Man ir 6 gab . Midland g 6 un motorolla. Varu pa 100 eiro visas atdot. Arī kādreiz tāda doma bija ka vajag. rezultātā kāds pogu nemāk nospiest, kādam traucē ka visi runā. Tā tagad mētājās bez vajadzības.
Tik dziļi es tur neesu iebraucis, mums viena frekvence visiem. Tur vajag kādu radioamatieri kas to visu izskaidro(kanāli, apakškanāli, kodēšanas utt.). Latvijā ja nemaldos drīkstēja būt 1w izejas jauda
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
24.02.2018. 08:40
Esmu dzirdējusi, ka ir iespēja ielādēt apgabalu kartes, precīzākas, nekā google, telefonā, bet nezinu, kur tādas var dabūt un kā.
Var būt kāds var ieteikt?
Slēpts
24.02.2018. 09:09
LVM GEO.
Uzinstalē aplikāciju un ielādē konkrētā apgabala karti. Strādās arī off line.
soviet military maps Pro, lietoju pāris gadus, nevajag nekādas citas navigācijas, pieejamas 11 kartes, iespēja kartes ielādēt telefonā, iespēja ierakstīt noieto maršrutu un saglabāt telefonā, diemžēl pieejama tikai Androidam.
Rācijas lietoju Retevis RT1, jauda 10w, mežā velk vidēji ap 3km, pirku Ali, pāris izmaksāja nedaudz virs 100 Eur./
Tik pasūti arī garo antenu
https://www.ebay.com/itm/RHD-7...
Izdomājat cik Jums kolektīvā vajag un tik pasūtat uzreiz, lai visiem vienādākas. Mēs dzinējmedībās ar viņām esam ļoti apmierināti!
Var būt kāds var ieteikt?
Uzinstalē aplikāciju un ielādē konkrētā apgabala karti. Strādās arī off line.
Rācijas lietoju Retevis RT1, jauda 10w, mežā velk vidēji ap 3km, pirku Ali, pāris izmaksāja nedaudz virs 100 Eur./