labākajā gadījumā viens gar zemi un pāris ar asinīm aiziet
Nu ko lai saka - šaut ir jāmāk :D
Bet nu ideja par dzinēj medību aizliegumu jau pēc definīcijas ir kārtējais nekompetences un absolūta stulbuma piemērs... Pavasarī davai pagarinām dzinēj medības tagad aizliedzam - kurš šo vispār ģenerē savā pelēkajā vielā?
Ja aizliegs dzinējmedības zaudētāji būs visi.VMD-tam jau ir samakāta mana platībumaksa, savkārt es nevarēšu nošaut divus alņus ko biju ieplānojis nomedīt rudenī, savkārt tie divi alņi norīs vairākus hektārus ar jaunajām priedītēm.;)))
Aprīkojums: Antonio Zolli 1900 cal.30-06spr.+ divstobrene
Suņi: Bondza
18.08.2014. 20:06
VMD-tam jau ir samakāta mana platībumaksa, savkārt es nevarēšu nošaut divus alņus ko biju ieplānojis nomedīt rudenī, savkārt tie divi alņi norīs vairākus hektārus ar jaunajām priedītēm.;)))
1. VMD no tavas platībmaksas ne silts ne auksts - ntā nonāk LVM kontā.
2. Uz gaidi vai ar pieiešanu abus alņus varī medīt visu rudeni.
Medību stāžs: Dzinējs 7 gadi ,2011.gada kā Mednieks.
Aprīkojums: MP-27M
Suņi: Taksis
Medību trofejas: 2
18.08.2014. 23:33
Galīgi garām to aizliegšanu !
Slēpts
19.08.2014. 07:18
lai arī tās cūkas nekur tālu neskrien, bet dzinējos, ja mēris ir mežā, tad tiek izvazāts ar pašu dzinēju un mednieku palīdzību pa visu pagastu. Tik kā ir ar sēņotājiem un ogotājiem? Ceru, ka ir izliktas zīmes, ka aizliegts pa mežu blandīties karantīnas zonā
Tieši tāpat to zarazu arī izvazās, ja medīs pie barovatām ,kuru būs apmeklējusi slima MC - papildinot barību, apskatot kas bijis atnācis utt ...
Tad jau vispār jāaizliedz visas medības un miers!
un ogotāji sēņotāji arī lai savu zābakus nerāda mežā ...
Nu ko lai saka - šaut ir jāmāk :D
Bet nu ideja par dzinēj medību aizliegumu jau pēc definīcijas ir kārtējais nekompetences un absolūta stulbuma piemērs... Pavasarī davai pagarinām dzinēj medības tagad aizliedzam - kurš šo vispār ģenerē savā pelēkajā vielā?
1. VMD no tavas platībmaksas ne silts ne auksts - ntā nonāk LVM kontā.
2. Uz gaidi vai ar pieiešanu abus alņus varī medīt visu rudeni.
nu tu i pimp.s
īsti ritīgs šamais nav ...
Tad jau vispār jāaizliedz visas medības un miers!
un ogotāji sēņotāji arī lai savu zābakus nerāda mežā ...