Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
16.06.2015. 17:51
Vot marķieri, ne uz viņa prātīgi uzrakstīt ne ko, nošāvu āzi, apliku marķieri, kad vilku ārā no skuta, izrāva to markieri ap zariem ārā, i var valkāt uz priekšu atpakaļ, figņa tie markieri kko zolīdāku vajadzēja, tādus pat tik no aļumina :D redz būtu inspekcija izčakarētu ka marķieris aprauts, lai domā kko zolīdāku, vai jau tā mežniecības atskaite jānēsā līdzi lai uzreiz var norakstīt a to vel krūmos tas mazais sūds notrūks un kā saka: dir.ā mati, ja onkas pie mašīnas gaida!
Lai būtu pa godīgo, tad uzliekot marķieri vēlams informēt visas iespējamās institūcijas sievasmāti ieskaitot un visu to dokumentēt ar video ierakstu vietējā mežsarga klātbūtnē. Tikai pēc tam ir kaut kāda garantija, ka nebūsiet kamerā viens ja kaut kas noies greizi.Jo kā to lopu lai izvelk no meža nesabojājot marķieri džipa aizmugurē nav padomājis neviens. Ja es varu aizpildīt pielikumu un pēc tam ar nazi sabojāju vai nebojāju marķieri un drīkstu alni ,cūku, briedi,stirnu ,āzi uzmest cilpā uz farkopa un bez stresa braukt no meža ārā, tad jau OK.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
16.06.2015. 21:22
Plīst viņi točna fiksi ! Nesaprotu-kāpēc neļauj likt marķieri kad iekrauj mašīnā ? Kaut vienu argumentu Kungi ?
Nedabūsi nevienu argumentu, jo nav jau argumenta - kāda vella pēc vispār viņus vajag.
Un lai man nestāsta, ka šo, nevienam īsti nevajadzīgo , bagāžu ir viegli vazāt līdzi.
Vakar uzrakstīju diezgan garu pastāstu paršo tēmu, bet atkal nepievienojās. Šodien īsāk. Sakiet lūdzu, kas man aizliedz (norm.akti?) medījumu sadalīt nomedīšanas vietā? Piem. nomedīju buku, nodīrāju, sadalu mežā, ierakstu 3.pielikumā, ielieku mugursomā, aizvedu uz centrāltirgu, arto papīrlapu bez numura atslauku D un sāku otro riņķi ar to pašu, tā sauc. MARĶIERI ? Aigara jaut. KĀDA VELLA PĒC VIŅUS VAJAG paliek.
Var jau to riņķa danci sākt arī no otra gala- tehniski domājošākie veči jau sen smejās, ka tie plastmasas gabalā iestrādātie nazīši esot ļoti viegli likvidējami.
Nedabūsi nevienu argumentu, jo nav jau argumenta - kāda vella pēc vispār viņus vajag.
Un lai man nestāsta, ka šo, nevienam īsti nevajadzīgo , bagāžu ir viegli vazāt līdzi.