varbuut kaadam ir kaadi iipaši paņeemieni kaa samazinaat rokas triiceešanu šaujot ar karabiini? nu piemeeram šaušana aptinot siksnu ap roku, šaušana no ceļa utt......?
Ja godīgi tad ir tāda vienkārša uzparikte... kociņš(apmēram 70cm atkarīgs no tava auguma) ar gredzenu galā, gredzenā iebāž pirkstu, bet otru galu atbalsta pret kāju vai gurnu, tādējādi tu šauj no stāvus pozīcijas tāpat kā no atbalsta.
Oi es ar sito problemu riktigi cinos. Protams visa veida balsti loti palidz, bet ne vienmer vini ir. Un ari no cela saut ne vienmer ir iespejams, zale, reljefs taruce.
Es meginu saverpt augumu, tas ir nostaties ar kreiso pecu sausanas virziena un un tad sagriesties kajas atsatajot iepriekseja pozicija. Tada veida augums paliek stingraks, jo muskuli ir nostiepti.
Roku atbalstu pret gurnu tada veida samazinot kustesanos. Nu labak ir, bet nekas baigi labs man nesanak. Jasauj un jasauj un jasauj.
Vispirms padomā vai tu pareizi elpo.Nevar ievilkt elpu aizturēt un tad tēmēt,jo tad uz katru sirds sitienu stobrs zīmēs kādu figūru.Izpūt elpu,aizturi un mierīgi tēmē varbūt būs labāk.Protams jatrenējas,jātrenējas.Lai veicas.
Varu ieteikt ļoti vienkāršu bet noderīgu padomu.
Šaušanai ar pistoli jauniņos dresēja šādi. Lika paņemt labajā rokā visparastākās taburetes vienu kāju, un tādā veidā stāvēt ar izstieptu roku un turēt tabureti sev priekšā tik ilgi, kamēr vien var noturēt. Tas nenozīmē, ka karabīnes vietā jāmēģina noturēt dīvāns vai kas mazāks. Šādā veidā jāmēģina noturēt karabīni maksimāli ilgu laiku, un rezultāts būs. Vislabākais rezultāts būs, ja treniņa priekšmets būs smagāks par lietojamo ieroci.
Ivar,atver krievu guns.ru lapu, tur var atrast šo to. Izlasīju šādu paņēmienu. Var katru vakaru, var retāk. Ņem ieroci piemet pie pleca-tēmē, nomet utt. 20 minūtes pietiek. tad kad Tu jūti ka viss notiek var stobra galā pielikt lielāku atsvaru un turpināt treniņu. Atceries-ierocis ir tavas rokas turpinājums. Pēc tam var braukt uz karjeru un tērēt naudu.
Es meginu saverpt augumu, tas ir nostaties ar kreiso pecu sausanas virziena un un tad sagriesties kajas atsatajot iepriekseja pozicija. Tada veida augums paliek stingraks, jo muskuli ir nostiepti.
Roku atbalstu pret gurnu tada veida samazinot kustesanos. Nu labak ir, bet nekas baigi labs man nesanak. Jasauj un jasauj un jasauj.
Šaušanai ar pistoli jauniņos dresēja šādi. Lika paņemt labajā rokā visparastākās taburetes vienu kāju, un tādā veidā stāvēt ar izstieptu roku un turēt tabureti sev priekšā tik ilgi, kamēr vien var noturēt. Tas nenozīmē, ka karabīnes vietā jāmēģina noturēt dīvāns vai kas mazāks. Šādā veidā jāmēģina noturēt karabīni maksimāli ilgu laiku, un rezultāts būs. Vislabākais rezultāts būs, ja treniņa priekšmets būs smagāks par lietojamo ieroci.