Medību stāžs: Bērnībā divreiz fāterim esmu bijis līdzi uz pīlēm. :)
10.08.2014. 13:11
Jauns motors 5Zs PARSUN. Braukts vienu sezonu bez problēmām un vienu dienu sāka niķoties-nelec. Ta nevar saprast kas pa vainu. Tad kad karbuli ielej benzīnu pa tiešo tad lec un nopampst atkal. Karbulis ir tīrs,vienīgi iekšā sāk oksidēties. Iztīriju, tad kādu brīdi leca bez problēmām. Un tad atkal čušs. Degvielas sūknis strādā,dzirkstele ir. Kautkāda mistika... Vaina uzskatās ka ir karbulī.
Varbūt kādam ir pieredze ar šāda ražojuma motoru?
Iztīri dīzi. Viņa uz aci izskatās tīra, bet oksidējoties, tas caurums vairs nav pareizajā diametrā.Ar kaut ko smalku izbirstē un aizies. Man hondai bija līdzīgi- gāja tikai ar izvilktu čoku. Arī karbīzeri skaloju ,bet nekā. Kā izpucēju dīzi, tā aizgāja. Kolēģim ar mercuru tas pats-zvana: jauns motors bet neiet.Viss tīrs bet nekā. Izbirstēja dīzi un aizgāja
Domāju ka pie vainas ir bioetanols kuru pievieno degvielai,ja ilgāk uzglabā degvielu (benzīnu)etanols viņa sastāvā absorbē gaisa mitrumu(kā jebkurš spirts),savukārt spirta ūdens maisījums pats par sevi nosēdīdies pludiņkamerā,jo ir smagāks par benzīnu un pirmais nonāks dīzēs un tālāk jau dzinējā kā neuzliesmojoš šķidrums.Tas protams kā variants!
Medību stāžs: Bērnībā divreiz fāterim esmu bijis līdzi uz pīlēm. :)
10.08.2014. 16:36
Karborātoru burtidki izlaiziju. Mājās lec uz pus rāvienu, kā piekabina laivai uz ezera ta viss. Šis laikam tāds "mājas" motors.:) Laikam vainu atradu un tā ir adatiņa, kas nezināmu iemeslu dēļ vai nu sprūst. Tad kad nevar piekaist, tad arī pat gaisu nevar iepūst pa degvielas iepludes caurumu,kaut karburators ir tukšs. Tad ar šprici ar spiefienu iepūš tur gaisu un viss atkal aiziet,lec uz sitiena. Nu, redzēs kā būs tālāk.
Pamēģini darbināt ar vidēji ātru un viemnērīgi garu startera auklas vilcienu līdz pašam galam. Man tā bija yamaham (it kā parsun ir ymaha kopija)un nevajadzēja neko tīrīt un birstēt.Tikai to nevarēja darīt ar atvērtu čoku,momentā pārlēja un tad gan , sveci ārā, izpūt cilindru un aiziet ar pirmo.Vēl var noslēgt bāku un karbūzi izbraukt sausu,pirms brauc krastā. Tad nav no kā nogulsnem veidoties un mašīnā pārvadājot nav benzīna smakas
Varbūt kādam ir pieredze ar šāda ražojuma motoru?