Ko domājat-kas notiek Latvijā ar viesmedībām-kādi noteikumi,iespējas,cik tas ir populāriun ko tas maksā(dalība,licence un trofeja),un vispār-vai medniekiem ir interese parādīt sevi un uz citiem apskatīties...
Kolektivos kuros mediju netiek piekopta prakse ar viesmedniekiem. Savukart es dareiz braucu ciemos ka viesmednieks. Tada veida sie kolektivi atpelna naudu par platibam, vai ari piebarosanai un torniem. Cenas ir vis dazadakas, atkariba no draudzibas pakapes un maka biezuma. Es zinu ka ir pat vietas kur pa bulli prasa ap 2000Ls. Tikai nevar prasit naudu par licenci ja tev nav ta smuka trofejas medijuma. Ir dzirdets ka pasaka ka medijams zelta bullis bet tadu platibas nemaz nav.
Un vel javienojas ka ta nauda tiesam paliek kolektivam nevis daziem ta biedriem!
Gan jau ka katrā kolektīvā ir tāda draugu viesmednieku būšana un tad jau ir atrunāta simboliskā samaksa... Mēs pat paši ejot (kolektīva) biedri katru reizi, kuri piedalās sametam par 0,5 Ls, lai būtu, teiksim sālei, maizei, kafijai, lai nebūtu jāgrāpstās ap kolektīvo kasi, priekš tādiem sīkumiem.
ESMU DZIRDEJIS PAR DANIEM kuri brauc uz latviju un medij azus.un par vissudigako azi maksa no 150 eiro.pa valmieras un limbazu rajona kolektiviem dani esot topa.vismaz ir ar ko nosegt kolektivu gada maksajumus.
Es pat zinu, dažu labu kolektīvu... bet ar viņiem visādi gadās ari, ir dzirdēt ka āzim ragi par mazu, tad augums par sīku, un šis dānis nefigā nešauj... lai rādot citu jo viņš takš pasūtot mūziku un maksājot... tā kā visādi gadās. Var iekrist arī!
Ar viesmedniekiem nav nekādas problēmas, tikai viņiem no paša sākuma jāizskaidro noteikumi, lai medību procesā nerastos pārpratumi. Vissvarīgākais - ja pašā kolektīvā ir nesaskaņas, tad arī no šādu medību organizācijas sanāks viens liels "čušsss"...
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Un vel javienojas ka ta nauda tiesam paliek kolektivam nevis daziem ta biedriem!