Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
15.06.2015. 13:54
Un es esmu tepat uz šīs zemītes, bet vienkāršāk dzīvoju, nestresoju par katru likuma pantu un nesaskatu katrā pretīmnācējā žuļiku un likuma neievērotāju. Arī tev to pašu novēlu, un redzēsi ka saulīte sāks spīdēt spožāk un debesis būs zilākas.
Lai nu kurš to būtu teicis par to skaidrā, bet ne jau tu Aigar!!!
Nu apskatījos, kurā vietā tur ir cietsirdība, policija izbraukusi uz izsaukumu, nu skrien alnis, nu brauc policija pa celiņiem, tas ir tikai loģiski ka alnis apjucis skrien pa pilsētu, a ko viņam darīt. Tad kas jāsaka par medībām, kur suņi dzen , mednieki šauj, viena vienīga cietsirdība.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
15.06.2015. 15:09
Lai nu kurš to būtu teicis par to skaidrā, bet ne jau tu Aigar!!!
KLAUSIES GUDRINIEK - TU ESI KAUT REIZI AR MANĪM IEDZĒRIS?
as ir tikai loģiski ka alnis apjucis skrien pa pilsētu, a ko viņam darīt. Tad kas jāsaka par medībām, kur suņi dzen , mednieki šauj, viena vienīga cietsirdība.
Ja cilvēks dzērumā domā un runā muļķības....nu ko, kam negadās, bet cilvēks domā un runā muļķības skaidrā, tad tā,Gunti, jau ir diagnoze, un ne tā labākā.
Slēpts
15.06.2015. 15:23
Jā Aigar, esmu tevi redzējis iedzēris, bet tu mani nē, ta kā nevajag pašam daudz gudroties. Redzu ka sāc pārāk sanervozēties , tāpēc likšu tevi mierā, streso tālāk.
Uldi nu tas nav tas kā dēļ būtu siekalas jārij, un slēpnis ar navajadzīgs, tu taču pats zini kā ir ar Aigaru, viņš to dara pietiekoši atklāti, tavs teksts:
Uldis Putniņš
Biedriba Medniekiem.lv
Ar Tevi gan Aigar kopā ir ņemts, bet...
Atklāti to gribēja darīt Vējonis. Un tēma jau nav par par to kurš un kā un ar ko. Un ko mēs ar Aigaru ņēmām-mastu medībās vai meitenes ceļmalā tā ir mūsu darīšana.
Vai šis pieņemtais lēmums ar ir nelikumīgs?
cik sapratu ķers ar sprostiem un vedīs prom uz Vidzemes pusi..
Šis jau ir loģiskāks, jo iesaistās VMD un madnieki....
Esi mēģinājis padzīvot skaidrā....
lūk viens no viģikiem - http://apollo.tvnet.lv/zinas/v...
Nu apskatījos, kurā vietā tur ir cietsirdība, policija izbraukusi uz izsaukumu, nu skrien alnis, nu brauc policija pa celiņiem, tas ir tikai loģiski ka alnis apjucis skrien pa pilsētu, a ko viņam darīt. Tad kas jāsaka par medībām, kur suņi dzen , mednieki šauj, viena vienīga cietsirdība.
KLAUSIES GUDRINIEK - TU ESI KAUT REIZI AR MANĪM IEDZĒRIS?
Ja cilvēks dzērumā domā un runā muļķības....nu ko, kam negadās, bet cilvēks domā un runā muļķības skaidrā, tad tā,Gunti, jau ir diagnoze, un ne tā labākā.
No slēpņa lūrēji.....
Uldis Putniņš
Biedriba Medniekiem.lv
Ar Tevi gan Aigar kopā ir ņemts, bet...