Bet tieši sādās bildes pietrūkst kādas ielika Ivars Koloda,PVD tādas bija jāsūta Arnim un Arnim bija jāliek ,lai redz paši mednieki,tikai tā to var izdarīt,ir japarāda,kad tas mēris tiešām staigā pa Vidzemi un Latgali,a tā, tikai bļauj un kliedz viens uz otru,kad Jums nebūs paši vainīgi būsiet tipa,man bija taisnība. Iet jau apmēram,kā valsts iestādē.
IR JĀRĀDA BILDES,VIDEO lai rodas izpratne,un kad visi būs saskatījušies tās bildes tad sapratīs ap ko lieta grozās,bet tā no malas sanāk,mēris ir,bija 5bildes forumā kuras ielika Arnis,un viss,tikai Arnis bļauj kad jāmedī.. Arni,Tev tak ir iespēja,ej prasi PVD,gan jau viņiem ir bildes,lai sūta TEV un TU liec,lai visi redz.
Valerijs Bulavčiks
Valerijs Bulavčiks
Calendar Šodien, 13:02
Arni par ko ir stress, kāda starpība vai izmedī un tas ACM pāriet visiem pāri 3 gadu laikā vai gada laikā medījot kā tagad? Un par to ka šī sērga var aiziet līdz Berlīnei man dziļi po...
Ooo!
Arni!
Beidz tēlot Donkihotu! Nu nesaprot vidējais statistiskais komentētājs situācijas traģiskumu. Nu nesaprot! :( Pieņem, ka daļa pēc definīcijas ir paštaisni dauņi un nenolaidies līdz viņu līmenim.
Paldies Tev un Ivaram, ka informējat un arī ar bildēm parādat esošo situāciju!
Ģirt, tak šitie, ķipa, juristiņi ir tik pārgudri, ka pārējos uzskata par pilnīgiem muļķiem, bet nu jāatdzīst, palasīt tos viņa garadarbus kā izklaidi ir interesanti, it sevišķi patīk pasniegšanas veids...
Slēpts
21.01.2015. 13:15
Arni, speciālsiti izkaukulējuši, ka līdz 5 cūkām uz 1000 ha mēris lokalizējas? tad kapēc mēris skrien pa teritorijām, kur ir zem 5 cūkas uz 1000 ha?
Ko Tu tur šļupsti, ne Tu mani taisīji, ne nu būsi tas, kas norādīs ko man darīt... Izteiktākais gaudotājs šajā portālā esi Tu un vēl viens kadrs, kurš gan to negrib atdzīt...
Slēpts
21.01.2015. 13:02
Arni par ko ir stress, kāda starpība vai izmedī un tas ACM pāriet visiem pāri 3 gadu laikā vai gada laikā medījot kā tagad? Un par to ka šī sērga var aiziet līdz Berlīnei man dziļi po...
IR JĀRĀDA BILDES,VIDEO lai rodas izpratne,un kad visi būs saskatījušies tās bildes tad sapratīs ap ko lieta grozās,bet tā no malas sanāk,mēris ir,bija 5bildes forumā kuras ielika Arnis,un viss,tikai Arnis bļauj kad jāmedī.. Arni,Tev tak ir iespēja,ej prasi PVD,gan jau viņiem ir bildes,lai sūta TEV un TU liec,lai visi redz.
Valerijs Bulavčiks
Calendar Šodien, 13:02
Ooo!
Beidz tēlot Donkihotu! Nu nesaprot vidējais statistiskais komentētājs situācijas traģiskumu. Nu nesaprot! :( Pieņem, ka daļa pēc definīcijas ir paštaisni dauņi un nenolaidies līdz viņu līmenim.
Paldies Tev un Ivaram, ka informējat un arī ar bildēm parādat esošo situāciju!