Par klusinātājiem skaidrs.... pērkam, bet kurš man karabīnei uzgriezīs vītni stobra galā, lai verētu klusinātāju uzskrūvēt?
Kurš var padālīties ar informāciju?
purvamuižā carbon 02 maksā ap 560 eirām. Norvēģijā - ap 400. pilns internets, meklē un sūti
Vītni griež Talsos, un vēl šur tur:) purvamuižā arī, tikai cenas no 100 euro.. (laikam kāds ļoti stipri nomests zemē dzimšanas brīdī). un runā, ka nav neviena ar taisnām rokām
purvamuižā carbon 02 maksā ap 560 eirām. Norvēģijā - ap 400. pilns internets, meklē un sūti
Par Purnavmuizas cenām paldies- vismaz ir kāds info.
Bet par norvēģijas ap 400 gan varēji kādu linku ielikt- es divus linkus uz dullo atvēru- tur stāv 4 599 kas pēc kursa aptuveni ir 550EUR..Dārgākus ar redzēju.. Dānijā vispār 670EUR.
Lai kā man pašam nepatīk Purnavmuižas pagaidām cena ir ok..
man vismaz pagaidām skaidrs- ka es tuvākos gadus lietošu austiņas:)
Es laikam atkārtošos taču ieteiktu Vācijā paskatīties internetā piemēram WWW.AKAH .DEtirgo pa 300€ ar vācu PVN 19% Šveices ražojumus www.brugger-thomet.ch
Kurš var padālīties ar informāciju?
Vītni griež Talsos, un vēl šur tur:) purvamuižā arī, tikai cenas no 100 euro.. (laikam kāds ļoti stipri nomests zemē dzimšanas brīdī). un runā, ka nav neviena ar taisnām rokām
Par Purnavmuizas cenām paldies- vismaz ir kāds info.
Bet par norvēģijas ap 400 gan varēji kādu linku ielikt- es divus linkus uz dullo atvēru- tur stāv 4 599 kas pēc kursa aptuveni ir 550EUR..Dārgākus ar redzēju.. Dānijā vispār 670EUR.
Lai kā man pašam nepatīk Purnavmuižas pagaidām cena ir ok..
man vismaz pagaidām skaidrs- ka es tuvākos gadus lietošu austiņas:)
http://www.awc-silencer.com/ge...
tieši tā, man pat izskatās, ka Alberts K. ar savu domu
ir iebraucis auzās... vismaz es nekur konkrētos klusinātāju modeļus par 280 EUR nemāku atrast...
par atdzišanu nemāku teikt, bet trausli? laikam nezini, kas ir oglekļa škiedra..