Bet tas, ka nodoklu nauda tiek tērēta dienestiem, kuri vāc tikai statistiku un ar savu bezdarbību ir vainīgi pie situācijas eskalācijas, tas ir normāli? Tad priekš kam tāds dienests vajadzīgs? Un cik tādu bezjēdzīgu kantoru mums sadzemdēts...
Ja ir vēlme uzzināt ,kā tiek tērēta nauda vajag aiziet. Vienreiz apmeklēju līdzīgas dabas pasākumu tikai par šaurāku tēmu. Biju vīlies. Bet, ja skatās no otras puses vajadzētu iet un kaut ko darīt.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
07.03.2018. 09:55
Lielisks piemērs mūsu ministriju "sadarbībai".... :( Visi sen zināja, bet nerisināja. Tagad tikai mednieku pārstāvji bļaustas, BET ierēdņiem pa lielam "pohuj" !!!!
Atkal kāds čoms ir izbīdijis obligāto normu, lai papildinātu savu maku.
ADR prasību ievērošana nozīmē piecu dienu kursus, kas personai izmaksās ap 300 eiro, lai saņemtu sertifikātu, piedevām vēl īpašus konteinerus un nosacījumus bīstamo kravu pārvadāšanai. Bet tam PVD nav gatavs.
avots- http://laukos.la.lv/slima-meza...
Es savulaik ieguvu sertifikātu, lai varētu organizēt autopārvadājumus. Pasniedza RTU mācībspēki- nedēļas garumā- informācija nekāda, un uz manu jautājumu, kāpēc man , ar augstāko izglītību šajā nozarē, šos kursus vajag- kautrīgi raustīja plecus.
Nav tik traki- maksā zem 200eur un tie kursi jau ir gadu gadiem, pieļauju, ka ES regula- tā pat kā 95.kods utt. Cik lietderīga tā atsēdēšana(īpaši atkārtotā) ir cits jautājums, bet prasības/likumi ir tādi kādi ir.
Slēpts
07.03.2018. 13:36
ir ir ES pasākums, tik tag atcerējās par to, gan jau piķis iesmaržojās vai arī pārāk labi apsaimniekojās un tag tas jāgrauj, lai tik ātri mēris nepazustu.
Drīz meža cūku no masta ārā drīkstēs vest tikai apsardzes pavadībā un ar trīs locekļu sastādītu komisiju. Visiem locekļiem vismaz 2 dažādi ļoti svarīgi papīri. Lieliski! :)
PS. Kad šīs pašas institūcijas bezdarbībā sēdēja 2013., 2014.gadā - tas jau vairs neskaitās. Jo tur "piķa nebija".
Konteineri atkritumiem vairāk nav- un esot uz vietas jārok vai jādedzina
avots- http://laukos.la.lv/slima-meza...
Es savulaik ieguvu sertifikātu, lai varētu organizēt autopārvadājumus. Pasniedza RTU mācībspēki- nedēļas garumā- informācija nekāda, un uz manu jautājumu, kāpēc man , ar augstāko izglītību šajā nozarē, šos kursus vajag- kautrīgi raustīja plecus.
PS. Kad šīs pašas institūcijas bezdarbībā sēdēja 2013., 2014.gadā - tas jau vairs neskaitās. Jo tur "piķa nebija".