Juri, nu rekur atbilde - Oļegs var izdarīt eksperimentu - noņemt trubu, uztaisīt attiecīgo kliku skaitu uz augšu, izšaut un tad atpakaļ. Ja viss sakrīt, tad nekāda bēda - kad vajag bez bunduļa, uztaisi attiecīgo kliku skaitu un viss bumbās. Ja nomaina munīciju, drusku ilgāka pāršaušanās ar drusku vairāk munīcijas vienībām. Bet tā taču nav tāda nopietna problēma...
Manā gadijumā. Es ieroci esmu piešāvis 135m. Uzkruvējot klusinātāju un šaujot šajā atālumā man lodes trāpijuma vieta mainījās 7-8cm pa vertekāli minusā. Horezontāli nekas nemainījās. Pāršāvu uz klusinātāja trajektoriju un bēdu neredzu.
Gatim Binātam jautājums - tā kā Huberts (ceru, joprojām) ir Browning pārstāvis Latvijā, vai ir iespējams Browning BAR BOSS vītnei derīgu klusinātāju pasūtīt? Es tā padomāju - priekš kam man pašam jāčakarējas un jātērē laiks? :) Nu labi, tur būs maza bet taisnīga atlīdzība pie cenas klāt, bet - mans laiks ir dārgāks.
Es nopietni, vai ir iespējams pasūtināt Hubertā un nečakarēties? Atbildi labāk tēmā, lai citi, kam līdzīgs jautājums, zina :)
Oļega ieteiktais "Schultz & Larsen twister tdm" pagaidām izskatās visinteresantākais variants gan cenas gan, gan ekspluatācijas, gan atsauksmju dēļ.
Gati Bināt, ja lasi- Huberts jau kaut ko ir nopeilējis ko vedīs iekšā?
Jāpadomā arī, ka ar klusinātāju ierocim optika atsevišķi jāpiešauj. Tā nebūs, ka varēs gan bez tā bunduļa šaut un ar. Trāpījumi atšķirsies. Klusinātāji vairāk ir vajadzīgi gaides plintēm, lai nežilbinātu nakts uzpariktes ar liesmu no stobra gala un, lai nesistu tās kopā, jo krietni samazinās arī atsitiens ierocim. Somi un Norvēģi visbiežāk lieto visparastākās klusināšanas shēmas. Bunduļi ir smagāki un mazefektīvāki. Savukārt vieglākiem un efektīvākiem ir ļoti augstas prasības izgatavošanas materiāliem. Var rasties arī nepieciešamība pēc rezerves daļām, tāpēc labāk pirkt to mantu no zināmas firmas.
Albert, neuztraucies, rokas man ir!:)
Mani tikai skumdina, ka cilvēks nodarbojas ar dezinformāciju par Latvijas bodniekiem. Ja nav un nezini cik kas maksā- nu nevajag klārēt cik tās mūsu bodes dārgas, a vot tur aiz dīķa viss ir daudz saldāks.
Lai Tev veicas:)
Gundar! Ja nav roku, ko es varu līdzēt? Nezinu, kas tu ir.
Cik tāds maksā Purvamuižā? Tur vēl nekā bnava, cena ar nava zinām. Man tas karbons neinteresē. Hauskens maksā ap 400eirām. sūti no normvēģijas bez kreņķiem.
Albert kviesi, vai varat man palīdzēt atrast interneta veikalu, kur es varu nopirkt Purnavumuižā tirgoto A-tec carbon 02, krietni lētāk nekā mārupē? Man personīgi neizdodas, vidējā cena visos ap 533-560eiro...
Es nopietni, vai ir iespējams pasūtināt Hubertā un nečakarēties? Atbildi labāk tēmā, lai citi, kam līdzīgs jautājums, zina :)
Gati Bināt, ja lasi- Huberts jau kaut ko ir nopeilējis ko vedīs iekšā?
Mani tikai skumdina, ka cilvēks nodarbojas ar dezinformāciju par Latvijas bodniekiem. Ja nav un nezini cik kas maksā- nu nevajag klārēt cik tās mūsu bodes dārgas, a vot tur aiz dīķa viss ir daudz saldāks.
Lai Tev veicas:)
Cik tāds maksā Purvamuižā? Tur vēl nekā bnava, cena ar nava zinām. Man tas karbons neinteresē. Hauskens maksā ap 400eirām. sūti no normvēģijas bez kreņķiem.
Albert, tad iesaki man lētu interneta veikalu, kur es bez liela gemoraju varu pasūtīt "sigsauer" ar15:D