Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
18.08.2014. 18:59
Georg - reģistrs pats par sevīm neko nekārto.Vajadzīga cilvēku kopa, kas tam reģistram dod informāciju t.i. vērtējumus suņiem . Tāpēc pararēli šim reģistram tiek veidota kinoloģiskā padome , kurā aicināti darboties medību suņu eksperti ar saprotamu atestāciju.Padomes galvenais uzdevums būs sagatavot ekspertus un uzraudzīt to darbību.
Suņu īpašniekiem, ja viņi vēlēsies iekļaut suni reģistrā, būs jābūt kinoloģisko organizāciju biedram.Caur kurām tad arī nāktu informācija. Uz doto brīdi reģistra pakalpojumus izmanto Latvijas dzinējsuņu klubs un KMC"Dālderi" medību suņu audzētāju sekcijas.
18.08.2014. 08:28
Bet kapēc nevar pietikt ar pases nummuru?
Kas tā tāda???
Slēpts
17.08.2014. 15:12
Vajag protams, bet tas pārskatāmā nākotnē nebūs, manam arī nav čips, es tad to vēl ātri varu sakārtot, bet zinu, ka otrs LV dzinēja īpašnieks mūsu kolektīvā to 100% nedarīs. Bet kapēc nevar pietikt ar pases nummuru? Bet mans jautājums bija vai tiks iekļauti pilnīgi visi vai tikai ar darba vērtējumiem.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
17.08.2014. 09:13
Daini, nu tad visiem vajag ielikt!
Jo savādāk būs juceklis un dubulti ieraksti!
Es vēl atceros pāreju no PSRS datu bāzes, kur it kā viss bija sakārtots, bet suņi juka, jo ej tu saprot, vai Reksis īpašnieks Bērziņš vai Džīna īpašnieks Liepiņš ir viens vai 10 dažādi suņi!
Slēpts
16.08.2014. 21:11
Reģistrā iekļaus tikai ar darba vērtējumiem, vai pilnīgi visus? Žanna, ne viesiem ir tie mikročipi.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
16.08.2014. 08:48
Noteikti vajag uzlikt unikalitātes pārbaudi, bet ne tikai pēc ciltsrakstu numura, bet pēc mikročipa numura! Jo vienam sunim var būt vairāki numuri, ar kuriem viņš tiek reģistrēts!
Slēpts
16.08.2014. 07:54
Vajag uzlikt unikalitātes pārbaaudi uz ciltdrakstu reģ numuru.
Kā jau minēju kādreiz šo ciltskoka izveidi arī es analizēju.
16.08.2014. 07:30
...par suņien es zinu mazāk nekā par datubazēm
Man viss otrādi.....
Dubultie ieraksti radās tīri tehniski veidojot suņa kartiņu,jo daudziem radurakstos ir vieni un tie paši suņi....lai iedarbinatu datu bāzi, pie sākuma strādaja arī programmētaji, kuri neko nezin par suņiem, pec tam mēs, kuri zin par suņiem bet nav saskarušies ar datu bazēm, tā arī radas dubultie ieraksti.
Slēpts
15.08.2014. 22:59
Aigar!
ja būs divi vienādi ieraksti var sachakarēt visu bāzi..
Nāksies labot ierakstus tos apvienojot un liekos dzēšot.
Jo ātrāk to novērsīsidt jo mazāk problēnu turmākaja darbībā
par suņien es zinu mazāk nekā par datubazēm
Suņu īpašniekiem, ja viņi vēlēsies iekļaut suni reģistrā, būs jābūt kinoloģisko organizāciju biedram.Caur kurām tad arī nāktu informācija. Uz doto brīdi reģistra pakalpojumus izmanto Latvijas dzinējsuņu klubs un KMC"Dālderi" medību suņu audzētāju sekcijas.
Cepuri nost beidzot kāds pieķēries tām nesakārtotajām suņu lietām. Lai Tev izdodas visu sakārtot!
Kas tā tāda???
Jo savādāk būs juceklis un dubulti ieraksti!
Es vēl atceros pāreju no PSRS datu bāzes, kur it kā viss bija sakārtots, bet suņi juka, jo ej tu saprot, vai Reksis īpašnieks Bērziņš vai Džīna īpašnieks Liepiņš ir viens vai 10 dažādi suņi!
Kā jau minēju kādreiz šo ciltskoka izveidi arī es analizēju.
Man viss otrādi.....
Dubultie ieraksti radās tīri tehniski veidojot suņa kartiņu,jo daudziem radurakstos ir vieni un tie paši suņi....lai iedarbinatu datu bāzi, pie sākuma strādaja arī programmētaji, kuri neko nezin par suņiem, pec tam mēs, kuri zin par suņiem bet nav saskarušies ar datu bazēm, tā arī radas dubultie ieraksti.
ja būs divi vienādi ieraksti var sachakarēt visu bāzi..
Nāksies labot ierakstus tos apvienojot un liekos dzēšot.
Jo ātrāk to novērsīsidt jo mazāk problēnu turmākaja darbībā
par suņien es zinu mazāk nekā par datubazēm