Nezinu kā pie jums ir ar darbu, bet mūsu pusē kāds darbs ir par tādu darbu ir jāpriecājas jo atrast kaut cik normālu un apmaksatu darbu ir pagrūti. Kā saka gudri dir.... nav malku cirst. Skaitiet kad atlidoju no Islandes bez darba biju trīs mēneši. Ēst taču ar vajag kaut ko. Protams daudziem to nesaprast un tikai gudrojas. Otrs Es saku kā bija nevis izdomāju kaut kādas pasakas. Tāpēc diemžēl pēc šiem izteicieniem labāk saprotu ka vispār labāk paklusēt, jo tevis teikto vēl desmit reizes pārgrosīz un pret tevi pašu izteiks! Ja es saku ka es nevaru tātad nevaru un punts nevis tas ka nobijos vai vēl kaut kas, bet primārais man ir ģimene, darbs un lai ģimene būtu pabarota, nevis tagad visu pamest un skriet mēli izkāris lai dažiem pierādītu to vai šito. Ja jau aizgāja līdz tam tad ņemiet un paši kaut ko pierādiet, manis pēc, es labāk mierīga garā tālāk medīšos kā medījos un lieki nebojāšu nervus! Visi šaujiet garām, un priecājieties dzīvei!
Edža, ja negribi šaut varam kā hardcore čangaļi - sadzerties miežu sulu un lauzties uz rokām :) Pāris sacensības jau tā ir noslēgušās :) Tā, ka iet jautri...
varbūt ja muhameds nenāk pie kalna tad kalnam jāiet pie muhameda ... man jau liekas, ka ar šito dueļa vilcināšanu Edgars tikai intrigu uzkurina - tā teikt, lai jau tie pārejie sprukstiņi pacepās un pavārās :D :D :D
Intar! Kāpēc nevēlos pašaudītie, man tas nav problēmu un sagādās tikai prieku un otrs sacensības parādīs kādā esmu tagad līmenī, jo agrāk bija agrāk ,bet tagad kad treniņu nav katru dienu tad protams ka līmenis krītas. Par maiju kā jau teicu ka nebūšu, bet vasarā tur sanāk ka var būt izdosies pašaudīties :)
Aprīkojums: TIKKA T3 308.;TOZ-16 22LR; Browning BAR Zenith 30-06.+ Zeiss Victory V8 2,8-20x56, Иж-56-3 22/28 + Burris Eliminator III 3-12x44. Mitsubishi L200
Suņi: LV dzinējs,suns
Medību trofejas: 6
23.04.2015. 19:30
intriga saglabäjas! Ja viss izdosies , vasaras säkumä es ari busu, prieka pec eliminatoru iemeginät, lai saprastu vai tas ir süds vai tiesäm liels süds...
Slēpts
03.05.2015. 00:44
Fiška ir tāda: Ja es savos 19 biju desantnieks un varēju ar galvu vai plaukstu ķieģeļus sist, tad es visu mūžu nogulēšu uz tiem lauriem un būšu spējīgs (aksioma) sist tos ķieģeļus līdz kapa malai... Kaut gan reāli ir tieši tā:"gudri dir.... nav malku cirst"
Otrs Es saku kā bija nevis izdomāju kaut kādas pasakas. Tāpēc diemžēl pēc šiem izteicieniem labāk saprotu ka vispār labāk paklusēt, jo tevis teikto vēl desmit reizes pārgrosīz un pret tevi pašu izteiks!
Ja es saku ka es nevaru tātad nevaru un punts nevis tas ka nobijos vai vēl kaut kas, bet primārais man ir ģimene, darbs un lai ģimene būtu pabarota, nevis tagad visu pamest un skriet mēli izkāris lai dažiem pierādītu to vai šito. Ja jau aizgāja līdz tam tad ņemiet un paši kaut ko pierādiet, manis pēc, es labāk mierīga garā tālāk medīšos kā medījos un lieki nebojāšu nervus!
Visi šaujiet garām, un priecājieties dzīvei!
Bet duelim agrāk vai vēlāk ir jānotiek! Kauliņi ir mesti!:)
Pāris sacensības jau tā ir noslēgušās :) Tā, ka iet jautri...
man jau liekas, ka ar šito dueļa vilcināšanu Edgars tikai intrigu uzkurina - tā teikt, lai jau tie pārejie sprukstiņi pacepās un pavārās :D :D :D
Kāpēc nevēlos pašaudītie, man tas nav problēmu un sagādās tikai prieku un otrs sacensības parādīs kādā esmu tagad līmenī, jo agrāk bija agrāk ,bet tagad kad treniņu nav katru dienu tad protams ka līmenis krītas. Par maiju kā jau teicu ka nebūšu, bet vasarā tur sanāk ka var būt izdosies pašaudīties :)