Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
16.04.2015. 08:08
http://www.kasjauns.lv/lv/zina...
Katrs otrais, VMT īpašnieks ar kuru esmu pazīstams, stāsta par viņam, piederoša VMT, "īpašām attiecībam" ar kaķiem....
Bet viss vairāk šinī notikumā mani mulsina šis;
Vienlaikus pašvaldības policisti arī uzrakstījuši vēstuli Pārtikas un veterinārajam dienestam, lai tas izlemtu, vai niknais Stafordšīras terjers nav atzīstams par bīstamu. Ja suns tiks atzīts par bīstamu, tad labākajā gadījumā viņu saimniekam būs jāizved pastaigā ne tikai pavadā un ar uzpurni, bet arī ar sarkanu kaklasiksnu, kas apzīmē to, ka suns ir bīstams.
....jo "medību suņiem" jau tagad jābūt marķētam ar krāsainām kaklasiksnām un lielā Latvijas teritorijā, tikai pavadā.....
"Nokostais kaķēns tika apglabāts dzīvnieku kapsētā „Citi medību lauki”. Pašvaldības policisti uz Ūdens ielu izsauca dzīvnieku kapsētas darbiniekus, lai viņi savāktu kaķēna līķi."
Kas taa par iestaadi ?
Tas ir vinju pienaakums ?
Pirmo reizi dzirdu.
Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
16.04.2015. 16:14
Jāni, kādēļ marazms? Esmu arī "Citos medību laukos" apglabājis mūsu ģimenes mīluli. Vai tad labāk kādā grāvmalā norakt, dzīvnieku ar kuru kopā būts n-tos gadus? Tur pienācīga kapa vieta, jāmaksā laikam kādi tur dažpadsmit eur par gadu.
tad labākajā gadījumā viņu saimniekam būs jāizved pastaigā ne tikai pavadā un ar uzpurni, bet arī ar sarkanu kaklasiksnu, kas apzīmē to, ka suns ir bīstams.
Tas ir labais. Es ar savējo regulāri eju pastaigāties ar Garminu ap kaklu (kakla siksna sarkana) pa Salaspils Botānisko dārzu, lai vairs nav jāzaudē laiks no rītiem meklējot kur kurmji tiek meklēti. Tagad nebrīnos , ka apsargs man parasti brauc garām un neaizrāda , ka atrodos botāniskā dārza teritorijā :). Kaimiņiene ar vilku sugas kuci gan regulāri "atraujas" no apsargiem.
Andri, tie "virtuālie kapi" ir marazms.
Par fizisku dziivnieku kapseetu kaa taadu neko nesaku (es gan taadu pakalpojumu neizmantoju/neizmantotu).
Rakstaa bija mineets, ka tika izsaukti darbinieki no tiem mediibu laukiem.
Kas par sho pakalpojumu konkreetajaa gadiijumaa maksaaja ?
Sveiki. Vēlējos pajautāt esošajiem īpašniekiem par šī terjera attiecībām ar kaķiem. Vēlos vest mājās vācu medību terjera kucīti, bet mājās viņu sagaidīs 2 kaķi un 1 laika. Vai nebūs tā, ka jags nesadzīvos un nokodīs abus kaķus?
Slēpts
14.03.2016. 18:29
Pēc manas pieredzes kirdik tiem kaķiem būs. Es savējo tā arī nespēju samierināt ar kaķiem. Beigās 2 gab nomedīja...
Katrs otrais, VMT īpašnieks ar kuru esmu pazīstams, stāsta par viņam, piederoša VMT, "īpašām attiecībam" ar kaķiem....
Bet viss vairāk šinī notikumā mani mulsina šis;
....jo "medību suņiem" jau tagad jābūt marķētam ar krāsainām kaklasiksnām un lielā Latvijas teritorijā, tikai pavadā.....
Kas taa par iestaadi ?
Tas ir vinju pienaakums ?
Pirmo reizi dzirdu.
Palasiijos par tiem mediibu laukiem.
Marazms, "virtuaalie kapi".
Tas ir labais. Es ar savējo regulāri eju pastaigāties ar Garminu ap kaklu (kakla siksna sarkana) pa Salaspils Botānisko dārzu, lai vairs nav jāzaudē laiks no rītiem meklējot kur kurmji tiek meklēti. Tagad nebrīnos , ka apsargs man parasti brauc garām un neaizrāda , ka atrodos botāniskā dārza teritorijā :). Kaimiņiene ar vilku sugas kuci gan regulāri "atraujas" no apsargiem.
Par fizisku dziivnieku kapseetu kaa taadu neko nesaku (es gan taadu pakalpojumu neizmantoju/neizmantotu).
Rakstaa bija mineets, ka tika izsaukti darbinieki no tiem mediibu laukiem.
Kas par sho pakalpojumu konkreetajaa gadiijumaa maksaaja ?