Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
15.06.2015. 09:44
Aigar, kā izpaudās tā cietsirdīgā izturēšanās?
Brīžiem liekas ,ka Tu dzīvo uz citas planētas, brīžiem parādies uz šīs, un tad brīnies ,kas te notiek....
PILNS INTERNETS AR POLICIJAS VIĢIKIEM,kā šie stundām dzenā alņus izmantojot autiņus , sit susscofra, ar elektrošokiem un pēc tam izsauc vetu ,kurš nopotē.....ko Tev vēl vajag
Slēpts
15.06.2015. 10:19
Aigar, un kā pēc Tavām domām , bija jārīkojas PAREIZI ???
nelikties ne zinis?
Vai arī tas ir normāli, ka MC šiverē pa tavu mazdārziņu PILSĒTĀ????
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
15.06.2015. 11:27
Aigar, un kā pēc Tavām domām , bija jārīkojas PAREIZI ???
Atbilstoši likumam.
Ivar - Tu takš sevi pozicionē ,ka likumpaklausīgu Homo sapienu. Ja esi mednieks,LV likumu izpratnē, Tev šie likumiņi bija jāzin.
Interesanti ,kas un kā, dokumentēja, pašvaldības policijas un vetu nomušīto, alni?????
Slēpts
15.06.2015. 11:33
Pagaidi mazliet- Tu uzsver, ka viss darītais ir nelikumīgi- tad arī TU pasaki kā būtu bijis LIKUMĪGI?
p.s neesmu tik "zaļš" un līdz ar to - nekādu sliktu emociju, par to kā varasiestādes cenšas atbrīvot pilsētu no nevēlamiem ciemiņiem - man neradās.
Slēpts
15.06.2015. 12:14
Re kur vēl viens skaists video- šeit gan video uzņēmējs- pamuka no MC ceļa.
Bļin - nu nav tas normāli.- interesanti- ko darītu SKRĒJĒJS, kurš šāva satiekot suņus? http://www.delfi.lv/aculiecini...
Slēpts
15.06.2015. 12:22
Aigar.
Vai šis pieņemtais lēmums ar ir nelikumīgs?
cik sapratu ķers ar sprostiem un vedīs prom uz Vidzemes pusi.. http://www.delfi.lv/news/natio...
Slēpts
15.06.2015. 12:39
Vispār jau Žaļie varēja sākt protestēt- varbūt tur kāda svarīga nezāle aiziet bojā.
Bet tādu skatu savā mājā es negribētu. Vispār brīnos, ka vietējie bomži nav izdomājuši kā pie gaļas tikt:)
Bilde no tvnet.lv
Vest prom jau nu gan nebūs likumīgi. Vajag pārbaudīt katrai cūkai pieraksta adresi un uz attiecīgo vietu arī nogādāt. Kādā vecākā rakstā bija šāds teksts:
«Nē, tās ir mūsu, Rīgas mežacūkas, kas šeit dzīvo vēsturiski,» teica mērs.
Varbūt izsūtītās tagad atgriežas.
Slēpts
15.06.2015. 13:23
Aigar es tev neprasīju kas ir internetā, bet kā tieši šinī gadījumā izpaudās tā cietsirdība, nu ja ir kāds video par šo gadijumu nu tad ieliec un paskatīsimies.
Un es esmu tepat uz šīs zemītes, bet vienkāršāk dzīvoju, nestresoju par katru likuma pantu un nesaskatu katrā pretīmnācējā žuļiku un likuma neievērotāju. Arī tev to pašu novēlu, un redzēsi ka saulīte sāks spīdēt spožāk un debesis būs zilākas.
Brīžiem liekas ,ka Tu dzīvo uz citas planētas, brīžiem parādies uz šīs, un tad brīnies ,kas te notiek....
PILNS INTERNETS AR POLICIJAS VIĢIKIEM,kā šie stundām dzenā alņus izmantojot autiņus , sit susscofra, ar elektrošokiem un pēc tam izsauc vetu ,kurš nopotē.....ko Tev vēl vajag
nelikties ne zinis?
Vai arī tas ir normāli, ka MC šiverē pa tavu mazdārziņu PILSĒTĀ????
Atbilstoši likumam.
Ivar - Tu takš sevi pozicionē ,ka likumpaklausīgu Homo sapienu. Ja esi mednieks,LV likumu izpratnē, Tev šie likumiņi bija jāzin.
Interesanti ,kas un kā, dokumentēja, pašvaldības policijas un vetu nomušīto, alni?????
p.s neesmu tik "zaļš" un līdz ar to - nekādu sliktu emociju, par to kā varasiestādes cenšas atbrīvot pilsētu no nevēlamiem ciemiņiem - man neradās.
Bļin - nu nav tas normāli.- interesanti- ko darītu SKRĒJĒJS, kurš šāva satiekot suņus?
http://www.delfi.lv/aculiecini...
Vai šis pieņemtais lēmums ar ir nelikumīgs?
cik sapratu ķers ar sprostiem un vedīs prom uz Vidzemes pusi..
http://www.delfi.lv/news/natio...
Bet tādu skatu savā mājā es negribētu. Vispār brīnos, ka vietējie bomži nav izdomājuši kā pie gaļas tikt:)
Bilde no tvnet.lv
Varbūt izsūtītās tagad atgriežas.
Un es esmu tepat uz šīs zemītes, bet vienkāršāk dzīvoju, nestresoju par katru likuma pantu un nesaskatu katrā pretīmnācējā žuļiku un likuma neievērotāju. Arī tev to pašu novēlu, un redzēsi ka saulīte sāks spīdēt spožāk un debesis būs zilākas.