Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
23.09.2014. 07:58
un pieņems protams to lēmumu ar vieglu rokas vēzienu
Vismaz Nr.156 ir pieņemts, tikai nevaru saprast ar vieglu rokas vēzienu vai nosvīdušu pieri, bet pieņema.
Ko es šai sakarā nevaru saprast UN ATRAST,IEGŪT T.I. medniekus pārstāvošo organizāciju viedokli (izņemot Mednieku.lv). Gan LATMAS,gan LMS mājaslapas darbojas kā "preses"portali t.i. sniedz info. par ierobežojumiem, bet nesniedz info par paŠu organizāciju viedokli šajos jautājumos.UN TAS NAV SMUKI.
nesaprotu - ko tur čakarēties iekļaujam visu LV karatīnā un basta!!!
nevajadzēs daudzpadsmit reizes visiem gudrīšiem nopūlēties ar lēmumu pieņemšanu :@
Ārkārtas situācijas teritorijas paplašināšanu Latvijai uzdod Eiropas Komisijas īstenošanas lēmums Nr.2014/637/ES, ja nav slinkums, sameklējiet un izlasiet, īstenošanas lēmumi ir obligāti, tā ka......
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
23.09.2014. 10:16
Ārkārtas situācijas teritorijas paplašināšanu Latvijai uzdod Eiropas Komisijas īstenošanas lēmums Nr.2014/637/ES....
Saistība ar EK saistībrakstu - mežaruksi ir jāmedī, vai lai šamie skraida riņķi un paplašina ārkārtas teritoriju līdz Berlīnei???
Ja tie mežarukši jāmedī, tad tikai galīgs nejēga medību jautājumos var mēģināt izslēgt no medību procesa suņus.
Māri labāk nesalīdzināsi vai PSRS bija labāk nekā ES, jo tas nelabvēlīgi ietekmē nervu sistēmu :)
es tikai saku uz "Eiropa lika" tiek norakstīti DAUDZ idiotiski lēmumi un darbības ...
Slēpts
23.09.2014. 10:54
viens jau ir, ko lika Eiropa, bet otrs kā to saprot un izpilda mūsējie
Vismaz Nr.156 ir pieņemts, tikai nevaru saprast ar vieglu rokas vēzienu vai nosvīdušu pieri, bet pieņema.
Ko es šai sakarā nevaru saprast UN ATRAST,IEGŪT T.I. medniekus pārstāvošo organizāciju viedokli (izņemot Mednieku.lv). Gan LATMAS,gan LMS mājaslapas darbojas kā "preses"portali t.i. sniedz info. par ierobežojumiem, bet nesniedz info par paŠu organizāciju viedokli šajos jautājumos.UN TAS NAV SMUKI.
nevajadzēs daudzpadsmit reizes visiem gudrīšiem nopūlēties ar lēmumu pieņemšanu :@
Šodien tas tiks izdarīts. Rīta panorāma jau nosauca visus Vidzemes pagastus.
Saistība ar EK saistībrakstu - mežaruksi ir jāmedī, vai lai šamie skraida riņķi un paplašina ārkārtas teritoriju līdz Berlīnei???
Ja tie mežarukši jāmedī, tad tikai galīgs nejēga medību jautājumos var mēģināt izslēgt no medību procesa suņus.
kā vienmēr ...
es tikai saku uz "Eiropa lika" tiek norakstīti DAUDZ idiotiski lēmumi un darbības ...