Ielien amazona un paskaties cik maksā tas Sightmark. " Nikeda par Nike ciparu". Un interesantākais ir tas ,ka jeņķu" Nikeda" pa 69 USD strādās ilgi un laimīgi ,ko nevar teikt par pašmāju "Nike" par 107 EUR.:)
paldies par info.itkā iegādājos to kolimātoru mediblietās par kuru jautāju,orginālais kronšteins nekur neder-domāju,vai ar vienu kronšteinu viņš varētu turēties uz ieroča
Jeņķi ar viņu šaudās uz nebēdu. Kādas četras zvaigznes jau dod. Vienīgi nemaksā viņš tur neko un ja nobirst izmet un paņēm citu vietā. Iemet guglē un palasi atsauksmes. Kaut gan man pašam uz gludā stāv lētā gala Tasko kolimators , kur abi riņķi vienā pusē uzlikti. Nekas, kādus 60 šāvienus izturējis, šad un tad apdauzījies ,bet neko rāda precīzi.
Tasko kolimators , kur abi riņķi vienā pusē uzlikti. Nekas, kādus 60 šāvienus izturējis, šad un tad apdauzījies ,bet neko rāda precīzi.
Man arī bija Tasco. Aizmetu tāpat kā visus pārējos lētos tēmekļus. Tasco , jau nelielā krēslā, paliek tumšs, Medīblietu hologrāfiskais - vispār trūkst vārdu - gribētu ieskatīties acīs tam cilvēkam, kurš izdomāja šim tēmeklim regulēšanas sistēmu. Izcils prāts!!!! :))
Mans viedoklis - lētos tēmekļus var izmantot "svētdienas mednieki" - aktīvam medniekam tie ir nederīgi. Vislabākā izvēle - laba brenda platļeņķa optika. Sliktākā gadījuma laba brenda punkta tēmeklis. Kaut gan nesaprotu, kādēļ vispār būtu jāizdod nauda par punkta tēmekļiem??? Palatleņķa optika ir 10X vērtīgāks ieguvums.
Manis pēc tiem kolimatoriem vispār var cauri neredzēt. Sauju ar abām acīm valā.Un ta kā optiku sañemu no USA Ari pats lētākais Tasko tur krunku nu jau pietiekami ilgi, ko diemzēl never teikt par optiskajām ierīcēm ,kas iegādātas ßeit.Tāpēc man ir grūti pieñemt faktu, ka optiska ierīce kas ir lētāka par 600 LVL vecã nauda ir nolemta ātrai bojā ejai.Spilgts piemērs ir Burris.Sākot at Fuul field 2 seriju,par nieka 280 USD, visiem temekliem ir rūpnīcas mūza garantija in bojãjuma gadījumā mantu nekavèjoties samaina.
Medīblietās???? Lai, nu, veicas! Parasti "pirmos kucēnus vajag slīcināt". :))))
Man arī bija Tasco. Aizmetu tāpat kā visus pārējos lētos tēmekļus. Tasco , jau nelielā krēslā, paliek tumšs, Medīblietu hologrāfiskais - vispār trūkst vārdu - gribētu ieskatīties acīs tam cilvēkam, kurš izdomāja šim tēmeklim regulēšanas sistēmu. Izcils prāts!!!! :))
Mans viedoklis - lētos tēmekļus var izmantot "svētdienas mednieki" - aktīvam medniekam tie ir nederīgi. Vislabākā izvēle - laba brenda platļeņķa optika. Sliktākā gadījuma laba brenda punkta tēmeklis. Kaut gan nesaprotu, kādēļ vispār būtu jāizdod nauda par punkta tēmekļiem??? Palatleņķa optika ir 10X vērtīgāks ieguvums.