Uldi, es saprotu - ētika , cieņa pret medībām, pret medījumu Tev ir sveša lieta? Bet es tur neesmu vainīgs ..... Tiec pats ar sevi galā , nevaino citus.
Gunita, patiesībā, te ir visnevainīgākā. Viņa nevarēja iedomāties, ka ne visa sabiedrības daļa saprot medniekus. Viņa iekrita nemākulīga komentāra dēļ. Bruno sižetā teica, ka presē tika pasniegta sagrozīta informācija. Tā tas nebija - pirmajos rakstos tika publicēta bilde ar ekr,š. no medniekiem lv. Tur nebija nekādas sagrozītas informācijas - tikai Gunitas teiktais. Viss sākās pēc tam - īpaši pēc aktīvās bilžu publicēšanas. Tā tam bija jānotiek, tikai muļķis to nespēja paredzēt. Bet, muļķu, izskatās nav maz....
Māri,vēlreiz lūdzu, aizpildi kārtīgi profilu,savādāk tā neforši attiecībā pret citiem foruma dalībniekiem! No citiem prasi ētiku,bet pats........,kaut kā neētiski.
Maris Mednieks ir klasisks anonima blaura paraugs. Bet ne par to. Mani interese ekspertu teiktais un uz to ir jakoncentrejas! Tatad, par jauno lusu izdzivosanu, vai pareizak - par cik % samazinas vinu izdzivosana, ja mate tiek nomedita decembra vidu! Ka ari vai raksta minetie uzvardi tiesam ir eksperti lusu joma??? Noliekam mala emocijas. Nemam tikai sausus faktus! Mandomat, jaruna ar Ozolina kungu...
Slēpts
29.12.2016. 22:45
Noskatījos ieteikto raidījumu.
LIELAIS PALDIES Anpoka k-gam.
p.s. lai kā Andis A. pats te diskutēja kādreiz, cepums viņam par padarīto!
Nu pēc manām domām- nav mums latvijā eksperti pa lūšiem. Kad pirms dažiem gadiem biju kursos uz medību vadītājiem tad mums arī pasniedza it kā eksperti un sabiedrībā zināmi cilvēki. Pēdējo reizi kad ir veikts pētījums pa aļņiem izrādās ir ja nemaldos 1976 gadā un cits eksperts mani gribēja pārliecināt, ka kuiļi staigā tikai un vienīgi vieni paši, bet man no kameras bija video, kur divi kuiļi viens otram neļauj ēst no mucas. Vēl viens stulbs apgalvojums par hirerhariju starp cūkām, ka pirmie ir stiprākie- es pats esmu ar savām acīm ne vienu vien reizi redzējis, ka kuilis ar mātītēm ņemās pa atvētījumiem, kamēr sivēni ēd pie mucas ar graudiem.
Nu tad ko no visa šā pārkāpa Gunita ?
Es ar sevi tieku galā un par saviem vārdiem un darbiem atbildu , bet Tu gan mums tāds pasaku tēls.
Gunita, patiesībā, te ir visnevainīgākā. Viņa nevarēja iedomāties, ka ne visa sabiedrības daļa saprot medniekus. Viņa iekrita nemākulīga komentāra dēļ. Bruno sižetā teica, ka presē tika pasniegta sagrozīta informācija. Tā tas nebija - pirmajos rakstos tika publicēta bilde ar ekr,š. no medniekiem lv. Tur nebija nekādas sagrozītas informācijas - tikai Gunitas teiktais. Viss sākās pēc tam - īpaši pēc aktīvās bilžu publicēšanas. Tā tam bija jānotiek, tikai muļķis to nespēja paredzēt. Bet, muļķu, izskatās nav maz....
Tu ko iedomājies! Ja Māris M. atklās savu identitāti, tad taču nevarēs te gudras domas lohiem bārstīt.
LIELAIS PALDIES Anpoka k-gam.
p.s. lai kā Andis A. pats te diskutēja kādreiz, cepums viņam par padarīto!