Uzliec Gati kārtīgu stobra bremzi un nebūs jāpampina galva par klusinātājiem un to neadekvātām cenām,stobra bremze dara brīnumus ,krēslā neapžilbina šāvēju slāpē troksni gan uz aizmuguri ,gan priekšu nav praktiski atsitiena , lielais troksnis ir uz sāniem vienīgi.
klusinātāju man likās, ka liek lai taupītu savu dzirdi, nevis ātrāk to nobeigtu :)
Slēpts
27.08.2015. 13:27
Ģirt - sēdēju no viņa apmēram 400m .Vismaz zinu ka tādu naudu neizmetīšu .Biju jau baigi nobriedis likt to klusinātāju , bet tagad noteikti nē .
nu tad noziedo divas patronas un lai izšauj stāvot blakus ar un bez klusinātāja.
Uzliec Gati kārtīgu stobra bremzi un nebūs jāpampina galva par klusinātājiem un to neadekvātām cenām,stobra bremze dara brīnumus ,krēslā neapžilbina šāvēju slāpē troksni gan uz aizmuguri ,gan priekšu nav praktiski atsitiena , lielais troksnis ir uz sāniem vienīgi.
Gati aizej viņam aiz muguras šāviena brīdī. Šautuvē ļoti labi varēju izbaudīt klusinātāja efektu stāvot aiz šāvēja vai stāvot mērķa pusē.
Visi, kas ir uzlikuši klusinātāju ir apmierināti ar tā darbību. Dzinējmedībām varbūt nav tik parocīgs.
Iegaumējiet intelektuāļi! Visi virpotāji Vasjas, Koļas, un tm l" vecās raudzes" alkaši sen jau ar aknu cirozi ir nosprāguši. Šodien virpošanas darbi maksā tik pat, cik jeb kurš precīzs darbs. Šķidrā valūta ir piedzīvojusi totoālu devalvāciju.Un neviens uzņēmējs, kam ir attiecīgas iekārtas ar klusiķiem vai bremzēm nekrāmēsies. Savukārt ar manuālo darbagaldu šādas detaļas izgatavošana paņem tik daudz laika, ka lētāk šo lietu ir nopirkt veikalā. Tas tā ,no pieredzes.
Vīri - nezinu kādus klusinātājus lieto ārzemēs , bet tos kurus tirgo pie mums ( noņem ap 35 decibeliem),nevajadzētu ņemt dārgāk pa 100 ero ar visu uzlikšanu .Izdaudzinātais efekts gandrīz 0. vērts .Labi ka gadījās būt gaides medībās kopā ar vīru ,kas bija uzlicis to verķi pa 400ero .Es nejutu ka šāvieni būtu daudz klusāki .Ja noņemtu 80 decibelus ,tad vel varētu domāt likt vai nelikt ,bet tagad tā ir tukša naudas izmešana
tas ir stāvēji blakus tam vīram šāviena brīdī vai otrā lauka malā?
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
26.08.2015. 21:12
Vīri - nezinu kādus klusinātājus lieto ārzemēs , bet tos kurus tirgo pie mums ( noņem ap 35 decibeliem),nevajadzētu ņemt dārgāk pa 100 ero ar visu uzlikšanu .Izdaudzinātais efekts gandrīz 0. vērts .Labi ka gadījās būt gaides medībās kopā ar vīru ,kas bija uzlicis to verķi pa 400ero .Es nejutu ka šāvieni būtu daudz klusāki .Ja noņemtu 80 decibelus ,tad vel varētu domāt likt vai nelikt ,bet tagad tā ir tukša naudas izmešana .
klusinātāju man likās, ka liek lai taupītu savu dzirdi, nevis ātrāk to nobeigtu :)
nu tad noziedo divas patronas un lai izšauj stāvot blakus ar un bez klusinātāja.
Visi, kas ir uzlikuši klusinātāju ir apmierināti ar tā darbību. Dzinējmedībām varbūt nav tik parocīgs.
tas ir stāvēji blakus tam vīram šāviena brīdī vai otrā lauka malā?