Par to gadījumu ar suni vārdā Broks jau ir skaidrs. Bet, jā - de facto tas ir viltojums.
Uldi - nu a varbūt kādam ir škrobs uz kādu citu un tas paņems un ieliks ;) Nu zini kā tās lietas notiek :D
PS. Var nelikt te - var man sūtīt privāti, apsolu būt diskrēts par sūtītāju :)
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
27.02.2015. 17:59
Arni!
Nu man pietrūkst šeit smailiņu! Man vajag to, kas sitas ar galvu pret sienu!
Broks nav viltojums ne de facto, ne de jure! Šāda procedūra par suņa (vai cita dzīvnieka) atbilstības šķirnei izvērtēšanu ir vispārpieņemta zootehniska prakse. Cits jautājums- cik bieži to izmanto.
Vai manu lopu varētu uztaisīt par kaut kādu dzinēju?
Kad tikai dzinējs, nav svarīgi kāds, nav svarīgi, vai viņš "tos" dzen līdz robežai, vai tālāk.
Dzen viņš visu, no spāres, peles līdz putnelim.
Ļoti aktīvs dzinējs.
Pievienoju foto pasei.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
27.02.2015. 21:30
Aigar ieliec forumā Dalderu ciltsrakstus!
No rīta kaut kā nedarbojās medniekiem.lv lapa....
Tāpēc tagad Lūdzu.
Suņa ciltsraksti papīra formātā - fotto.
Tā paša suņa reģ.kartiņa el.med.suņu grāmatā -http://registrs.medibusuni.lv/...
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
27.02.2015. 21:42
Ja arī kādam būtu informācija par kreisajiem papīriem, diez vai parakstīsies nodot visu ķēdīti kādā veidā ir ticis pie šādiem ciltsrakstiem.
PatīkLike
Kāda tur ķēdīte....matemātika...proti...2009.g. parakstīju ap 600 "pagaidu ciltsrakstu" un tikai ap 300 ķipa "īstos ciltsrakstus" kaudzi atteicu... vecākajam "pagaidu ciltsrakstam" uz kura pamata noformēt "īstos"... bija 9!!!!gadi...
Uldi - nu a varbūt kādam ir škrobs uz kādu citu un tas paņems un ieliks ;) Nu zini kā tās lietas notiek :D
PS. Var nelikt te - var man sūtīt privāti, apsolu būt diskrēts par sūtītāju :)
Nu man pietrūkst šeit smailiņu! Man vajag to, kas sitas ar galvu pret sienu!
Broks nav viltojums ne de facto, ne de jure! Šāda procedūra par suņa (vai cita dzīvnieka) atbilstības šķirnei izvērtēšanu ir vispārpieņemta zootehniska prakse. Cits jautājums- cik bieži to izmanto.
Kad tikai dzinējs, nav svarīgi kāds, nav svarīgi, vai viņš "tos" dzen līdz robežai, vai tālāk.
Dzen viņš visu, no spāres, peles līdz putnelim.
Ļoti aktīvs dzinējs.
Pievienoju foto pasei.
No rīta kaut kā nedarbojās medniekiem.lv lapa....
Tāpēc tagad Lūdzu.
Suņa ciltsraksti papīra formātā - fotto.
Tā paša suņa reģ.kartiņa el.med.suņu grāmatā -http://registrs.medibusuni.lv/...
protokols...
PatīkLike
Kāda tur ķēdīte....matemātika...proti...2009.g. parakstīju ap 600 "pagaidu ciltsrakstu" un tikai ap 300 ķipa "īstos ciltsrakstus" kaudzi atteicu... vecākajam "pagaidu ciltsrakstam" uz kura pamata noformēt "īstos"... bija 9!!!!gadi...