Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
30.11.2015. 22:50
7.1 2. ja barību nav iespējams novietot viena metra augstumā virs zemes un tai var piekļūt mežacūka:
Ivar - lasi uzmanīgāk....
Slēpts
30.11.2015. 22:32
Jauc un stipri.
Uz zemes bez dozatora visdažādākajās formās var bērt tad, ja mežacūka netiek klāt. Ja ieliec bildi, ka rukši barojas, tad tomēr tiek klāt
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
30.11.2015. 22:18
7.1 2. ja barību nav iespējams novietot viena metra augstumā virs zemes un tai var piekļūt mežacūka:
7.1 2.1. barotavas izvieto tikai tajos medību iecirkņos, kuros atļauts medīt mežacūkas;
7.1 2.2. barotavas konstrukcija nodrošina dozētu barības padevi (dozatori, mucas);
7.1 2.3. barotavu kopējais tilpums nepārsniedz 400 litru uz 1000 hektāriem
Mēģinam tulkot.....un sākam ar šo punktu - 7.1 2. ja barību nav iespējams novietot viena metra augstumā virs zemes un tai var piekļūt mežacūka:
Tātad 7.1.2. saka , ka var bēērt uz zemes......vai Es kaut ko jaucu?
Ivar, radoša pieeja nav aizliegta. Normatīvais akts ir diezgan atvērts :) neesi tāds stagnāts :D
Slēpts
30.11.2015. 22:12
Tāpēc jau ir noteikts kopējais tilpums- 400 litri uz 1000 ha. Lai var izmērīt. Neviens nelasīs no zemes neko augša..
Tiešām likumus nelasat, vai arī uzskatat, katie attiecas tikai uz kaimiņu, nevis uz mani? Mums pat info no VMD atnāca un visi kolektīva biedri parakstījās, ka ir iepazinušies.
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
30.11.2015. 22:01
Ē man iešavās galvā ! Pirmais- nav noteikta dienas norma .Otrs doza var būt tā muca . Kur teikts , ka obligāti jālaiž caur mucu .
Slēpts
30.11.2015. 21:58
Bļin nu cik var muļķi mētāt, kartupeļi izbērti uz zemes. Viss - noteikumu pārkāpums. Es jau liku bildi iekšā no igauņiem, ka tur burkāni uz zemes. Izskatās ka tur drīkst, bet pie mums nē.
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
30.11.2015. 21:52
Arni -bez abid - viss ir uzrastīts 7.1 2. punktā un tālāk .Ko Uldis ir pārkāpis ? Cūkas medīt viņš dŗīkst ,muca ir .Ja nu vienīgi , kāds ir domājis , ka kartupeļiem arī vajag dozatoru .
Ivar - lasi uzmanīgāk....
Uz zemes bez dozatora visdažādākajās formās var bērt tad, ja mežacūka netiek klāt. Ja ieliec bildi, ka rukši barojas, tad tomēr tiek klāt
7.1 2.1. barotavas izvieto tikai tajos medību iecirkņos, kuros atļauts medīt mežacūkas;
7.1 2.2. barotavas konstrukcija nodrošina dozētu barības padevi (dozatori, mucas);
7.1 2.3. barotavu kopējais tilpums nepārsniedz 400 litru uz 1000 hektāriem
Mēģinam tulkot.....un sākam ar šo punktu - 7.1 2. ja barību nav iespējams novietot viena metra augstumā virs zemes un tai var piekļūt mežacūka:
Tātad 7.1.2. saka , ka var bēērt uz zemes......vai Es kaut ko jaucu?
Tiešām likumus nelasat, vai arī uzskatat, katie attiecas tikai uz kaimiņu, nevis uz mani? Mums pat info no VMD atnāca un visi kolektīva biedri parakstījās, ka ir iepazinušies.
1.Nevajag to popularizēt;
2.Nevajag veidot foto pierādījumus un tos publiskot...
:)