Laikam jau, nav jēgas skaidrot tiem kam vel mēris nav bijis.... Kad būsiet nobraukājuši 3 mēnešu un neviena cūka nav bijusi pa šavienam, domāsiet citādi.
Domājam visādīgi ,nav divu vienādu cilvēku tāpēc arī domas ir dažādas ,katrs jau cenšas kautkā izcelties, nu tās tā -bet ,bet ja mēris mūsu pusi nav VĒL skāris( par to neesmu tik pārliecināts )tad kāds ir izskaidrojums ka sešus mēnešus intensīvi dodoties gaides medībās nav bijusi mc pa šāvienam???????????????????
Laikam jau, nav jēgas skaidrot tiem kam vel mēris nav bijis.... Kad būsiet nobraukājuši 3 mēnešu un neviena cūka nav bijusi pa šavienam, domāsiet citādi.
Nu atnāks mēris, laikam jau pavidam drīz. Un ko es varēšu domāt citādi? To mēslu apstādināt nevar
Tories konservus edot vel pars gadus atceresies Klondaiku. Nakotne vismaz kadu nopietnu laiku, cukas nomedisana bus lokala meroga svetki, ko svines tris dienas izperkot vieteja bode visu socialo lubrikantu. :)
Eh, tā kā ACM tuvojas un no iekrāsotās kartes palikuši tikai daži desmiti kilometru, vai kāds var atgādināt, atrodoties kurā krāsas zonā, pēc rukša nomedīšanas ir obligāti jānodod paragi uz ACM?
Slēpts
22.08.2016. 10:12
Šorīt (22.08.2016.) braucot no Jelgavas uz Rīgu (ap plkst. 8:30) aptuveni 200m pirms apvedceļa viadukta (gandrīz pretī nobrauktuvei Salaspils virzienā) kreisajā ceļa malā guļ beigta mežacūka! Diemžēl nepamaniju nekādas avārijas seku pazīmes (stiklus, bleķus, bremzēšanas vai asins pēdas)! Ruksis guļ jau labu laiciņu, jo kājas gaisā - uzpūties! Gribēju zvanīt uz PVD... atradu netā (ne PVD lapā) tālruni ziņošanai par ĀCM - atslēgts (vai ārpus zonas), uzticības tālrunis PVD lapā - autoatbildētājs ar ierakstu.... sviesc.... rezultātā nevienu nesazvaniju... varbūt kādam ir labākas idejas...
Nu atnāks mēris, laikam jau pavidam drīz. Un ko es varēšu domāt citādi? To mēslu apstādināt nevar
Teorētiski jau būtu VMD jāziņo.
Es cerēju, ka kāds jau ir pazinojis..