Tories konservus edot vel pars gadus atceresies Klondaiku. Nakotne vismaz kadu nopietnu laiku, cukas nomedisana bus lokala meroga svetki, ko svines tris dienas izperkot vieteja bode visu socialo lubrikantu. :)
Slēpts
07.08.2016. 14:47
Laikam jau, nav jēgas skaidrot tiem kam vel mēris nav bijis.... Kad būsiet nobraukājuši 3 mēnešu un neviena cūka nav bijusi pa šavienam, domāsiet citādi.
Nu atnāks mēris, laikam jau pavidam drīz. Un ko es varēšu domāt citādi? To mēslu apstādināt nevar
Domājam visādīgi ,nav divu vienādu cilvēku tāpēc arī domas ir dažādas ,katrs jau cenšas kautkā izcelties, nu tās tā -bet ,bet ja mēris mūsu pusi nav VĒL skāris( par to neesmu tik pārliecināts )tad kāds ir izskaidrojums ka sešus mēnešus intensīvi dodoties gaides medībās nav bijusi mc pa šāvienam???????????????????
Laikam jau, nav jēgas skaidrot tiem kam vel mēris nav bijis.... Kad būsiet nobraukājuši 3 mēnešu un neviena cūka nav bijusi pa šavienam, domāsiet citādi.
Jaa. Dieva ziimes. Triis reizes paarmetu krustu. Un Intas tanti pasaukshu, lai nobur to meeri + veel paluugshu, lai uzliek laastu citiem medniekiem un tikai man tas labums tiek.
Bet viņas pazūd ātrāk, pirms tā nopietni krist sāk. Paliek bērna asaras no tā uzplūda, kas ir pirms ACM ienāk. Respektīvi - ja platībās parādās anormāli daudz cūku, saproti, ka tā ir Klondaika, pēc kuras būs vakuums :) un tas vakuums būs neatkarīgi no tā, vai cūkas tiks vai netiks medītas Klondaikas periodā ;)
Slēpts
05.08.2016. 01:41
Arni, ja ienāk ĀCM, tad protams, ka nav labības ēdāju ;)
Nu atnāks mēris, laikam jau pavidam drīz. Un ko es varēšu domāt citādi? To mēslu apstādināt nevar