Individuālās medībās katrs mednieks, kam ir izsniegts marķieris automātiski arī skaitās medību vadītājs un ar visām no tā izrietošām sekām. Ja kas nav kārtībā ar marķieri vai papīriem - atbild par visu pats. To arī ir definējusi referende mežniecībā. Kādi vēl tur var būt jautājumi!?
Padalieties lūdzu pieredzē kāda pieredze ar marķiera aizpildīšanu savainošanas gadījumā, es nevarēju ne ar pildspalvu, ne CD/DVD marķieri tur neko uzrakstīt.
Slēpts
09.11.2015. 19:07
Uzrakstīt jau nu gan var,taisnība-nav viegli,jo viņam ir jabūt tīram.
To vietu gan derētu uztaisīt vai nu ar kādu aizsargplēvi vai kā savādāk lai būtu vieglāk uzrakstīt.Ko pirms rakstīšanas noplēst.
Slēpts
10.11.2015. 08:29
kur tad to marķieri un rakstāmo glabā? ūdens pudelē? tak noslauki un raksti virsū
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
10.11.2015. 10:16
Esmu aizpildījis ar parasto pildspalvu. Rakstīja štruntīgāk, nekā uz rakstāmpapīra, bet visumā OK. Pildspalva un marķieris glabājās mašīnas "bardačokā", tāpēc abi bija sausi.
Slēpts
10.11.2015. 12:10
Arī esmu aizpildijis marķieri ar parasto pildspalvu - un arī abi glabājas auto bardačokā - uzrakstīt var...
P.S. Lai gan izlasot noteikumus saprotu, ka datums uz marķiera jāraksta tikai dzīvnieka savainošanas gadijumā, tomēr, drošs paliek nedrošs, aizpildu arī tad ja krīt uz vietas!!!
Slēpts
12.11.2015. 13:44
Ne drošs, ne nedrošs, krītot zvēram uz vietas marķieris NAV jāaizpilda! Likumā skaidri rakstīts kādos gadījumos aizpilda.
ceru VMD šo teikumu ņems vērā un vismaz nošpikos no lietuviešiem kādi svilcēji vajadzīgi.
To vietu gan derētu uztaisīt vai nu ar kādu aizsargplēvi vai kā savādāk lai būtu vieglāk uzrakstīt.Ko pirms rakstīšanas noplēst.
P.S. Lai gan izlasot noteikumus saprotu, ka datums uz marķiera jāraksta tikai dzīvnieka savainošanas gadijumā, tomēr, drošs paliek nedrošs, aizpildu arī tad ja krīt uz vietas!!!