B&T AG šveices ražotājam ir liels piedāvājums uzliekamiem bez vītnes . Viņi paši arī tirgo. Var arī viņu klusinātājus pasūtīt internetā AKAH.de . 308 kalibram uzskrūvējams 249€ ar nodokli
Es zinu maz, bet tomēr atļaujiet uzdot jautājumu:) Vai ir tādi klusinātāji, kurus var uzlikt stobram bez atklātiem tēmekļiem un bez vītnes stobra galā? Zinu ka ir tādi atsitiena kompensatori- uzģērbj uz stobra un ar skrūvītēm nofiksē! Mātē google man neatbildēja, varbūt slinki meklēju...
Atbilde no Roedale:
Hello Intars..
Clamp sound moderators simply do not work.
Threading is the only way..
Regards
Peter Lincoln
Roedale Precision
Zemāk viņu internetveikala lapa. http://www.webshop.roedale.de/...
Ivar - katram savs. Man tās austiņas traucē. īpaši vasarā, kad odi. Viņi, maitas tādi, kā reizi ielien zem austiņu loka. Un termalcells nekad neatbaida visus 100%. Besī sakostā galva :)
Bez tam, tad, kad (un tā gadās) ir mobili jāpārvietojas uz citu vietu, tās visas panckas stiept...man vislabāk patīk apvienot gaidi ar pieiešanu - un tagad ir 2 stundas pēc saules rieta, kurās var pilnā mērā izpausties :)
Kaspar Dimant!
Tā bildīte jau smuka, štrunts, ka garš, bet tas ir gludstobrs!
Likumā iet runa tikai par garstobra - vītņustobra ieročiem!
Uz gludstobra laikam klusinātāju likt nevarēs.
Tagad visi pirks spicos.
Slēpts
23.03.2015. 11:40
Ģirt.
nav gluži te par tēmu- klusinātāji.
Virzienu noteikt var. vismaz aptuvenu- vai nāk no labās , vai kreisās puses- vai no priekšas vai aizmugures.
Nezinu kā citiem- bet man kaut vai trīs sekundes ātrāk sadzirdēt dzīvnieku ir daudz:)
Slēpts
23.03.2015. 11:10
kas paliek ar skaņas virziena noteikšanu ar austiņām?
Atbilde no Roedale:
Hello Intars..
Clamp sound moderators simply do not work.
Threading is the only way..
Regards
Peter Lincoln
Roedale Precision
Zemāk viņu internetveikala lapa.
http://www.webshop.roedale.de/...
Bez tam, tad, kad (un tā gadās) ir mobili jāpārvietojas uz citu vietu, tās visas panckas stiept...man vislabāk patīk apvienot gaidi ar pieiešanu - un tagad ir 2 stundas pēc saules rieta, kurās var pilnā mērā izpausties :)
Tā bildīte jau smuka, štrunts, ka garš, bet tas ir gludstobrs!
Likumā iet runa tikai par garstobra - vītņustobra ieročiem!
Uz gludstobra laikam klusinātāju likt nevarēs.
Tagad visi pirks spicos.
nav gluži te par tēmu- klusinātāji.
Virzienu noteikt var. vismaz aptuvenu- vai nāk no labās , vai kreisās puses- vai no priekšas vai aizmugures.
Nezinu kā citiem- bet man kaut vai trīs sekundes ātrāk sadzirdēt dzīvnieku ir daudz:)