Planšete tomēr ir nelāga opcija, tādam konsoles dinozauram kā man :D
...bet nu:
1.Manuprāt sen jau šeit "ar putām uz lūpām" neko nedaru. Pēdējā laikā - reizumis ielieku savas pārdomas un pat pārdomu avotus klāt; atšķirībā no daža "laba" kura augstākais sasniegums ir virtuāli un pusanonīmi "nod*t" mani :D
2.Filma ir laba. Ja tās tapšanā ir izlietota daļa no tiem 30k - super, vismaz tā daļa ir izlietota lietderīgi.
3.Izskatās, ka ir indivīdi, uz kuriem arī magnētiskās vētras atstāj negatīvu ietekmi. Es ceru, ka viņu psihiatri to ņems vērā nākošo reizi lemjot par indikācijām ieroča glabāšanai.
Varu tagad arī jau visus Zemgaliešus iepriecināt. Šajā nedēļas nogalē notika laivu brauciens pa Mēmeles upi posmā (aptuveni) no Dienvidsusējas ietekas Mēmelē līdz Skaistkalnei. Pa ceļam tika atrastas 3 beigtas mežacūkas (katra citā vietā)un nejau ūdenī, bet krastā ārpus palu līmeņa, tāpēc noslīkšana nevarētu būt par iemeslu. Par atradumu diemžēt BIORam netika ziņots, tāpēc analīzes neredzēt. Bet fakts kā tāds. Vienīgais "labums", visas cūkas tika atrastas Lietuvas krastā. Tāpēc, visi, kas nāk no tā gala, apskatās, kas notiek jūsu mežos.
Slēpts
17.04.2015. 09:40
Vakar "Degpunktā "pieminēja par atrastu mežacūku , ja pareizi atceros Ropažos..
Cerēsim ka analīzes būs negatīvas...
...bet nu:
1.Manuprāt sen jau šeit "ar putām uz lūpām" neko nedaru. Pēdējā laikā - reizumis ielieku savas pārdomas un pat pārdomu avotus klāt; atšķirībā no daža "laba" kura augstākais sasniegums ir virtuāli un pusanonīmi "nod*t" mani :D
2.Filma ir laba. Ja tās tapšanā ir izlietota daļa no tiem 30k - super, vismaz tā daļa ir izlietota lietderīgi.
3.Izskatās, ka ir indivīdi, uz kuriem arī magnētiskās vētras atstāj negatīvu ietekmi. Es ceru, ka viņu psihiatri to ņems vērā nākošo reizi lemjot par indikācijām ieroča glabāšanai.
Kā tas bija domāts ?
Cerēsim ka analīzes būs negatīvas...