Tā micīte ir domāta lai tavs ierocis bez klusinātāja nepārvēršās par taurīti :)
Slēpts
18.06.2016. 10:55
Man LPŠC vītni uzgrieza par 100 Eur, tas bija aptuveni pirms gada. Tas ir bez vītnes aizsargājošās "micītes".
Ja vajadzēs vēl kādam ierocim griezt vītni, vedīšu tur pat.
Dārgi, Pēter, dārgi. Par abām rorēm ap 6 sieti saskrēja. Tās bundžas un pārejas ieskaitot. Bet kas tad ir dārgi? Dārgi ir tad ,kad naudas nav. Tā kā viss ir relatīvs.
Man Oļegs ar klusinātājiem ir aprīkojis divus stobrus. Ideāla cenas ,kavalitātes un attieksmes attiecība. 222 vajadzēja pāreju no stobra uz klusiķi. Nekādu problēmu. Medību vajadzībām šī pāreja netraucē pilnīgi nemaz.Kaut gan Anima libra pārstāvji MMD kausos apgalvoja pretējo.Ar paveikto darbu esmu apmierināts ,citiem iesaku.
P.S. Ja ir atbilstošs darbagalds( virpa) un attiecīgi instrumenti, zināšanas un iemaņas, to vītni uzgriezt nav nekas īpašs, taču neraugoties uz to ,ka man no šīm lietām ir gandrīz viss , atskaitot iemaņas, es šo darbu uzticēju Oļegam, jo stobrs nav skrūve vai tapa. Ar to tomēr jāšauj.:)
...tiek maksāta par eksperimentu-varbūt sanāks.,:). Protams, jūtu ,ka pilnvērtīgai diskusijai pietrūkst viedoklis par 3D vītnes printēšanu stobra galā,kā nekā klusinātāja atslēga vienā tēmā jau gandrīz izprintēta.,:)
...kaut kur tēmas dzīlēs ir pieejams video,kā pareizi uzgriezt vītni stobram. Iespējams,bija ielicis Anrijs. Latvijā šobrīd vītnes stobriem vairāk vai mazāk veiksmīgi tiek grieztas.,bet, nezinu,kur var uzgriezt vītni tehniski un tehnoloğiski pareizi un ari atbilstoši precīzi. Pareizs vītnes uzgriešanas process var izmaksāt 100 un vairāk euronaudas. Šobrīd tāda nauda daudzos gadījumos ti
Vai ta tā "micīte" nebija domāta lai vītni sesabojā?
Tā micīte ir domāta lai tavs ierocis bez klusinātāja nepārvēršās par taurīti :)
Ja vajadzēs vēl kādam ierocim griezt vītni, vedīšu tur pat.
P.S. Ja ir atbilstošs darbagalds( virpa) un attiecīgi instrumenti, zināšanas un iemaņas, to vītni uzgriezt nav nekas īpašs, taču neraugoties uz to ,ka man no šīm lietām ir gandrīz viss , atskaitot iemaņas, es šo darbu uzticēju Oļegam, jo stobrs nav skrūve vai tapa. Ar to tomēr jāšauj.:)