Šodien vārdadienu svin Viola, Vizbulīte, Vijolīte, rītdien - Ģederts, Ģirts
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Vīrieti sakož mežacūka

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 43 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 10.02.2015. 15:29

Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
02.02.2015. 15:37
Egil,ja Tu izvilksi to īsstobru no seifa,tad konkrētam mērķim un neplāties un nejūties par citiem svarīgāks. Esmu ar pistolēm izšaudījies pietiekami un man viņa arī nebūs,bet runa jau iet par likumu.
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
03.02.2015. 11:21
Pilnmēness, Egil, ja?
Plātīties ar to, kas pieder ir rakstūrīgi dažādiem kompleksu māktajiem jefiņiem, ceru, ka psihiatrs tādiem neļauj ieroci iegādāties. Arī medību ieroci...tālāk no grēka...
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2017-10-01 16:39
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Jelgavas nov. Kūldīgas nov.
Medību stāžs: No 2007 gada + 10 gadi kā dzinējs
Aprīkojums: bise 16. kal. bise 12. kal. karabine 30-06 kal.
Suņi: Krievu eiropas laikas nu jau divi pus invalīdī.
Medību trofejas: 1
03.02.2015. 15:23
Nu man jau arī liekas ka pistole medībās ar dzinējiem būtu noderīga lieta un runa jaunu noteikti nav par lielīšanos, bet par lietderību, jo ne vienmēr tu staipīsi bisi un karabini uz muguras, tomēr pistoli pie jostas var piekabināt un tie nebūs 3 kg pa virsu. Un protams vienmēr ir kāds kurš arī ar medību ieroci nemācēs apieties. Es arī apsvēru ka vajadzētu pistoli pēc ne visai patīkama atgadījuma medībās, bet tādā gadījumā ar nēsāšanas atļauju. Un lai to nokārtotu tas tomēr ir pārāk liels gemar. un es negribu visu to kārtot, bet kādēļ gan mēs nevarētu to pieļaut un vai tiešām visi mednieki ir tik nelīdzsvaroti ka ar bisi var staigāt bet ar pistoli nē???
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
03.02.2015. 21:44
Kaut pašam ir gan gludais gan vītne, diez vai gribētu vēl īsstobru, pat ja viņu tirgotu komplektā ar vītni. Ar tām pašām trubām ne visi māk šaut,kur nu vēl pistoli. Ar kaut kādu 375 vēl varētu kādu droši piešaut, bet ar 9mm būtu pašvaki.Arni, tu pat austiņas uz medībām negribi līdzi ņemt tad nafig Tev pistole:).Es labāk tad par tiem "izpūtejiem" iestājos, nekā lai kabata lielāka izskatās :).
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
03.02.2015. 21:52
Stroķis pie jostas vai padusē nav tas pats, kas fk-g austiņas, kuras traucē un pazūd...:)
Un, protams, ka .357, nu vai arī .22lr ejot uz alu faunu. 9mm būtu labs bebram, bet nu tās jau tad sanāk medības, kuras Latvijā nav atļautas...
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
03.02.2015. 23:44
Par īsstobru... Es protams divās armijās esmu atšāvies tā ka maz neliekas. Tas par treniņa nepieciešamību...esmu tikai par! Bet regularitāti domāju īpaši nevajag. Pēc paša pieredzes. Pēdējie treniņi ar īsstobru man ir bijuši pirms padsmit gadiem. Decembrī Taizemē aizvilkos uz šautuvi. Tur sešus galvas izmēra metā "pļentakus" sašāvu vienā ritmā no 25 metru distances un septīto iesūtīju standarta figūrai kaklā! Šautuves instruktors klusējot pacēla īkšķi.... (kas nezin, kakls ir vienīgā neaizsargātā vieta tiem kas bruņuvestēs un nopietnajās kaskās...)
Tāpēc mana pārliecība ir ---- max liberāla īsstobru iegūšanas procedūra! Kā teica klasiķi- Tikai misters Kolts padarīja cilvēkus īsteni vienlīdzīgus!!!! :D
Lauris
Lauris
Pēdējo reizi manīts 2017-06-07 16:40
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Vietalva
Medību stāžs: no 2000g
Aprīkojums: Haenel Jager 10, iž12
Suņi: laikaRenis
Medību trofejas: 6
04.02.2015. 08:02
Vācieši jau vienmēr ir bijuši ,,glupāki,, par letiņiem. Manis pēc te daži var iet un arī ar dakšām piedurt.:)

Puikam jābūt izcilai drosmei, lai ko tādu apgalvotu. Vācieši stutē globālu ekonomiku, a puika pastalās sit plaukstiņas un murgo forumos
Bruno
Bruno
Pēdējo reizi manīts 2023-08-31 22:01
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Inčukalns - Zlēkas
Medību stāžs: sen
Aprīkojums: loks un bultas
04.02.2015. 08:27
Cita starpā par psihiatru - kuram ar viņu ir sanācis parunāt??? Cik reižu Rīgā esmu ņēmis izziņu, tad maksimums, ko vienreiz dzirdēju, bija - ko tagad var medīt? Pārējās reizes knapi labdien noburkšķēja, uzlika parakstu uz izziņas un viss.
Egils
Pēdējo reizi manīts 2023-09-23 19:56
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Medību trofejas: 1
04.02.2015. 08:58
Dienesta laikā man īsstobrs bija ikdienā. Pēc aiziešanas pensijā, gadus piecus nostāvēja seifā ar visu nēsāšanas atļauju.Tad pārdevu.Ne reizi neesmu izjutis pēc viņa vajadzību. Sen atpakaļ, ākstoties, izšāvu visu aptveri pa ievainotu sivēnu, kurš pēc tam aizskrēja pilns ar svinu. Beigtu atradu tik otrā dienā. nu nav vajadzīgs viņš medībām.
Slēpts
04.02.2015. 09:43
Šur tur pasaulē taču ir medību īsstobri, tieši MEDĪBU. Nevis tas, ko te tauta apspriež - īsstobrs, kuru var vazāt visur (nēsāšanas atļauja) būtu labs kādreiz medībās. Ja atbalstīt, tad esmu par medību īsstobra ieročiem, nevis par to ka vajadzētu atļaut situāciju ka ar visu ieroci vazājās pat uz tirgu pēc banāniem un pie viena, ja sadomā, arī uz medībām.
Man šosezon sanāca dzinējmedībās ruksi šaut pa 3-4m attālumu, ievainotu un suņa dzītu, nomedīju es viņu ar ierasto karabīni, vien kad viņš no bērzu jaunaudzes man skrēja virsū un man uz stobra optika ar palielinājumu no 4x, tad domas bija daudz un dažādas, ko un kā darīt... A stavēju es uz treilēšanas ceļa, jaunaudze priekšā un aizmugurē...