Medību stāžs: no 2007.g. dzinējs/ 2012.g. mednieks
Aprīkojums: Iž-58
Medību trofejas: 2
03.05.2015. 10:55
Gatis Briedis
02.03.2015. 09:58
Nu kā lai saka .Cik esmu sastapies ar sievietēm - medniecēm(īstām)-tās ir tavarišč baba .Neapvainojieties-ja gribat būt sievišķīgas - nēsiet mednieces !Dzinējos ja var un vajag dažreiz aiziet sezonā , bet būt par mednieci - nē !Krievu laikos arī dažas bija traktoristes -ha,ha!
Ha,ha! Nav komentāru par šo komentāru. :D :D :D
Un kopš kura laika cilvēki sākuši diskutēt par tādām lietām? Kapēc nerunājam kā viens vai otrs mājā, vai izbraucienā pakakā vai pačurā? Domāju, ka katrs pats zinās (pēc saviem uzskatiem, pieklājības pakāpes) kā nokārtoties gan medībās, gan kur citur, par šādu tēmu nav jādiskutē.
Medību stāžs: no 2007.g. dzinējs/ 2012.g. mednieks
Aprīkojums: Iž-58
Medību trofejas: 2
03.05.2015. 10:49
Tas video galīgi labs. :D
Kāda starpība? Ja sievietei interesē medības, nevis paākstīties, tad aizspriedumiem nevajadzētu būt! Ja nu vienīgi kādam ir kompleksi pret šo lietu...
:)))..šis ir tpavisam jauks temats..veči, nu piekrītat, ka meitenes medībās ir oki..mēs tak kā visi tēviņi mīlam padižoties, da, vienalga ar ko - labu anekdoti, labu mednieku stāstu, staltu stāju u.t.t., paši savā veču kompānijā zaudējam lielu daļu no savām īpašibām, kura labprāt parādītu:)))), jo visjaukāk ir dižoties, kad pretējais dzimums mūs vēro, ievērtē..tā dabā vienkārši ir iekārtots:))), galvenais nesamulstat un nešaujat garām:))
Nav iebildumi pret sievietēm medniecēm. Sieviete medībām pieškir savādāku nokrāsu, un večiem liek pakustināt pelekās šuniņas lai joks izdodas labāks. Esmu novērojis, ka veci pat speķaino pufaiku nomainu pret medībām cienijamu apģērbu. Bet pilnībā piekrītu Bruno, ka ir reizes, kad jakaunas par kolēģiem.
Traki, ja "atpūsties no ikdienas " nozīmē :nolamāties, pam..t, nolikt kluci cilvēkos, un tāpec jāstājas medniekos.
Bruno,Tev ģimenē sievietes(meitenes)ir? kā Tu mājās vari izturēt.
Nevienās medībās man sievietes nav traucējušas. Ne jau visām jābūt ogu unsēņu vācējām.
02.03.2015. 09:58
Nu kā lai saka .Cik esmu sastapies ar sievietēm - medniecēm(īstām)-tās ir tavarišč baba .Neapvainojieties-ja gribat būt sievišķīgas - nēsiet mednieces !Dzinējos ja var un vajag dažreiz aiziet sezonā , bet būt par mednieci - nē !Krievu laikos arī dažas bija traktoristes -ha,ha!
Ha,ha! Nav komentāru par šo komentāru. :D :D :D
Un kopš kura laika cilvēki sākuši diskutēt par tādām lietām? Kapēc nerunājam kā viens vai otrs mājā, vai izbraucienā pakakā vai pačurā? Domāju, ka katrs pats zinās (pēc saviem uzskatiem, pieklājības pakāpes) kā nokārtoties gan medībās, gan kur citur, par šādu tēmu nav jādiskutē.
Kāda starpība? Ja sievietei interesē medības, nevis paākstīties, tad aizspriedumiem nevajadzētu būt! Ja nu vienīgi kādam ir kompleksi pret šo lietu...
http://www.delfi.lv/news/natio...
Bruno,Tev ģimenē sievietes(meitenes)ir? kā Tu mājās vari izturēt.
Nevienās medībās man sievietes nav traucējušas. Ne jau visām jābūt ogu unsēņu vācējām.