Labāks par " tēju" ir anālo dziedzeru saturs.Mazāk vajag ,jo ož 10 reizes trakāk.Tas kas tēviem dzeltens, matēm peleks atrodas blakus kastoreja dziedzeriem
Vēl kāds ir mēģinājis? Līdz šim tos otrus dziedzerus esmu metis ārā kā nederīgus un tēju taisījis no cietākajiem, bet varbūt ir vērts paprovēt?
Ja visu esmu pareizi sapratis, Mārcis piedāvā lietot dziedzerus, kuru saturu bebrs izmanto kažoka "ieeļļošanai"...
Paldies Arni par padomu. Bet nu itkā vis bija kā pēc grāmatas.Sākumā viņš ņēmās pa savu dīķi,kad ieraudzīja,sadzirdēja mani apstājās vēroja,bet nevarēja sajust,jo vējš no viņa,tad smuki piepeldēja pa metriem 8-10 sagriezās sāniski,pa to laiku jau biju ieplecojis un šāvu ar 16 kalibra renkām. Domā ka izdzīvos?
Ja ar pirktiem patroniem 80% ka izdzīvos ,ir pirktiem izkliede paliela pat uz desmit metriem gadās ka kādas firmas patronām izkliede 50 uz 50 , un arī jauda švaka , ja tas kādam liekas apsurds secinājums , nu tad bebri sākuši bruņuvestes lietot citādi šim kukainim ko plintēja Mareks bij uz vietas jāpaliek ,ja ar munīciju vis ok.....
Es jau te vienā dizskusijā izklāstiju par savu lielāko dzīves vilšanos ar leišu 7mm renkuļiem un bebriem. Nekad vairs tādas kakas nepirkšu. Esmu pavasarī ieplānojis visu nevajadzīgo pārkausēt 6mm bumbās priekš bebriem.
Tāpēc man patī uz bebrukiem iet medībās ar maseni ja trapi tad trāpi :) un nekādu tur vairāk variantu , protams nosacījums ir ka šaut tikai pa smadzenēm :)
Marek, visticamāk, ka neizdzīvos, bet vaina noteikti ir patronās. Kaut gan svarīgi, jau pa kurieni ķēra. Vai renkas ir konteinerā? Ja nav, tad izkliede pat uz 10m nerullē. Ja vari uzzīmē uz A3 lapas vidū kaut ko tipo bebra galva un uzšauj pa 10-15 metriem (šauj zem leņķa uz leju, imitē reālos apstākļus), paskaties kāda situācija.
Munīcija bija leišu 6mm renkas bez konteinera (laikam) Aizvakar pa tādu pašu distanci 2 jenoti palika uz vietas,bet nu zinot tos simulantus tad varēja arī mazliet pietēlot :D
Rīt būs jāizprovē pa lapu izšaut,tad redzēs kas tam leitim vēderā.
Šodien paprovēju pie bebriem tos otrus dziedzerus,ko te saka par labu esam,manējie uz šiem nereaģē,tikai staigā pa otru izeju no mājas.
Vēl kāds ir mēģinājis? Līdz šim tos otrus dziedzerus esmu metis ārā kā nederīgus un tēju taisījis no cietākajiem, bet varbūt ir vērts paprovēt?
Ja visu esmu pareizi sapratis, Mārcis piedāvā lietot dziedzerus, kuru saturu bebrs izmanto kažoka "ieeļļošanai"...
Rīt būs jāizprovē pa lapu izšaut,tad redzēs kas tam leitim vēderā.
Šodien paprovēju pie bebriem tos otrus dziedzerus,ko te saka par labu esam,manējie uz šiem nereaģē,tikai staigā pa otru izeju no mājas.