pietiek ar vienu, pārējos tik vajag papildefektam, lai tie kas mājā arī dzird, ka ciemiņi klāt ne tikai saož ;)
iespējams tava tēja ir dikti vāja un kociņam iekrītot ūdenī viss efekts izskalojas tā ka nav vairs smakas
Gunār - varbūt tajā vietā bebru nemaz nav? Varbūt, ka tos kāds ļoti traucē (citu vakaru aušvicu sarīkoja kāds kolēģis? tuvējo māju suns terorizē?)
Varbūt, ka pats ej pa to krastu, kur apakšā viņu alas?
Varbūt, ka Tevi saož.
Respektīvi - eksperimentē un mēģini, izlej pa vējam tālāk esot krastā/ūdenī visu burkas saturu. Pamētā pēc brīža nelielus akmentiņus ūdenī - nevajag pārspīlēt - 3-5 pietiks. Galvenais pašam izturēties ļoti klusu.
Nē nē, bebri tur ir, bet aktīvās gaitas sāk pēc 18:30! Aizpeld metrus 30 augšup dambim (ala pie dambja) un sāk piļīt! Dažreiz jau ar tumsu izlien! Es gribu atnākt 17:30, pavienam izmānīt un tur tālāk no mājas noklapēt, lai var vairākus pa vakaru paņemt! Šodien iemetu pie alas aplaistītus kociņus, savējā krastā piepilināju, un aizgāju barotavā sāku mētāt kociņus! Bet nekā, šie uz tēju un kociņu mētāšanu nereaģē, un dzīvo pēc sava režīma!
Laikam ne jau man vienam bebri ir "uzlikuši" ,to vienu ko nomediju ar pagaidām vis, apmetnēs vakaros bais klusums vari mest ,liet ,špricēt nekādu emociju, nodomāju jāaizlaiž no rīta ,aizlaidu ar gaismiņu ūdens vis vienos duļķos tik maniju ka apakšu divi aizlaiž uz māju un pl-7 iestājās pazīstamais miera klusums.
Jāgaida, kad pērnie tiks triekti projām no pašreizējām dzīvesvietām.
tad, kad sezona bija līdz 30.04. varēja gaidīt. Tagad, kad sezona ir līdz 15.04. var sanākt palikt gaidot....
Starp citu, atgādināšu visiem to, ko pats tiko atcerējos :D ! Pēc nedēļas, lai ietu medībās - vajag jauno sezonas karti ;)
Slēpts
25.03.2015. 20:53
Šovakar, noliku smaku, iemetu pāris akmentiņus. Bebrs pēc 5min laukā no būdas, iznirst vietā, kur nevarēšu viņu pēc tam savākt, pabolās, parausta degunu uz māju prom, ibiom pec tam tā arī vairs neparādījās. Nekas atstāju viņam metāla pārsteigumu ;)
Atļaujiet vaicāt! Atgriežoties pie tējas, cik svarīgi ir tēju taisīt no maza bebra dziedzeriem? Man vienā maisiņā 2 pāri, viens no maza, otrs no liela! Kurš ir kurš tagad nepateikšu! Varbūt man paņēmies lielais, un nostrādā pretēji? Tas ir vispār zināms fakts, vai tikai atsevišķi novērojumi, ka liela bebra dziedzeri atbaida?
iespējams tava tēja ir dikti vāja un kociņam iekrītot ūdenī viss efekts izskalojas tā ka nav vairs smakas
Varbūt, ka pats ej pa to krastu, kur apakšā viņu alas?
Varbūt, ka Tevi saož.
Respektīvi - eksperimentē un mēģini, izlej pa vējam tālāk esot krastā/ūdenī visu burkas saturu. Pamētā pēc brīža nelielus akmentiņus ūdenī - nevajag pārspīlēt - 3-5 pietiks. Galvenais pašam izturēties ļoti klusu.
Tiesa, slazdos gan tie celtnieki lien varen labi.
Starp citu, atgādināšu visiem to, ko pats tiko atcerējos :D ! Pēc nedēļas, lai ietu medībās - vajag jauno sezonas karti ;)