Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
03.05.2015. 21:44
Andri!
Būtu labi, ja Tu nevāktu visus gružus pa internetu , ja nezini, kas īstenībā ir noticis!
Situācija ar suni Carran Ruusa ir zināma daudziem, ne tikai man.
Man žēl, ka kundzei ir izdevies paņemt nākamo upuri :(
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
07.05.2015. 22:34
Gribu pielikt šai tēmai treknu punktu ar Zigmunda Freida citātu:
Nebūtu arī saprotams, ka cilvēks izmantotu sava uzticamākā dzīvnieku pasaules drauga vārdu kā lamuvārdu, ja divu īpašību dēļ suns neizraisītu cilvēka nievas – suns ir ožas dzīvnieks, kam neriebjas ekskrementi un kas nekaunas par savu seksuālo funkciju. (‘Īgnums kultūrā’) http://www.skats.lv/cilveki/10...
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
08.05.2015. 09:50
No šīs diskusijas varētu scenāriju ziepenei un pat trillerim sarakstīt ;)
Varētu jau pasmieties.....ja nebūtu tik bēdīgi.....
Šī diskusija ir "aizberga" maza daļiņa. Vēl jau ir neredzamā. Neredz viņu tik ilgi, kamēr paši diskusijas vērotāji neatduras pret to.
Man tagad interesanti - Ar ko beiksies ego-individuālista, kino-ginekologa Normunda Salmiņa šizofrēnijas lēkme, rīt un parīt plānotajos, alu suņu pasākumos.
Kaut vai uzrāda īstos vecākus, tiešām cenšās lai suņu radniecība nekrustotos. Neiet runa par naudas lietām, Polijā arī neviens čeku nedod. Kaut vai pieņemsim LDZ- lai atjaunotu asinis Tu taču gribi to darīt atklāti, nevis ar suni no patversmes un papīrus pēc tam piedzejot.
Būtu labi, ja Tu nevāktu visus gružus pa internetu , ja nezini, kas īstenībā ir noticis!
Situācija ar suni Carran Ruusa ir zināma daudziem, ne tikai man.
Man žēl, ka kundzei ir izdevies paņemt nākamo upuri :(
http://www.skats.lv/cilveki/10...
Un šī nav vienīgā diskusija ;)
Varētu jau pasmieties.....ja nebūtu tik bēdīgi.....
Šī diskusija ir "aizberga" maza daļiņa. Vēl jau ir neredzamā. Neredz viņu tik ilgi, kamēr paši diskusijas vērotāji neatduras pret to.
Man tagad interesanti - Ar ko beiksies ego-individuālista, kino-ginekologa Normunda Salmiņa šizofrēnijas lēkme, rīt un parīt plānotajos, alu suņu pasākumos.
Noskatoties šo ,paliek žēl tos audzētājus kuri to dara godīgi. Pilnīgs bezpriģels, citu vārdu grūti piemeklēt.
Ko Tu saproti ar terminu - godīgi?