Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
09.08.2014. 08:02
Njā, Aigara mīlestība uz LMKA ir neaprakstāma.....
Laikam nemācēju Tev uz profilu aizsūtīt jautājumu, vai nu arī Tev nebija, ko paskaidrot par šo citātu.....
MAN NAV NE MĪLESTĪBAS, UN NAV ARĪ NAIDA UZ LMKA....PA LIELAM NAV NEKĀDA LMKA.Ir atsevišķi indivīdi, kuri izmanto šo logo savtīgas interesēs, un viens no tiem ir Aldis Bondars.
Alkohols Lv nav ailiegto vielu sarakstā, tātad lietot var arī publiski gan ārīgi gan iekšīgi, ganvenais lai homosapiens,kurš salietojies, netraucētu (arī neapdraudetu) ar savu uzvedību citus. Festivāla laikā bija iereibuši daudzi, bet ne vairāk un ne mazāk kā iepriekŠējos. Man personīgi viņi netraucēja, izņemot šo vienu indivīdu, krs vārdiski aizskāra mani un manu meitu apbalvošanas laikā. Piegāju pie šā pēc paskairojuma, a tur nelāgi smirdoš, NEKĀDS....
Žūpam vienmēr izliekas, ka citi ir lielāki cūkas nekā viņš pats.
Visā pasākuma garumā neizdzēru nevienu pili alkohola, tas pirmkārt.
Otrkārt, uzmanīgi jālasa rakstīto, un nevajag visu personificēt. Viedoklis bija par visiem kopumā, nevis attiecināts uz tevi Māri Medniek! Bet ka jau tik personīgi uztver, tad viss skaidrs ar tevi...
Kā es redzu Minhauzena tālāko attīstību: Tam jākļūst par mednieku un interesentu festivālu nevis pēc nosaukuma, bet pēc būtības. Šajā laikā jāorganizē medīblietu un medību produkcijas tirdziņi, trofeju un izbāzeņu izstādes, medību suņu demonstrējumi, semināri par medniekiem aktuāliem jautājumiem, dzīvnieku pievilināšanas demonstrējumi, dažādas ar medniecību saistītas atrakcijas. Vakarā koncerts ar sekojošu zaļuballi. Par sportisko pusi man skaidras receptes nav. Sliecos uz to, ka būtu jārīko atsevišķs Latvijas mednieku klubu čempionāts ar priekšsacīkstēm reģionos, finālā, teiksim, ne vairāk kā 30 komandas, kurām ir sasniegts zināms līmenis. Programmai būtu jābūt puslīdz pastāvīgai, sporta veidiem saistītiem ar medību šaušanu, vai citādi reāli saistītiem ar medniecību.
Un visbeidzot par zaļo pūķi. Es nebūt neesmu atturībnieks, bet šeit piekrītu jau izskanējušam viedoklim, ka piedzerties man nav jābrauc 400 km uz trīs dienām.
......
Atbalstu ideju.
Kādreiz biju pasākuma (nebija saistīts ar medniecību)2 dienas, naktī pļēguri sāka braukāt ar auto pa telšu starpām. Manējai nobrauca atsaites. No rīta bija ļoti sašutuši, ka šiem aizrāda par tādu rīcību. Viņi tak tikai 100 gramus tonusam, neesot nekādi pļēguri, bet no paša dvinga velk, ka mušas krīt.
Atgriežoties savākt telti jākonstatē, ka tajā ierāpojis alkāns un krāv svētā mierā, pie tam pamatīgi pievēmis.
Kopš tās reizes nepiedalos pasākumos, ja ir aizdomas,ka tur varētu notikt alkohola lietošana.
Nedaudz humora zaļā pūķa draugiem..... , var skatīties arī pārējie.
Mk Jaunjelgava festivālu esam atbalstījuši no pirmsākumiem un ceram atbalstīt arī turpmāk.Runājot par organizācijas lietām,ir bijušas arī švakākas,bet kopumā tas ir pasākums medniekiem un viņu ģimenēm,satiekot vecos draugus un dibinot jaunus kontaktus.Neatbalstu tàdus izteicienus ka medības un mednieki ir tikai viena nodzeršanās.Tā tas nav, viss atkarīgs kā katrs to visu uztver un pasniedz citiem.Bet pa lielam tāds pasākums ir jāatbalsta jo savādāk medniecība un tradīcijas iznīks,lai arī tādas baigās tradīcijas mums īsti nav,raugoties uz citām valstīm.Šis pasākums katram dalībniekam ir jāuztver kā atpūtas un mazliet sacensību pasākumu,bet organizatoriem to nevajadzētu pārvērst par kaut kādu sporta vai nenormāli profesionālu pasākumu.
Minhauzens ir un paliks mednieku,viņu ģimenes locekļu un atbalstitāju festivāls.Analizējot aizvadīto Minhauzenu ,uzklausot komentārus,kritiku, ieteikumus ir skaidrs jautājumu loks kuru ņemsim vērā organizējot nākošo festivālu.Festivāla norises vietā nebija problēmas ar" sagurušiem"vai" neadekvātiem" dalībniekiem. Nometni uzskatu par guļamistabu, kurā katrs atpūšās kā grib, netraucējot citiem,uzskatu, ka nav jālien cita guļamistabā ar saviem ieteikumiem un pamācībām dzīvot.Ikvienā lielā publiskajā pasākumā šīs problēmas ir daudzkārt lielākas.Ja kādam citu atpūta šķiet traucējoša, tad lūgums iepriekš informēt ,ka vēlaties savu komandas nometni ierīkot nostāk, centīsimies rast tādu iespēju.
Jautājums dlibniekiem.
Kuras disciplīnas patika un būtu saglabājamas , varbūt pilnveidojamas?
Kuras no disciplīnām nepatika un kuras nākotnē ieteiktu nomainīt?
Kādas papildus aktivitātes Jūs vēlētos redzet festivāla ietvaros?
Komentārus, kritiku un ieteikumus varat sūtīt arī uz manu e-pastu haralds@latma.lv
Vairāk vajag domāt par to, ko cilvēkiem darīt laikā, kad nav jāpiedalās kādā no disciplīnām. Vislabākie ir bijuši tie festivāli, kur ir bijušas iespējas darboties bērniem, kur ir bijuši koncerti, kur ir uztājušies dažādi mākslinieki. Braukt vairākus simtus km, lai piedzertos ir bezjēdzīgi. Ja ģimenes locekļiem nebūs iespēju izklaidēties, tad agri vai vēlu pienāks brīdis, kad būs jāizvērtē, vai ir vērts braukt tādu gaisa gabalu...
Braukt vairākus simtus km, lai piedzertos ir bezjēdzīgi.
Tad jau sanāk ka brauci vairākus simtus kilometru lai bezjēdzīgi piedzertos.Nu ko var ņemties kā princeses.Arnis arī savā sižetā tā aizrāvās ar alkoholiķu meklēšanu ka laikam padomāja, ka arī "degustācijā" būs daudz kas jālieto.Noskatoties video ja pats tur nebūtu bijis, tad liktos, ka 90 % festivāla dalībnieki ir pālī. Un tas vēl saucās informatīvi izgītojošais bloks medniekiem .lv. Nu nezinu, man meitai 13, puikam 11 ,viņi bija sajūsmā par festivālu. Sarīkot fesivalu, lai patiktu 99% apmekletāju nav iespējams.Un to, ka manam vārda brālim džips nogrima pļavas vidū arī nebija nekādas vajadzības reklamēt.
Festivāls tik rīkots jau 15 gadus, tie, kas šos festivālus ir apmeklējuši no pirmssākuma, tiem ir iespēja salīdzināt. Savukārt tie, kas bijuši pāris festivālos, viņiem nav iespēju salīdzināt. Varbūt cilvēciņš neko vairāk dzīvē nav redzējis - viņam parāda vienu Rīgas aktieri, tagad viņš pusgadu forumā sēdēs un sitīs plaukstas un priecāsies....
It kā jau nav ko pārmest, lai priecājas.... :((
+1
Laikam nemācēju Tev uz profilu aizsūtīt jautājumu, vai nu arī Tev nebija, ko paskaidrot par šo citātu.....
MAN NAV NE MĪLESTĪBAS, UN NAV ARĪ NAIDA UZ LMKA....PA LIELAM NAV NEKĀDA LMKA.Ir atsevišķi indivīdi, kuri izmanto šo logo savtīgas interesēs, un viens no tiem ir Aldis Bondars.
Alkohols Lv nav ailiegto vielu sarakstā, tātad lietot var arī publiski gan ārīgi gan iekšīgi, ganvenais lai homosapiens,kurš salietojies, netraucētu (arī neapdraudetu) ar savu uzvedību citus. Festivāla laikā bija iereibuši daudzi, bet ne vairāk un ne mazāk kā iepriekŠējos. Man personīgi viņi netraucēja, izņemot šo vienu indivīdu, krs vārdiski aizskāra mani un manu meitu apbalvošanas laikā. Piegāju pie šā pēc paskairojuma, a tur nelāgi smirdoš, NEKĀDS....
Visā pasākuma garumā neizdzēru nevienu pili alkohola, tas pirmkārt.
Otrkārt, uzmanīgi jālasa rakstīto, un nevajag visu personificēt. Viedoklis bija par visiem kopumā, nevis attiecināts uz tevi Māri Medniek! Bet ka jau tik personīgi uztver, tad viss skaidrs ar tevi...
Un visbeidzot par zaļo pūķi. Es nebūt neesmu atturībnieks, bet šeit piekrītu jau izskanējušam viedoklim, ka piedzerties man nav jābrauc 400 km uz trīs dienām.
......
Atbalstu ideju.
Kādreiz biju pasākuma (nebija saistīts ar medniecību)2 dienas, naktī pļēguri sāka braukāt ar auto pa telšu starpām. Manējai nobrauca atsaites. No rīta bija ļoti sašutuši, ka šiem aizrāda par tādu rīcību. Viņi tak tikai 100 gramus tonusam, neesot nekādi pļēguri, bet no paša dvinga velk, ka mušas krīt.
Atgriežoties savākt telti jākonstatē, ka tajā ierāpojis alkāns un krāv svētā mierā, pie tam pamatīgi pievēmis.
Kopš tās reizes nepiedalos pasākumos, ja ir aizdomas,ka tur varētu notikt alkohola lietošana.
Nedaudz humora zaļā pūķa draugiem..... , var skatīties arī pārējie.
Jautājums dlibniekiem.
Kuras disciplīnas patika un būtu saglabājamas , varbūt pilnveidojamas?
Kuras no disciplīnām nepatika un kuras nākotnē ieteiktu nomainīt?
Kādas papildus aktivitātes Jūs vēlētos redzet festivāla ietvaros?
Komentārus, kritiku un ieteikumus varat sūtīt arī uz manu e-pastu haralds@latma.lv
Tad jau sanāk ka brauci vairākus simtus kilometru lai bezjēdzīgi piedzertos.Nu ko var ņemties kā princeses.Arnis arī savā sižetā tā aizrāvās ar alkoholiķu meklēšanu ka laikam padomāja, ka arī "degustācijā" būs daudz kas jālieto.Noskatoties video ja pats tur nebūtu bijis, tad liktos, ka 90 % festivāla dalībnieki ir pālī. Un tas vēl saucās informatīvi izgītojošais bloks medniekiem .lv. Nu nezinu, man meitai 13, puikam 11 ,viņi bija sajūsmā par festivālu. Sarīkot fesivalu, lai patiktu 99% apmekletāju nav iespējams.Un to, ka manam vārda brālim džips nogrima pļavas vidū arī nebija nekādas vajadzības reklamēt.
It kā jau nav ko pārmest, lai priecājas.... :((
Normāls sižets, neredzu neko sliktu, vienīgi to krievu bandītu reklāmu gan nevajadzēja...