Nu vakar pašam sanāca uz bebriem aizlaist, 5os apsēdos un pus7os viens izlīda, kaut arī bija diezgan pretīgs laiks, vējš un slapjš sniegs, bet viņu tas neatturēja darboties.
Slēpts
07.03.2015. 17:50
Jāni, kopš kura laika Tu sācis skrotējamo lietot:)
Kopš ar spico aizpūtu garām bebram ;D
Bet ja nopietni, šosezon jau nu laikapstākļi kā vēl nekad ļauj bebru rindas retināt, straujākās vietas jau no janvāra beigām vaļā,bebri vazājās visu ziemu.
Medību stāžs: vairāk kā 20 gadi ar pārtraukumiem:)
Aprīkojums: Svage 14+Meopta 3-12x56, Winchester SX3 Big Game Combo+ Optisan Prestige 6z 1-6x24, Savage Axis 223Rem tjūnēts+DELTA Titanium 2.5-16x50 SF IR
Suņi: Es pats kā suns
Medību trofejas: 2
07.03.2015. 18:08
Kāds skaits?:) Mums ar opi pēdējās divās nedēļās kopā 6 (vienam gan nācās ar āmuru asti placināt lai līdzinātos bebram:)) pretī Ritiņām grāvī uz ezeru
Medību stāžs: vairāk kā 20 gadi ar pārtraukumiem:)
Aprīkojums: Svage 14+Meopta 3-12x56, Winchester SX3 Big Game Combo+ Optisan Prestige 6z 1-6x24, Savage Axis 223Rem tjūnēts+DELTA Titanium 2.5-16x50 SF IR
Suņi: Es pats kā suns
Medību trofejas: 2
07.03.2015. 18:11
Es ar 223.Rem pirmo reizi arī 10 metros ar optiku garām aizpūtu Siliņpurvā, bet šis bija tik dumjš, ka pēc tam izlīda otrreiz kādu gabalu tālāk
Šovakar Līvānu novadā stiprs vējš, nosēdēts līdz 18:40 pie nelielas upītes un grāvja krusta- rezultāts nulle.
Mēģinās agri no rīta, rīt jau sola gandrīz vasaru:)
Bet ja nopietni, šosezon jau nu laikapstākļi kā vēl nekad ļauj bebru rindas retināt, straujākās vietas jau no janvāra beigām vaļā,bebri vazājās visu ziemu.
Mēģinās agri no rīta, rīt jau sola gandrīz vasaru:)
Jāni, kopš kura laika Tu sācis skrotējamo lietot:)
cikos būtu "agri no rīta" optimālais laiks, būt jau uz bebriem?