Šodien vārdadienu svin Dzintara, Dzintars, Dzintra, rītdien - Persijs, Vaida, Klaudija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Pseido dzīvnieku draugi - jeb kā nomelno medniekus sociālajos tīklos

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 92 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 26.02.2020. 01:00
Ar medībām saistītās tēmasBrīvie temati

Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-10-14 20:29
Lietotāja statuss: Eksperts
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
29.12.2016. 21:44
Uldi, es saprotu - ētika , cieņa pret medībām, pret medījumu Tev ir sveša lieta? Bet es tur neesmu vainīgs ..... Tiec pats ar sevi galā , nevaino citus.
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
29.12.2016. 21:48
ētika , cieņa pret medībām, pret medījumu Tev ir sveša lieta

Nu tad ko no visa šā pārkāpa Gunita ?
Es ar sevi tieku galā un par saviem vārdiem un darbiem atbildu , bet Tu gan mums tāds pasaku tēls.
Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-10-14 20:29
Lietotāja statuss: Eksperts
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
29.12.2016. 21:54
Nu tad ko no visa šā pārkāpa Gunita ?

Gunita, patiesībā, te ir visnevainīgākā. Viņa nevarēja iedomāties, ka ne visa sabiedrības daļa saprot medniekus. Viņa iekrita nemākulīga komentāra dēļ. Bruno sižetā teica, ka presē tika pasniegta sagrozīta informācija. Tā tas nebija - pirmajos rakstos tika publicēta bilde ar ekr,š. no medniekiem lv. Tur nebija nekādas sagrozītas informācijas - tikai Gunitas teiktais. Viss sākās pēc tam - īpaši pēc aktīvās bilžu publicēšanas. Tā tam bija jānotiek, tikai muļķis to nespēja paredzēt. Bet, muļķu, izskatās nav maz....
Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
29.12.2016. 21:55
Māri,vēlreiz lūdzu, aizpildi kārtīgi profilu,savādāk tā neforši attiecībā pret citiem foruma dalībniekiem! No citiem prasi ētiku,bet pats........,kaut kā neētiski.
Slēpts
29.12.2016. 22:05
Markov Māri,
Tu ko iedomājies! Ja Māris M. atklās savu identitāti, tad taču nevarēs te gudras domas lohiem bārstīt.
Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
29.12.2016. 22:09
Tā sanāk.
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2026-02-27 12:28
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
29.12.2016. 22:20
Maris Mednieks ir klasisks anonima blaura paraugs. Bet ne par to. Mani interese ekspertu teiktais un uz to ir jakoncentrejas! Tatad, par jauno lusu izdzivosanu, vai pareizak - par cik % samazinas vinu izdzivosana, ja mate tiek nomedita decembra vidu! Ka ari vai raksta minetie uzvardi tiesam ir eksperti lusu joma??? Noliekam mala emocijas. Nemam tikai sausus faktus! Mandomat, jaruna ar Ozolina kungu...
Slēpts
29.12.2016. 22:45
Noskatījos ieteikto raidījumu.
LIELAIS PALDIES Anpoka k-gam.
p.s. lai kā Andis A. pats te diskutēja kādreiz, cepums viņam par padarīto!
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
29.12.2016. 22:46
Nu pēc manām domām- nav mums latvijā eksperti pa lūšiem. Kad pirms dažiem gadiem biju kursos uz medību vadītājiem tad mums arī pasniedza it kā eksperti un sabiedrībā zināmi cilvēki. Pēdējo reizi kad ir veikts pētījums pa aļņiem izrādās ir ja nemaldos 1976 gadā un cits eksperts mani gribēja pārliecināt, ka kuiļi staigā tikai un vienīgi vieni paši, bet man no kameras bija video, kur divi kuiļi viens otram neļauj ēst no mucas. Vēl viens stulbs apgalvojums par hirerhariju starp cūkām, ka pirmie ir stiprākie- es pats esmu ar savām acīm ne vienu vien reizi redzējis, ka kuilis ar mātītēm ņemās pa atvētījumiem, kamēr sivēni ēd pie mucas ar graudiem.
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2026-02-27 12:28
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
30.12.2016. 00:07
Nu pēc manām domām- nav mums latvijā eksperti pa lūšiem
Ja tas tā ir - tad mēs lūšus nedrīkstētu medīt. :) Taču mēs to medījam, tātad, eksperti ir.