAB Mednis, LMS
Atrašanās vieta: Līvānu novads
Medību stāžs:
Aprīkojums: never enough guns
Suņi: somu- karēļu laika
Medību trofejas: 5
26.05.2015. 13:42
Arni, pavēro to tipiņu Lauri Saliņu piemēram. Tam kauna nav, ne braukt virsū tiešā tekstā, ne nelikumīgas medības popularizēt šeit publiski pieejamā vietnē. Un tas vīrelis vēl pārstāv šo biedrību. Absurds!
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2025-06-18 16:10
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
26.05.2015. 14:24
Bet vakarā šis man zvana un saka - zin' ko - es te tā padomāju

Tev paveicās, ka vēl atzvanīja. Bija man viens mašīnu skatīties, viss apmierina, rīt no rīta pārrakstām CSDD. Braucu uz CSDD, pa ceļam uzzvanu, ka pēc 10 minūtēm būšu, viņš nebūšot, jo pārdomājis :D
Tādi tagad ir lielākā daļa pircēju. Tādēļ, kamēr nav rokasnauda, nekādas sarunas nav notikušas...
Arnis
Arnis
26.05.2015. 16:46
Jāni - tieši tā. :)
Gundar, svarīgs ir konteksts. Lauris ir tāds pats mednieks kā visi. Jā, drusku ar šerpu raksturu un reizēm nesaprastu humora izjūtu, bet visi taču nevar būt paraugcilvēki :)
Gundars
Pēdējo reizi manīts 2015-11-29 20:00
Mednieku organizācija: SAB Mednis, LMS
Atrašanās vieta: Līvānu novads
Medību stāžs:
Aprīkojums: never enough guns
Suņi: somu- karēļu laika
Medību trofejas: 5
26.05.2015. 17:22
Lai tā būtu... Es to tipiņu par adekvātu cilvēku neņemu, bet šeit sākās komentāru rediģēšanu. Ja cenzē tad visu, ja nē tad nevienu, nevis viens cienījams, bet citu, lai apliek neredzēšanas vai citu iemeslu dēļ. Galu galā, visi kas lasa diskusiju(pilnā formā) arī izdarīs secinājumus. Viss mans personīgs kā lietotāja IMHO, ieteikumu formā:)
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2024-06-19 18:05
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Saldus , Druva,Zvārde
Medību stāžs: no tāļā 1989.gada
Aprīkojums: sauer, krieghoff,banelli,gruening&elmiger ,anschutz, ,blaser R8
Suņi: viens boksers
26.05.2015. 20:34
,... svarīgs ir konteksts. Lauris ir tāds pats mednieks kā visi
.Arni , Lauris nav mednieks, drīzāk tas ir kauna traips uz mednieku mundiera.un ne es to izdomāju , . Lauris pats sevi tādu pozicionē neatlaidīgi un nepārtraukti. vienkārši demokrātija ir tik maiga un bezzobaina- lai tādi mednieki vairs nebūtu mednieki.