Medību stāžs: vairāk kā 20 gadi ar pārtraukumiem:)
Aprīkojums: Svage 14+Meopta 3-12x56, Winchester SX3 Big Game Combo+ Optisan Prestige 6z 1-6x24, Savage Axis 223Rem tjūnēts+DELTA Titanium 2.5-16x50 SF IR
Suņi: Es pats kā suns
Medību trofejas: 2
19.11.2015. 14:49
Ziniet lasot šo visu ir viens secinājums, jūs esat tie sūda brāļi kuri bļauj, ka viss ir slikti, bet darīt neko negribas. Pirmais, sikplatībniekus Jūs paši esat radījuši, ja savas iekšējās jezgas un skaudības dēļ jaunus medniekus Jūs kolektīvā nepieņemat, pat neskatoties uz to, ka tie par dzinējiem noskrējuši 5-6 gadus un ir pat platības, jo kolēģis kolektīvā saka, ka redz tas tur uz mani ar savu suni ne tā paskatījās, utt. vēl simts citi bezjēdzīgi iemesli! Otrkārt, uzvedaties kā daudzstāveņu iedzīvotāji, kad vajag ko darīt vai risināt kopīpašuma jautājumus, salienat iespējami tālākajā dzīvokļa stūri, bet, kad mājas vecākai problēmu atrisina, metaties noriet cik viss ir sūdīgi!
Edgar- vari lūdzu precīzāk- ko Tu uzskati par pareizu šajā likumā?
a- to ka mežacūkas ir jasamazina pat vairāk nekā PVD ieteica???
b. to ka MC varēs medīt no lidmašīnām, indēt, spridzināt, utt ???
c. to ka uz platībām , kurām nav līgumi - varēs medīt VMD nozīmētas personas un nevis Medību koordinācijas komisijas (kas reāli būtu to kompetence) izvēlētie?
Kas pēkšņi ir noticis, ka visiem jāmetas MC iznīcināt???
Mums VMD nekādus aicinājumus nav nodevis, un kā jau minēju , kolektīvs jau vairāk kā 70% licenču ir izmantojis..
Kādreiz visa Latvijas zināja par problēmām Madonā un apkaimē- bet kur tagad ir tie MC rezervāti , kur nu viņas ir tā , mežā bail iet?
Medību stāžs: vairāk kā 20 gadi ar pārtraukumiem:)
Aprīkojums: Svage 14+Meopta 3-12x56, Winchester SX3 Big Game Combo+ Optisan Prestige 6z 1-6x24, Savage Axis 223Rem tjūnēts+DELTA Titanium 2.5-16x50 SF IR
Suņi: Es pats kā suns
Medību trofejas: 2
19.11.2015. 15:40
Ko tu lieto, gadījumā nedzīvo psihenes rajonā, maini dzīvesvietu!
Slēpts
19.11.2015. 15:57
Nezināju, ka mana dzīvesvieta var ietekmēt spēju LASĪT likumus.
Bet Tev laikam ieteikšu pārvākties tuvāk skolai:)
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
19.11.2015. 15:59
Vispār jau Ivar grūti Tev nepiekrist , bet pašu galveno Tu nēsi uzķēris . Es jau sen brīdināju ka "sīkpirži" ar LMS un Zemnieku Saimas palīdzību sitīs Saimai cauri likumu ka cūkām jābūt nelimitētām (platības viņiem lielas ,mežu nav ,naudas un ambīcīju kā spaļu ,bet jāmedī stirnas ).Te nekas nav kopīgs ar cīņu pret ĀCM .Viss tiek bīdīts zem ĀCM karoga, bet loģisku lēmumu nav .Piemēram: piebarošanas noteikumi - pilnīgi iet pret jebkuru loģiku , bet pareizi iet cūku noteikšanā par nelimitētiem (kam izdevīgi ....).
Gati- man laikam paliks savs viedoklis- bet vienam piekritīšu noteikti - šim likumam noteikti NAV nekāda sakara ar ACM.
tikai un vienīgi privātas ambīcijas...
Kas jums liedza iespēju reģistrēt pie esošā lielā iecirkņa kaut vai 100 mazos iecirkņus ar pārāvumiem, bet ar nolūku neielaist " sīkpiržus". NEIZDARĪBA VAI NEVĒLĒŠANĀS UZŅEMTIES ATBILDĪBU, par noslēgto platību.
Kā tikko kāds noslēdz līgumu un reģistrē iecirkni tā viņš ir sliktais, bet to varēja darīt jau apmēram gadus 10.
Jā es esmu gan zemes īpašnieks gan "sīkpirdis" , jo nebija citu variantu kā atrasties uz sava īpašuma ar ieroci ( kad reģistrēju biju nomnieks) lai vismaz troksni varētu taisīt gan tāpat, gan apkarojot mazos plēsējus, īpašumam ir tieša saskare ar normāla izmēra kolektīvu, kuram nav NEVIENA līguma ar privātajiem, kā paši saka tas n....,.. nav vajadzīgs, priekškam uzņemties lieku atbildību par kāda sējumiem.
Ivar Ozoliņ pasaki kur var atrast to saikni kur ir video par Dobeli un Auci, pašam nekādi neizdodas atrast!
''Kā reizi tieši Auces un Dobeles novados MAZIE un KAŠĶIGIE iecirkņi, bet ar blatiem Rīgā , bļaustijās mēdijos ( Uz meža takas , MMD,uc.) , ka viņi nevar medīt savos mazajos iecirkņos un medību koordinacijas komisija viņus ignorējot.''
bet būs PIENĀKUMS medīt cūkas, ja nu kas... Nez ko juridiski šis jēdziens nozīmē? Apsargu bez algas?
12.1. medību tiesību lietotājam ir pienākums medījot samazināt mežacūku populācijas blīvumu piekritīgajā medību platībā;
a- to ka mežacūkas ir jasamazina pat vairāk nekā PVD ieteica???
b. to ka MC varēs medīt no lidmašīnām, indēt, spridzināt, utt ???
c. to ka uz platībām , kurām nav līgumi - varēs medīt VMD nozīmētas personas un nevis Medību koordinācijas komisijas (kas reāli būtu to kompetence) izvēlētie?
Kas pēkšņi ir noticis, ka visiem jāmetas MC iznīcināt???
Mums VMD nekādus aicinājumus nav nodevis, un kā jau minēju , kolektīvs jau vairāk kā 70% licenču ir izmantojis..
Kādreiz visa Latvijas zināja par problēmām Madonā un apkaimē- bet kur tagad ir tie MC rezervāti , kur nu viņas ir tā , mežā bail iet?
Bet Tev laikam ieteikšu pārvākties tuvāk skolai:)
tikai un vienīgi privātas ambīcijas...
Kā tikko kāds noslēdz līgumu un reģistrē iecirkni tā viņš ir sliktais, bet to varēja darīt jau apmēram gadus 10.
Jā es esmu gan zemes īpašnieks gan "sīkpirdis" , jo nebija citu variantu kā atrasties uz sava īpašuma ar ieroci ( kad reģistrēju biju nomnieks) lai vismaz troksni varētu taisīt gan tāpat, gan apkarojot mazos plēsējus, īpašumam ir tieša saskare ar normāla izmēra kolektīvu, kuram nav NEVIENA līguma ar privātajiem, kā paši saka tas n....,.. nav vajadzīgs, priekškam uzņemties lieku atbildību par kāda sējumiem.
''Kā reizi tieši Auces un Dobeles novados MAZIE un KAŠĶIGIE iecirkņi, bet ar blatiem Rīgā , bļaustijās mēdijos ( Uz meža takas , MMD,uc.) , ka viņi nevar medīt savos mazajos iecirkņos un medību koordinacijas komisija viņus ignorējot.''
12.1. medību tiesību lietotājam ir pienākums medījot samazināt mežacūku populācijas blīvumu piekritīgajā medību platībā;