Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
19.02.2015. 07:44
Vai ir vērts plēsties?
Visa ticība jebkādam godīgumam ir zaudēta.
Lasot šo visu, 5-6 tēmās uz pussimt lappusēm, - šķērmi paliek.
Vai tā ir Jūsu pašreklāma, kādos sūdos esat?
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
19.02.2015. 07:54
Tu, Uldi, ne lasi, ne analizē, ja vēl neko neesi sapratis. :(
Slēpts
19.02.2015. 08:43
Uldi!
nu ir šajā forumā viens nenoliedzami zinošs cilvēks suņu lietās- sauksim viņu kā viņam labpatīk izteikties- par "antiņu"
Un "antiņam" ik pa laikam uznāk mendele- viss ir slikti, viss ir nepareizi, visi ir idioti utt, utjp. Vai tas saistīts ar pilnmēnesi vai kādu stimulantu/antidepresantu lietošanu neviens nezin.
Un bieži vien - no visas "antiņa" brēkas, tikai 10 % atbilsts patiesībai.
Ja neviens neiebildīs- tad jebkuram medniekam , kam suns nav bijis- izlasot tikai "antiņa" tekstu var rasties viennozīmīgs priekštats par suņu izmantošanu medībās- skat iepriekš- "viss ir slikti......"
Un forumi ir domāti , lai tā lietotāji padalītos ar savu viedokli, jo tikai viedokļu daudzveidība var reāli atspoguļot mūsu sabiedrībā notiekošo.
žēl jau ir ka te ir pussimts lapas neparko- bet ko padarīsi - dzīvojam demokrātiskā valstī - kur katrs , arī visi "antiņi" var izteikties:)
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
19.02.2015. 10:06
Ivar -Tavs priekšlikums (priekšlikumi) - ko darīt?
Slēpts
19.02.2015. 10:17
Šitais viss jau tika apspriests trīs gadus atpakaļ A.Remesa tēmā "Latvijas Mednieku Kinoloģiskā Apvienība 2012". Un tagad atkal viss no jauna. Kam interese varat palasīt. Iekrita acīs viena lieta tajā tēmā, kur Aigars katrā trešā savā tekstā piemin A. Cirsi, nu tik slikts tik slikts tas Armands, tāds un šitāds, nu visu bēdu un nelietību virsvadītājs. Un tavu brīnumu, paiet divi gadi, un šie vīri kopīgi dibina LV dzinējsuņu klubu. Kas notika, vai Armands kļuva labais?? Viens tagad ir priekšnieks klubā otrs valdē. Vienkārši rodas jautājums, pēc cik gadiem tiks "nodirsts" Lv dzinējsuņu klubs ar A.Cirsi priekšgalā. LMKA, LKF vai šāds liktenis ir sagatavots arī šim klubam??? Nu ko iepērkam popkornu un sekojam līdzi!
No Aigara pievienotā "Lecināšanas Akta". Izbrīna cik "vērtīga" var būt kuce, kas izvēlēta selekcijai, ja viņai dzimst tikai divi kucēni????
Slēpts
19.02.2015. 13:23
No krāsns nevar izņemt vairāk pīrāgu cik tajā ielikts cepties.
Slēpts
19.02.2015. 14:39
Tas par tēmu ka Aigaram nav nekas personīgs pret LMKA:
"Egil - arī Žanna - arī Ivar.
Man nav PERSONĪGA konflikta ar LMKA."
Un te viņa agrāks citāts:
Aigars Remess
Biedriba Medniekiem.lv
Aigars Remess
Calendar 18.10.2012. 15:14
...../nevis vecu lietu pacelšanai. No tā nekas vairs nemainīsies.../-lieta saistībā ar LMKA ATSEVIŠĶIEM DARBOŅIEM UN MANI NAV VECA, tā ir aktuāla.PĀRĀK NOPIETNI APVAINOJUMI, lai tā vienkārši beiktos.Esmu devis iespēju visiem četriem personāžiem vai nu turpināt uzsākto vai atsaukt. Bumba viņu pusē.TĀ vienkārši nevarēs izbeikt, kat vai tā pēc, ka tagad A.Cirsis ir zaglis, apsūdzētāji tie paši un tiem pa vidu liekulīts Valsts Meža Dienesta formā.Sūds ar viņiem, tā ir mana lieta un es ar to tikšu galā.
Brīžiem interesanti parakņāties vēsturē:).
Visa ticība jebkādam godīgumam ir zaudēta.
Lasot šo visu, 5-6 tēmās uz pussimt lappusēm, - šķērmi paliek.
Vai tā ir Jūsu pašreklāma, kādos sūdos esat?
Uldi,Tavs priekšlikums (priekšlikumi) - ko darīt?
nu ir šajā forumā viens nenoliedzami zinošs cilvēks suņu lietās- sauksim viņu kā viņam labpatīk izteikties- par "antiņu"
Un "antiņam" ik pa laikam uznāk mendele- viss ir slikti, viss ir nepareizi, visi ir idioti utt, utjp. Vai tas saistīts ar pilnmēnesi vai kādu stimulantu/antidepresantu lietošanu neviens nezin.
Un bieži vien - no visas "antiņa" brēkas, tikai 10 % atbilsts patiesībai.
Ja neviens neiebildīs- tad jebkuram medniekam , kam suns nav bijis- izlasot tikai "antiņa" tekstu var rasties viennozīmīgs priekštats par suņu izmantošanu medībās- skat iepriekš- "viss ir slikti......"
Un forumi ir domāti , lai tā lietotāji padalītos ar savu viedokli, jo tikai viedokļu daudzveidība var reāli atspoguļot mūsu sabiedrībā notiekošo.
žēl jau ir ka te ir pussimts lapas neparko- bet ko padarīsi - dzīvojam demokrātiskā valstī - kur katrs , arī visi "antiņi" var izteikties:)
Es jau čipšus iepirku!
"Egil - arī Žanna - arī Ivar.
Man nav PERSONĪGA konflikta ar LMKA."
Un te viņa agrāks citāts:
Aigars Remess
Biedriba Medniekiem.lv
Aigars Remess
Calendar 18.10.2012. 15:14
...../nevis vecu lietu pacelšanai. No tā nekas vairs nemainīsies.../-lieta saistībā ar LMKA ATSEVIŠĶIEM DARBOŅIEM UN MANI NAV VECA, tā ir aktuāla.PĀRĀK NOPIETNI APVAINOJUMI, lai tā vienkārši beiktos.Esmu devis iespēju visiem četriem personāžiem vai nu turpināt uzsākto vai atsaukt. Bumba viņu pusē.TĀ vienkārši nevarēs izbeikt, kat vai tā pēc, ka tagad A.Cirsis ir zaglis, apsūdzētāji tie paši un tiem pa vidu liekulīts Valsts Meža Dienesta formā.Sūds ar viņiem, tā ir mana lieta un es ar to tikšu galā.
Brīžiem interesanti parakņāties vēsturē:).