Viens zaļais atradies kas nefiga nesaprot no dabas procesiem!
Zalie ir tādi paši kā lielākoties saiemā sēdošos amatos, izglītība ir fizikīs bet vada ekonomikas ministriju. Nu kaut kas tā un tāpēc nav jābrīnās ka daudzas lietas mūsu valstī iet caur vienu vietu!!!
23.03., plkst.18:30 dzirdama kustība zem ledus, plkst.18:45 tiek izlauzts ledus un ienirts atpakaļ, plkst.18.55 medības tiek produktīvi noslēgtas. Ledus biezums +/- 2cm.
Šitāds auksts un vējains laiks laikam bebram netīk. Brīvdienās divi vakari pavadīti šo neredzot.
Slēpts
23.03.2015. 22:59
Kad aizsalis, un peld bebrs, plāns ledus sāk viļņoties, ktakšķēt. Ir gadījies vērot, kā vilnis iet uz priekšu, un neko nevari izdarīt. Jāgaida, ka inirs āliņģī, vai izlauzīs jaunu
Arni, gluži kā "dzirdams troksnis no blakusistabas", proti, neredzi, kas notiek, bet tikai dzirdi un nojaut :))
Ja konkrēti, tad nezinu pat pareizi kā pateikt- ledus luzt, plīst, tādas trinkšķošas skaņas ;)
Grāvim vāks virsū - bet tēja strādā. Tikai iznira tieši tur, kur starp mani un viņu krūms. Veiksmnieks :D
Atļaujiet vaicāt:) Man tēja nestrādā, varbūt nepareizi lietoju? Apleju kociņus, un metu ik pēc 10 min pa vienam, pirmo tā, lai vējš iepūš alā aromātu! Dziedzeri no citas apmetnes!
Zalie ir tādi paši kā lielākoties saiemā sēdošos amatos, izglītība ir fizikīs bet vada ekonomikas ministriju. Nu kaut kas tā un tāpēc nav jābrīnās ka daudzas lietas mūsu valstī iet caur vienu vietu!!!
Ja konkrēti, tad nezinu pat pareizi kā pateikt- ledus luzt, plīst, tādas trinkšķošas skaņas ;)
Atļaujiet vaicāt:) Man tēja nestrādā, varbūt nepareizi lietoju? Apleju kociņus, un metu ik pēc 10 min pa vienam, pirmo tā, lai vējš iepūš alā aromātu! Dziedzeri no citas apmetnes!