Tas nozīmē, ka zaraza jau ir tālāk, jo no inficēšanās brīža līdz krišanai (un atrašanai) paiet apmēram mēnesis. Nez kur palikuši tie, kas sludina, ka viss ir fufelis? Beidzot pamodušies?
Slēpts
15.10.2014. 11:30
Tiem, kam slinkums meklēt- karte informācijai..
Slēpts
15.10.2014. 11:25
Blāviens zaraza nāk tuvāk- nu jau bijušasi Jēkabpils rajons ir skarts.
ĀCM apstiprinājies piecām atrastajām beigtajām meža cūkām Krustpils novada Mežāres pagastā
jociigi...bet PVD njem kaudzi isnpektoru/usraugu darbaa, lai ciiniitos ar ACM...pie reizes suudzas ka nezin kaa ciiniities taalaak...bet dezinfekcijas vannas taa ari uz auto celjiem nav... tikai pie kuutiim...
Cūku mēris turpina izplatīties, un tas nav jaukākais :(
ĀCM apstiprinājies 9 atrastajām beigtajām meža cūkām Ziemeļvidzemē: 6 Burtnieku novada Rencēnu pagastā un 3 Strenču novada Jērcēnu pagastā.
Arī Latgalē ĀCM apstiprināts 2 atrastajām beigtajām meža cūkām: vienai Ludzas novada Cirmas pagasta un vienai Daugavpils novada Līksnas pagastā.
ĀCM apstiprinājies arī vienai nomedītajai meža cūkai Dagdas novada Asūnes pagastā.
Līksnas pagastā un Asūnes pagastā ĀCM meža cūkām konstatēts pirmo reizi.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
07.10.2014. 00:25
"1k = 1 000"
Nu un kas tur smieklīgs, par izdzīvošanu ar štuku? :O
Man lielai daļai paziņu pat 100 eiri uz cilvēku ģimenē nesanāk mēnesī, man pat brīžam neērti paliek, ka man vairāk!
ĀCM apstiprinājies 9 atrastajām beigtajām meža cūkām Ziemeļvidzemē: 6 Burtnieku novada Rencēnu pagastā un 3 Strenču novada Jērcēnu pagastā.
Arī Latgalē ĀCM apstiprināts 2 atrastajām beigtajām meža cūkām: vienai Ludzas novada Cirmas pagasta un vienai Daugavpils novada Līksnas pagastā.
ĀCM apstiprinājies arī vienai nomedītajai meža cūkai Dagdas novada Asūnes pagastā.
Līksnas pagastā un Asūnes pagastā ĀCM meža cūkām konstatēts pirmo reizi.
Nu un kas tur smieklīgs, par izdzīvošanu ar štuku? :O
Man lielai daļai paziņu pat 100 eiri uz cilvēku ģimenē nesanāk mēnesī, man pat brīžam neērti paliek, ka man vairāk!