Te Arnim ieskats Savage, nekāds tur dižais blīvums - nav. Tā ka, es stipri padomātu vai ar šo dzelzi šaut 300 metros, ņemot vērā ka perfekta trāpijuma laukuma izmērs, lai zvērs paliek uz vietas un nav jāmekle būs 6 - 7 cm. Tas nozīmē, ka kompleksam: stobrs, munīcija, optika, šāvējs, ir jāspēj uzrādīt rezultāts zem viena MOA 300 metros!!
Nu džeks nodemonstrēja, ka plinte šauj :) Ar to lēkājošo domkratu ar visām luftēm, cietu atbalstu abos punktos, bez nofiksēta horizonta, bez iespējas viendabīgi atsitienam "ieiet plecā pat labi šaujoša plinte neko neparādīs. Tas, kā lēkā tā plinte un horizontālie atrāvieni vien liecina, ka tur ir avārija. Un jēga ta kāda +10cm uz simta piešaut....? Point Blank Range spaiņa augstumā? :)
Nepirkšu. Vispirms sākšu lādēt .30-06. Tad noregulēšu korekti BOSS sistēmu. Tad varbūt paskatīšos labāku stiklu. Un tad vēlreiz domāšu par .338LM+attiecīgu stiklu...
Mans Browning BAR BOSS Safari pēc pieejamās informācijas ir diezgan spējīgs verķis, vismaz, ja runa ir par auksto šāvienu - to tad arī vēlos sajust. Un pirmais loģiskais solis - sākt lādēt pašam. Galu galā, 300m arī no .30-06 laba trāpījuma dzīvnieks mazāk beigts nebūs+audzinu suni :)
Neskaties! Te par blaser - uz lēkājoša domkrata un veikala patronam, optika - vidējā lamer klase.. Kā ražotājs sola - 1 moa un zem 1 moa - bez papildus tūninga izņemot out from box.
[youtube::5o1sVAxNJfE]
Nav nemaz jāskatās :) Ļoti labi zinu, ko spēj sadarīt nenokontrēts mehānisms kājiņām vai BR tipa balstam.
Mans Browning BAR BOSS Safari pēc pieejamās informācijas ir diezgan spējīgs verķis, vismaz, ja runa ir par auksto šāvienu - to tad arī vēlos sajust. Un pirmais loģiskais solis - sākt lādēt pašam. Galu galā, 300m arī no .30-06 laba trāpījuma dzīvnieks mazāk beigts nebūs+audzinu suni :)
[youtube::5o1sVAxNJfE]