Pārlasīju komentārus no tēmas sākuma. Riktīgi smieklīgi ir tie, kur teikts, ka cilvēks tērējis savu laiku un naudu, un nevienam nav vajadzīgs. Visu laiku dzīvoja uz mēness vai tuksnesī? Ja pats negrozīsies, nekomunicēsi, tad arī nebūsi vajadzīgs. Varbūt kursos jāpabrīdina, ka mednieka apliecība negarantē automātisku iekļūšanu kolektīvā :) Otrs - kolektīvi ir ļoti noslēgti. Bet protams, ka noslēgti. Ja kādam šķiet, ka varēs savākties 40 veči no ielas un ar plintēm, lai pamedītu, tad tādu noteikti nevar ņemt kolektīvā. Nekad neesmu saskāries ar problēmu medīt un iekļūt kolektīvā, ja vien normāli uzvedies (gan medī, gan saprātīgi iedzert proti) un esi gatavs strādāt. Vispirms pierādi sevi un tikai tad izvirzi prasības!
Sveiki Mednieki! Esmu jauns mednieks, kas meklē kolektīvu. Esmu no Jaunsvirklaukas pagasta. Varbūt kādam kolektīvam ir brīva vieta dzinējam vai viesmedniekam? Vēlos iegūt praktiskas iemaņas medību norisē un kādreiz kļūt par kolektīva mednieku.
Slēpts
27.09.2019. 12:58
Sveicināti, kolēģi.
Iepriekšējā gadā esmu ieguvis mednieka apliecību. Dotajā momentā meklēju mednieku kolektīvu, kam varētu piebiedroties. Pats esmu no Rīgas. Būšu pateicīga par informāciju. Paldies.
Labdien, kungi!
Esmu jauns mednieks. Apliecība ir. Nedaudz pieredze - ir. Mācījos pie Ērika Ozola LMAC. Dzīvoju Rīgā.
Meklēju (savu pirmo mūžā) solīdu kolektīvu, kur mācīties un iesaistīties mednieku aktivitātes!
Lūdzu sazināties ar mani šeit vai uz popovs.dmitrijs@gmail.com
Cieņa
Dmitrijs
Labdien, palasot šeit esošos komentārus ,cerība maza, bet plinti krūmos mest negribas. Meklēju aktīvu medību kolektīvu Jelgavas novadā kam var pievienoties un atbalstīt ar savu līdzdalību medību procesos.
Iepriekšējā gadā esmu ieguvis mednieka apliecību. Dotajā momentā meklēju mednieku kolektīvu, kam varētu piebiedroties. Pats esmu no Rīgas. Būšu pateicīga par informāciju. Paldies.
Esmu jauns mednieks. Apliecība ir. Nedaudz pieredze - ir. Mācījos pie Ērika Ozola LMAC. Dzīvoju Rīgā.
Meklēju (savu pirmo mūžā) solīdu kolektīvu, kur mācīties un iesaistīties mednieku aktivitātes!
Lūdzu sazināties ar mani šeit vai uz popovs.dmitrijs@gmail.com
Cieņa
Dmitrijs